Dexter
-
filmofil
Re: Dexter
upozorenje svima koji misle počet gledat ovu seriju, da bar spasim tuđe živote kad već ne mogu svoj...this is my confession
dexter mi je pojeo život doslovno...došlo je do toga da tijekom subotnjeg izlaska mislim samo kak ću doć doma i pogledat novu epizodu dextera, na putu doma se pijan derem na sav glas: "JA ŽELIM BITI DEXTER!", ljudima pričam samo o dexteru, idem spavat sa pitanjem šta će biti u sljedećoj epizodi, budim se sa pomišlju da ću ići gledat novu epizodu dextera, ne mogu se natjera da učim jer želim znati šta je u sljedećoj epizodi dextera, preskačem ručak da slučajno ne prekinem epizodu dextera.................
ovo nije šala, idem gledat dextera
dexter mi je pojeo život doslovno...došlo je do toga da tijekom subotnjeg izlaska mislim samo kak ću doć doma i pogledat novu epizodu dextera, na putu doma se pijan derem na sav glas: "JA ŽELIM BITI DEXTER!", ljudima pričam samo o dexteru, idem spavat sa pitanjem šta će biti u sljedećoj epizodi, budim se sa pomišlju da ću ići gledat novu epizodu dextera, ne mogu se natjera da učim jer želim znati šta je u sljedećoj epizodi dextera, preskačem ručak da slučajno ne prekinem epizodu dextera.................
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
filmophil wrote:upozorenje svima koji misle počet gledat ovu seriju, da bar spasim tuđe živote kad već ne mogu svoj...this is my confession

-
filmofil
evo pogledana nova epizoda dextera, ja ne znam šta se događa samnom...obožavam svaku sekundu svake epizode, ko da sam na nekim drogama dok to gledam, uživim se totalno...fasciniraju me neke glupe sitnice tipa dok se svi za večerom mole dexter maše rukama nezainteresirano jer to je totalno izvan njegovog đira i poimanja svijeta
ma milina, idem pogledat novu epizodu pa ću se probat natjerat na spavanje
ma milina, idem pogledat novu epizodu pa ću se probat natjerat na spavanje
-
filmofil
SpoilerShow
oke, trebam pomoć malu...zašto je na kraju 7. ep druge sezone bitna svjetiljka na kraju?? znači, ona je sama podmetnula požar vjerojatno zbog osiguranja i manipulira dexterom cijelo vrijeme...to sam skužil još prije da je muljatorica...al zašto je dexter tako značajno rekao "hey, you got your light fixed"???
-
filmofil
ne obazirite se na ovo gore s lampom, sve mi je jasno...kako je dobra 8. epizoda
za sad najbolja u drugoj sezoni
-
filmofil
KAKO DOBRA 9. EPIZODA!!!
SpoilerShow
bilo mi je glupo što su tako rano maknuli napetost da bi se moglo otkriti dextera, al onda su pred kraj epizode išli direkt u glavu sa cijelim onim sukobom dextera i doakesa...prejebeno smišljeno
-
filmofil
gotov sam s 2. sezonom, sad treba čekat da se skine do kraja treća sezona...skida užasno sporo
to be continued
SpoilerShow
dali su lijep kraj drugoj sezoni i nekako je i dexter dobio closure sam sa sobom pa mi ne pada na pamet što bi mogli smislit za 3. sezonu, al veselim se novim stvarima i novim pustolovinama dextera morgana
- Decadentor
sredio prvu sezonu, al jos mi nije savrsena serija, vjerovatno sto sam manje vise sve pogledo na TV-u, ali me sad zivo zanima druga sezona jer nemam nikakv hint sto bi se u njoj moglo desavat 

- Sammy
filmophil, pomalo se vec zabrinjavam za tebe

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- one and only
Odgledao Pilot epizodu i znam da je rano ali nesto me bas nije privukla,nastavicu je gledati ocekujem poboljsannje u nastavku ali trebace dosta toga da me zadrzi kraj sebe...
- john_constantine
počni komentirati poslije pogledanih pet epizoda. Prva sezona ima taj slabi početak koji odbija, ali kada krene...one and only wrote:Odgledao Pilot epizodu i znam da je rano ali nesto me bas nije privukla,nastavicu je gledati ocekujem poboljsannje u nastavku ali trebace dosta toga da me zadrzi kraj sebe...
Michel puši karu.
-
filmofil
opaaa, dobio sam nove ljude na ovoj temi
ljudi, ja prelazim danas il sutra na 3. sezonu, čekam samo da se skine...bumo čakulali o ovoj savršenosti čim se svi nađemo na istoj epizodi...a tek kad krene 5. sezona!!!
DEXTER FAN CLUBBBBB
ljudi, ja prelazim danas il sutra na 3. sezonu, čekam samo da se skine...bumo čakulali o ovoj savršenosti čim se svi nađemo na istoj epizodi...a tek kad krene 5. sezona!!!
DEXTER FAN CLUBBBBB
-
filmofil
hmmm, don't get me wrong, al 1. epizoda 3. sezone je lagano razočarenje
al naravno, to je tek uvod i ko zna kaj su smislili...ja samo velim kako me se dojmila 1. epizoda, ostaje ih još 11
i onda još jedna sezona...i još jedna...ahhhh život je lijep
SpoilerShow
najbolje što su mogli smislit je novi serijski ubojica koji uzima kožu žrtvama? a i ubijanje nevinog čovjeka mi nekako nije vau, to sam samo čekao da dexter napravi...ne znam, očekivao sam od treće sezone da nadmaši intrige iz druge sezone gdje se raspao doslovno cijeli dexterov svijet...želim vidjeti dextera u svim mogućima situacijama, a ne ovako reciklirati ideje iz prethodnih sezona
- john_constantine
filmophil wrote:hmmm, don't get me wrong, al 1. epizoda 3. sezone je lagano razočarenje![]()
al naravno, to je tek uvod i ko zna kaj su smislili...ja samo velim kako me se dojmila 1. epizoda, ostaje ih još 11SpoilerShownajbolje što su mogli smislit je novi serijski ubojica koji uzima kožu žrtvama? a i ubijanje nevinog čovjeka mi nekako nije vau, to sam samo čekao da dexter napravi...ne znam, očekivao sam od treće sezone da nadmaši intrige iz druge sezone gdje se raspao doslovno cijeli dexterov svijet...želim vidjeti dextera u svim mogućima situacijama, a ne ovako reciklirati ideje iz prethodnih sezonai onda još jedna sezona...i još jedna...ahhhh život je lijep
SpoilerShow
he, mene je zapravo oduševila ta ideja o serijskom ubojici koji guli kože žrtvama. Ali gledaj samo dalje, možda počne mlako treća sezona, ali poslije određenog događaja, postaje odlično, naročito taj dio s serijskim ubojicem.
Michel puši karu.
- Scarface
Miguel Prado je ono šta valja u 3 sezoni, Skinner je govnu brat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.