Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
john_constantine

Re: Dexter

Post by john_constantine » 11 Apr 2010, 16:42

Truba wrote:ja to nisam primijetio
on samo želi izgledati "normalno" da bi bio ono što jeste
zato se i oženio zato i radi u policiji zato održava prijateljstva...
SpoilerShow
da, ali negdje u trećoj ili četvrtoj sezoni je to bilo, kada je ubio nevinog čovjeka i onda ga je to dugo mučilo, ne sjećam se u vezi kojeg slučaja. Jer on ima taj poriv za ubijanjem, ali otac ga je naučio ubijati, ali samo ljude koji to zaslužuju, kriminalce, ubojice, silovatelje i slično... Tako da ima taj moralni kodeks koji ga spriječava da ne ubija nevine ljude, zato nije mogao ubiti onog crnca u drugoj sezoni, pa je to njegova ljubavnica učinila umjesto njega.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 11 Apr 2010, 17:00

SpoilerShow
Dexter je uvik u sebi ima neki osjećaj za pravdu. Sjetite se scene u prvoj sezoni kad je spasija nekog momka od aligatora i onda je i sam sebe začudija tim postupkom. On nije potpuni psihopat, tj. odsutnost empatije u njegovom slučaju nije kompletna. Zato i evoluira iz sezone u sezonu u tom pogledu, jer koliko ga je samo situacija prilično dotuklo, a to se psihopatima nikada ne bi događalo, jer da je u pitanju samo instinkt za preživljavanje, ne bi nikad bija tako dobar prema Astor i Cody, ne bi nikad osjeća animalnu privlačnost prema Lili, milost prema Doakesu, ljubav prema Riti, bijes prema Trinityju na Dan zahvalnosti, zgražanje nad njegovim zločinima and so on, and so on.

Dexter je još uvik jako konfuzna ličnost, ali mislin da je svima jasno kako je daleko od hladnokrvnog stroja za ubijanje, pa čak i kad se radi o kriminalcima. On ima potrebu za to, ali osjećaj za dobro i zlo itekako ima. A taj nevini o kojem govorite je onaj modni dizajner, i istina, to ga je više omelo nego šta je žalija, ali znamo i zašto- zbog Trinityja koji ga je izbacija iz svog standarda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 11 Apr 2010, 20:00

Ghostface wrote:
SpoilerShow
Dexter je uvik u sebi ima neki osjećaj za pravdu. Sjetite se scene u prvoj sezoni kad je spasija nekog momka od aligatora i onda je i sam sebe začudija tim postupkom. On nije potpuni psihopat, tj. odsutnost empatije u njegovom slučaju nije kompletna. Zato i evoluira iz sezone u sezonu u tom pogledu, jer koliko ga je samo situacija prilično dotuklo, a to se psihopatima nikada ne bi događalo, jer da je u pitanju samo instinkt za preživljavanje, ne bi nikad bija tako dobar prema Astor i Cody, ne bi nikad osjeća animalnu privlačnost prema Lili, milost prema Doakesu, ljubav prema Riti, bijes prema Trinityju na Dan zahvalnosti, zgražanje nad njegovim zločinima and so on, and so on.

Dexter je još uvik jako konfuzna ličnost, ali mislin da je svima jasno kako je daleko od hladnokrvnog stroja za ubijanje, pa čak i kad se radi o kriminalcima. On ima potrebu za to, ali osjećaj za dobro i zlo itekako ima. A taj nevini o kojem govorite je onaj modni dizajner, i istina, to ga je više omelo nego šta je žalija, ali znamo i zašto- zbog Trinityja koji ga je izbacija iz svog standarda.
SpoilerShow
Ali onaj dizajner, koliko se ja sjećam i nije bio u potpunosti nevin? Njego pomoćnik je bio taj koji je ubijao, ali dizajner je isto bio malo pomaknut, ne baš za ubiti ga ali svejedno...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 11 Apr 2010, 20:04

callac wrote:
Ghostface wrote:
SpoilerShow

SpoilerShow
Ali onaj dizajner, koliko se ja sjećam i nije bio u potpunosti nevin? Njego pomoćnik je bio taj koji je ubijao, ali dizajner je isto bio malo pomaknut, ne baš za ubiti ga ali svejedno...
SpoilerShow
Bija je neki ljigavac u svakom slučaju (gomila iskorištavanih mladih cura i cili taj njegov biznis), ali kolko se sićan sa samim ubojstvima nije ima veze.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 11 Apr 2010, 23:23

o jebo vas spoileri, sad ne smijem to čitat, a baš me zanima šta pišete o dexteru :finga:
This is the Zodiac speaking.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 12 Apr 2010, 01:34

filmophil wrote:o jebo vas spoileri, sad ne smijem to čitat, a baš me zanima šta pišete o dexteru :finga:
Od Ghostface. Stisnes spoiler i citas

da, ali negdje u trećoj ili četvrtoj sezoni je to bilo, kada je ubio nevinog čovjeka i onda ga je to dugo mučilo, ne sjećam se u vezi kojeg slučaja. Jer on ima taj poriv za ubijanjem, ali otac ga je naučio ubijati, ali samo ljude koji to zaslužuju, kriminalce, ubojice, silovatelje i slično... Tako da ima taj moralni kodeks koji ga spriječava da ne ubija nevine ljude, zato nije mogao ubiti onog crnca u drugoj sezoni, pa je to njegova ljubavnica učinila umjesto njega.
"Good night boils and ghouls."

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Apr 2010, 05:46

a koji je tebi vrag? :roll:
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Apr 2010, 06:28

strašno :lol: :lol: :lol: :lol:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Metalcamp

Post by Metalcamp » 12 Apr 2010, 09:05

john_constantine wrote:a koji je tebi vrag? :roll:
A koji je tebi Bog? :D

Pa sto ste tak osjetljivi
"Good night boils and ghouls."

filmofil

Post by filmofil » 13 Apr 2010, 06:30

ajme kakva serija, neću spoilati još dok ne pogledam sve do kraja :shock: sigurno u top 3 serije ikada od svega što sam pogledao...dexter je moj idol

kako su samo smislili sve to, svaka čast scenaristima

filmofil

Post by filmofil » 14 Apr 2010, 23:27

ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, ja nisam ovisan o dexteru, i'm not......i'm not

:axe: :axe: :axe:

Scarface

Post by Scarface » 14 Apr 2010, 23:57

Haha, sad kad vidin ovu tvoju uživljenost sitin se sebe prije 3 godine kad san je prvi put otkrija. Jedina serija koja je nadjebala dotad meni najdražu Supernatural, i još uvik mi je neupitni broj 1.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Apr 2010, 00:34

ja se jos nisam napalio 8) :lol: :lol:
Image

filmofil

Post by filmofil » 15 Apr 2010, 01:36

meni je trebalo 4-5 epizoda da se ufuram...i to sam gledao po jednu epizodu svakih tjedan dana, iz čiste dosade bi upalio dextera...a jučer evo pogledao 3 epizode, danas 5 :mrgreen: gutam seriju doslovno

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Apr 2010, 01:56

filmophil wrote:meni je trebalo 4-5 epizoda da se ufuram...i to sam gledao po jednu epizodu svakih tjedan dana, iz čiste dosade bi upalio dextera...a jučer evo pogledao 3 epizode, danas 5 :mrgreen: gutam seriju doslovno
Oh nooooo ja sam 3 komada pogledo (necu dalje :lol: )
Image

Post Reply