znas vec? - posalji pm , mada vec sam u glavi stvorio par teorijaDragonrage wrote:Da...ali da li zaista želiš da ti otkrijem koji??!Wheel Smith wrote:mene zanima da li će netko od njih pogunuti u filmu.....
The Expendables (2010)
-
Wheel Smith
Re: The Expendables (2010)
:supz: :supz:
- Dragonrage
Ma nebum ti slao PM zbog toga...reči ću ti samo daWheel Smith wrote:znas vec? - posalji pm , mada vec sam u glavi stvorio par teorijaDragonrage wrote:Da...ali da li zaista želiš da ti otkrijem koji??!Wheel Smith wrote:mene zanima da li će netko od njih pogunuti u filmu.....
SpoilerShow
pogiba jedan...

-
Wheel Smith
gary daniels bi trebao po logici imat fajt s jet-lijem u filmu
:supz: :supz:
- john_constantine
He, pravi poster kojega bi baš htio imati na zidu. Baš odličan podsjetnik zašto volim akcijske filmove 80 - tih koji su danas izumrli...Dragonrage wrote:[quoe="Wheel Smith"]Ma nebum ti slao PM zbog toga...reči ću ti samo daDragonrage wrote:Da...ali da li zaista želiš da ti otkrijem koji??![/qote]Wheel Smith wrote:mene zanima da li će netko od njih pogunuti u filmu.....
znas vec? - posalji pm , mada vec sam u glavi stvorio par teorijaBTW...SpoilerShowpogiba jedan...
Michel puši karu.
- Dragonrage
Thanks...bez brige...možeš ga imat na zidu..ak si ga daš isprintatijohn_constantine wrote:He, pravi poster kojega bi baš htio imati na zidu. Baš odličan podsjetnik zašto volim akcijske filmove 80 - tih koji su danas izumrli...
Ali evo nova, poboljšana verzija. Kod ove prve verzije je jedan od problema bio taj što se nisam uopće poigrao sa tonaliteom, nisam uskladio boje, i nisam uopće isfurao do kraja ta efekt crteža što bio svemu dalo još jedan dublji retro štih...
Al evo, sad sam riješio te probleme i zadovoljan sam napravljenim...s obzirom na materijal, naravno. Šteta što se na ovoj uploadanoj rezoluciji ne može full uzumirati...jer izgleda izvrsno u full rezoluciji...brijem da ću si ovo čak i ja dat isprintati na onom glossy papiru...

Evo plakat malo uzumiran, da se vide detalji...

- john_constantine
sjeti se i meni jednu takvu napraviti ako budešDragonrage wrote:Thanks...bez brige...možeš ga imat na zidu..ak si ga daš isprintatijohn_constantine wrote:He, pravi poster kojega bi baš htio imati na zidu. Baš odličan podsjetnik zašto volim akcijske filmove 80 - tih koji su danas izumrli...![]()
Ali evo nova, poboljšana verzija. Kod ove prve verzije je jedan od problema bio taj što se nisam uopće poigrao sa tonaliteom, nisam uskladio boje, i nisam uopće isfurao do kraja ta efekt crteža što bio svemu dalo još jedan dublji retro štih...
Al evo, sad sam riješio te probleme i zadovoljan sam napravljenim...s obzirom na materijal, naravno. Šteta što se na ovoj uploadanoj rezoluciji ne može full uzumirati...jer izgleda izvrsno u full rezoluciji...brijem da ću si ovo čak i ja dat isprintati na onom glossy papiru...![]()
Evo plakat malo uzumiran, da se vide detalji...
]
Michel puši karu.
- Dragonrage
john_constantine wrote:sjeti se i meni jednu takvu napraviti ako budeš![]()
E sad...printanje košta...ja ti dam full resolution verziju pa si sam negdje isprintaj...
-
John_Ryder
koliko se naplaćuje printanje ?
- Dragonrage
Ne znam točno...djuro je negdje nedavno ak se ne varam spominjao nekih 80 kn na glossy papiru...John_Ryder wrote:koliko se naplaćuje printanje ?
- A$H
- Dragonrage
- Dragonrage
- A$H
- john_constantine
- DrugsBunny
Fotošopiraj se 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...