Igre, konzole i slično
- DrugsBunny
Re: Igre, konzole i slično
Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
DrugsBunny wrote:Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
imaš neki fav town?
- DrugsBunny
Strongholdelrania wrote:DrugsBunny wrote:Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
imaš neki fav town?
Poslije tog Necropolis.
Ti?
- john_constantine
također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.DrugsBunny wrote:Strongholdelrania wrote:DrugsBunny wrote:Jedino što igram tu i tamo je Heroes of might and magic 3.
imaš neki fav town?![]()
Poslije tog Necropolis.
Ti?
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Meni su nekromanti zanimljivi jako, iako, da, slabiji su.john_constantine wrote:također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.
Vilenjake ne podnosim, baš su mi nekako pregej i preblistavi, ko da su iz twilighta ispali. Ne bi mogao igrati nikad s njima.
Ali zato stronghold
Haste + expert air magic + might hero rade čuda.
- john_constantine
je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.DrugsBunny wrote:Meni su nekromanti zanimljivi jako, iako, da, slabiji su.john_constantine wrote:također stronghold. Imaju najbolje jedinice, ali najslabiji su mi Nekromanti. Lako to što možeš kasnije stvarati vojsku mrtvaca nakon svakih borbi, ali jednostavno, preslabi su, čak i bone dragon... Najbolji zmaj je ipak onaj zeleni koji stvaraš kod vilenjaka, uz entove i strijelce s dvostrukim strijelama.
Vilenjake ne podnosim, baš su mi nekako pregej i preblistavi, ko da su iz twilighta ispali. Ne bi mogao igrati nikad s njima.
Ali zato stronghold![]()
![]()
![]()
Haste + expert air magic + might hero rade čuda.
He, najveća fora je ipak ta magija Armageddon.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Basilisci su iz fortressa, oni močvarni. Dungeon generalno ne volim jer su preskupi. Ali da, ovo sa teleportacijom je vjerojatno jedna od najboljih fora u bilo kojem dvorcu. Šteta što uniti od devila suckaju.john_constantine wrote:je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.
He, najveća fora je ipak ta magija Armageddon.Šteta samo što devil ima mogućnost teleportacije po dvorcima, jako korisna stvar u kritičnim situacijama, ali loše jedinice...
- john_constantine
je, pobrkao sam ih. Da, dungeon su preskupi, a i povremeno teški pošto se nalaze u podzemlju, pa dok nađeš izlaz, i onda treba kontrolirati podzemlje i gornji dio zemlje. A zmaj je dosta problematičan pošto treba hrpu elemenata da bi ga mogao napraviti. I onda još upgrade, damn...DrugsBunny wrote:Basilisci su iz fortressa, oni močvarni. Dungeon generalno ne volim jer su preskupi. Ali da, ovo sa teleportacijom je vjerojatno jedna od najboljih fora u bilo kojem dvorcu. Šteta što uniti od devila suckaju.john_constantine wrote:je, kod nekromanta je najbolja jedinica Lich king, kada imaš 50 takvih, jbt, to za čas pobije pola armije, samo je problem ako imaš nekog u vojsci tko nije undead... Ali opet, takvima pada moral, pa su beskorisni. No, dungeon je imao zanimljive jedinice kao Hydra ili Basilisk, koji je dosta žilav na udarce + sposobnost pretvaranja protivnika u kamen.
He, najveća fora je ipak ta magija Armageddon.Šteta samo što devil ima mogućnost teleportacije po dvorcima, jako korisna stvar u kritičnim situacijama, ali loše jedinice...
A tek onaj dvorac zmajeva gdje se boriš protiv svih zmajeva u igri, teško ako nemaš jaku jedinicu, ali vrijedi resursa. Ma anđeli su ipak najjača jedinica u igri, naročito njihova sposobnost oživljavanja.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Da, baš zbog tog nikad nisam volio te kampanje, a ni mape sa undergroundom. Odvratno, fuj. Al ti dungeon su odvratni, ne samo što traže pun k sulfura već i gemova za labyrinth i upgrade.john_constantine wrote:je, pobrkao sam ih. Da, dungeon su preskupi, a i povremeno teški pošto se nalaze u podzemlju, pa dok nađeš izlaz, i onda treba kontrolirati podzemlje i gornji dio zemlje. A zmaj je dosta problematičan pošto treba hrpu elemenata da bi ga mogao napraviti. I onda još upgrade, damn...
A tek onaj dvorac zmajeva gdje se boriš protiv svih zmajeva u igri, teško ako nemaš jaku jedinicu, ali vrijedi resursa. Ma anđeli su ipak najjača jedinica u igri, naročito njihova sposobnost oživljavanja.
- john_constantine
Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Zato spomenuh da treba haste i air magic derat kada se igra s njima, s tim odma cijelu mapu prehoda. Ali Behemoth ima najjači hp u igri (300) + uništi 80% neprijateljevog defensa kad ga udari. BROOOTALZ. Genie su i meni bezveze, jebo ti takvu potporu kad mi svako malo da buff protection from fire, šta će mi tojohn_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.
- Scarface
Uf, koliko san samo sati proveja uz HoMaM3. Vidiš, baš bi moga opet malo zaigrat. Arkanđeli su meni uvik bili naj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Meni je ta igrica najdraža već jedno 10ak godina, nikako da dosadi. Mislim da zaslužuje zaseban topic. 
- elrania
ne kužim ovo, gore si rekao da ti je stronghold najboljijohn_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze.
ugl, broj 1 mi je castle, zatim dungeon.
s ostalima mi nikada nije baš pretjerano ležalo igrati, pogotovo ne s towerom ili infernom. stronghold mi se također nije previše svidio.
od ostalih su mi fortress i rampat ok po nekim stvarima, al opet nije to to.
- john_constantine
je, towersi. Znam da su mi uvijek bili iritatni kada bi napadao dvorce. Dok čekaš na red za napad, he...DrugsBunny wrote:Zato spomenuh da treba haste i air magic derat kada se igra s njima, s tim odma cijelu mapu prehoda. Ali Behemoth ima najjači hp u igri (300) + uništi 80% neprijateljevog defensa kad ga udari. BROOOTALZ. Genie su i meni bezveze, jebo ti takvu potporu kad mi svako malo da buff protection from fire, šta će mi tojohn_constantine wrote:Je, ali oni barbari su mi možda bezveze. Imaju dobre borce, naročito jahač na vuku i kiklop, ali zadnji borac Behemoth mi nije nešto. Prespor i ne toliko jak koliko bi očekivao. Ali jbt, baš se sjetim onih titana, odlična jedinica poslije anđela s sposobnošću munji. Samo nikada mi nije jasna svrha tog duha iz svjetiljke, meni jedna od bezveznih jedinica, ok, služi kao potpora, ali opet, u kritičnim situacijama je beskoristan.. Kako god, tower su izvrsni također, bilo bi malo pretjerano kada bi svaki unit bio prekoristan.
Michel puši karu.