iams tamo par deckova free pa mos i to igratHec wrote:a to![]()
![]()
a znam za mtg workstation, u njemu dodajem kolekciju svoju...
ja sam mislio da ti igras onaj pravi official Magic Online![]()
![]()
Igre, konzole i slično
- Decadentor
Re: Igre, konzole i slično

-
Hec
awww nije to to, ja bi svoje...al jbga, plati pa uzivaj

"Six strings to cover fear..."
- Decadentor
- Wendigo
ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći.. 
- john_constantine
igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
Michel puši karu.
- Wendigo
mene je to strah igrati...john_constantine wrote:igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
- Dragonrage
Wendigo wrote:ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći..
Ja odigrah sinoć demo trojke...OMG...kako brutalno!!! Jedva čekam nabaviti komplretnu igru
- Wendigo
ah, pričaj mi...Dragonrage wrote:Wendigo wrote:ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći..
Ja odigrah sinoć demo trojke...OMG...kako brutalno!!! Jedva čekam nabaviti komplretnu igru![]()
![]()
![]()
tako sam kupio PS2, najviše zbog GOW 1 i 2.
- Dragonrage
Znaš da su sad reizdali i prve dve ua PS3...brijem i to nabaviti pa ih sve odigrati po redu...
- Wendigo
aha, vidio sam. to ti je super ideja da kompletno prođeš priču.Dragonrage wrote:Znaš da su sad reizdali i prve dve ua PS3...brijem i to nabaviti pa ih sve odigrati po redu...
- john_constantine
he, to je bar lako igrati. Si probao Forbidden siren? Jbt, strašno da boli, strah, osjećaj nemoći i težina...Wendigo wrote:mene je to strah igrati...john_constantine wrote:igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
Michel puši karu.
- Wendigo
meni je fatal frame strašan zbog fakin japanskih duhova i faktora iznenađenja od kojeg se ruše stvari i kontroler zna poletjeti u zrak..john_constantine wrote:he, to je bar lako igrati. Si probao Forbidden siren? Jbt, strašno da boli, strah, osjećaj nemoći i težina...Wendigo wrote:mene je to strah igrati...john_constantine wrote:igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
- Jandra
Cod 2 prijeđen. Sad modern warfare 2, a počeo sam i igrat WoW preko frendovog accounta.
- john_constantine
meni je fatal frame strašan zbog fakin japanskih duhova i faktora iznenađenja od kojeg se ruše stvari i kontroler zna poletjeti u zrak..Wendigo wrote:he, to je bar lako igrati. Si probao Forbidden siren? Jbt, strašno da boli, strah, osjećaj nemoći i težina...john_constantine wrote:mene je to strah igrati...Wendigo wrote:[quoe="john_constantine"]igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
je, baš ta atmosfera, kada nikad ne znaš kada će negdje koji duh iskočiti... npr, ogledalo. Najbolja stvar mi je kada ti neki predmet izgleda bezazleno, pa ga ideš gledati fotoaparatom...
E da, grafika je čak puno bolja od jedinice, kao i način igranja, a bar nije previše naporan "drugi" lik kojega vučeš za sobom...
Michel puši karu.
-
Hec
fatal frame sam igro sam 2. dio, preso sam ga, bas mi je odlicna prica, a o igrivosti i ambijentu da nepricam, cak u nekim slucajevima mi je bolji nego silent hilla al tesko da ce ga iko nadmasit....
a forbidden siren mi se cini pre-dugacak, nakon par misija kad sam vidio koliko likova i onih prica i dijelova, odusto sam.
al u tako malom roku mi se brzo svidjela igra, zvuk mi je prejeben, a pogotovo onaj osjecaj od mora i oni valovi a ono sve krvavo
a forbidden siren mi se cini pre-dugacak, nakon par misija kad sam vidio koliko likova i onih prica i dijelova, odusto sam.
al u tako malom roku mi se brzo svidjela igra, zvuk mi je prejeben, a pogotovo onaj osjecaj od mora i oni valovi a ono sve krvavo
"Six strings to cover fear..."