Slažem se, original je jedan neponovljivi klasik i jedan od najboljih horror filmova svih vremena i nijedan film iz serijala poslije toga se ne može mjeriti s njime. Kad se samo sjetim što su sve napravili sa nastavcima naročito četvrtim dijelom, uh, strašno! Ovo ostalo se još i da pogledati, al četvrti dio je toliko dno dna da je to za nepovjerovati!john_constantine wrote:mah, meni je prequel bar nešto, Leatherface mi je čak odličan lik dok nosi onu krpenu masku, ali čim stavi ljudsko lice, onda mi film padne naglo na dno. Ideja nije loša (kanibalizam), ali jednostavno, dosadan film... A remake više manje solidan, ali teško sranje čim sam vidio završetak. Ma cijeli serijal je bio dno dna, original je jednostavno klasik i nije bilo potrebe za tolikim glupostima i remakeovima...remike2 wrote:Meni je još i dobar taj film (remake) iz 2003. godine. Dio iz 2006. godine, odnosno prequel mi je totalno loš film.DrugsBunny wrote:The Texas Chainsaw Massacre (2003) - 2/10... kak ne podnosim ovakve filmove, original je bio dosta dobar, ali ovo je katastrofa
Koji ste horror zadnji gledali?
- remike2
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
Slažem se, original je jedan neponovljivi klasik i jedan od najboljih horror filmova svih vremena i nijedan film iz serijala poslije toga se ne može mjeriti s njime. Kad se samo sjetim što su sve napravili sa nastavcima naročito četvrtim dijelom, uh, strašno! Ovo ostalo se još i da pogledati, al četvrti dio je toliko dno dna da je to za nepovjerovati![/quote]remike2 wrote:[qote="john_constantine"]mah, meni je prequel bar nešto, Leatherface mi je čak odličan lik dok nosi onu krpenu masku, ali čim stavi ljudsko lice, onda mi film padne naglo na dno. Ideja nije loša (kanibalizam), ali jednostavno, dosadan film... A remake više manje solidan, ali teško sranje čim sam vidio završetak. Ma cijeli serijal je bio dno dna, original je jednostavno klasik i nije bilo potrebe za tolikim glupostima i remakeovima...remike2 wrote:Meni je još i dobar taj film (remake) iz 2003. godine. Dio iz 2006. godine, odnosno prequel mi je totalno loš film.DrugsBunny wrote:The Texas Chainsaw Massacre (2003) - 2/10... kak ne podnosim ovakve filmove, original je bio dosta dobar, ali ovo je katastrofa
je, zbilja.

Michel puši karu.
- DrugsBunny
I ja bi se složio za original, klasik je, iako mi nije ništa previše specijalno, ali je dobar, da. Ovaj remake mi je teško negledljiv, par puta sam mislio prestat kada sam vidio razno razne nebuloze, ali opet sam se natjerao da pogledam do kraja. Puna recenzija skoro slijedi.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Jedan od razloga što sam remake pogledao do kraja i što mi se donekle svidio, no ne sad pretjerano jest Jessica Biel, možda čak i više nego dovoljan razlog!DrugsBunny wrote:I ja bi se složio za original, klasik je, iako mi nije ništa previše specijalno, ali je dobar, da. Ovaj remake mi je teško negledljiv, par puta sam mislio prestat kada sam vidio razno razne nebuloze, ali opet sam se natjerao da pogledam do kraja. Puna recenzija skoro slijedi.

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Ima nezanimljivu ulogu, stalno vrišti i plače nešto, nije mi neš posebno, a nije se čak ni razgolitila.remike2 wrote:Jedan od razloga što sam remake pogledao do kraja i što mi se donekle svidio, no ne sad pretjerano jest Jessica Biel, možda čak i više nego dovoljan razlog!DrugsBunny wrote:I ja bi se složio za original, klasik je, iako mi nije ništa previše specijalno, ali je dobar, da. Ovaj remake mi je teško negledljiv, par puta sam mislio prestat kada sam vidio razno razne nebuloze, ali opet sam se natjerao da pogledam do kraja. Puna recenzija skoro slijedi.![]()

- one and only
Cabine Fever - O boze ko me natjera da gledam ovo sranje od filma,zajebi ti film ako ja 5 puta zaspim dok ga gledam...
- DrugsBunny
Upravo toone and only wrote:Cabine Fever - O boze ko me natjera da gledam ovo sranje od filma,zajebi ti film ako ja 5 puta zaspim dok ga gledam...

- one and only
Jos na programu na kojem je bio voditelj najavljuje film i kao ne preporucuje se osobama koje tesko podnose stravu i uzas
,zato veceras da se popravi utisak Haute tension i Event Horizont....

- remike2
Za Event Horizont nisam čuo niti gledao, no čuo sam za Haute Tension i to uglavnom same pohvale. Morat ću ga skinuti i pogledati!one and only wrote:Jos na programu na kojem je bio voditelj najavljuje film i kao ne preporucuje se osobama koje tesko podnose stravu i uzas![]()
,zato veceras da se popravi utisak Haute tension i Event Horizont....
- one and only
Event Horizont ti je malo vise SF ja sam ga gledao jednom do pola ali nikada citavog,haute tension nisam ni gledao do sada stoji mi dugo na racunaru ali nikako da ga pogledam,tako da cu veceras ta dva filma...
- remike2
Ići će na listu skidanja, gledam malo i na IMDb-u, izgleda dobro!one and only wrote:Event Horizont ti je malo vise SF ja sam ga gledao jednom do pola ali nikada citavog,ali cuo sam da je film extra....

- one and only
Aha ja gde god da sam citao o filmu ljudi imaju samo reci hvale i kazu da su se dobro prestrasili dok su gledali

- A$H
- remike2
The Funhouse - očekivao sam nekako daleko bolje, na kraju je bilo ok, početak je super te zadnjih 20-25 minuta, sredina malo dosadna, 6/10.
- metallicat
A$H wrote:takva sranja da me strah tu i napisat..

alone - čovjek zbilja zna napravit napetu situaciju. od početka se mogu očekivati potencijalne trzavice