Dexter
- horkolerbus
Re: Dexter
da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- Deimos
daj molim te pojasni ili prevedi. kak se ništa ne dešava? pa dal koka ekipu ili samo priča. a ovo "batalim" WTFhorkolerbus wrote:da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
- callac
Evo ja ću ti prevesti- bataliti znači odustati u nekom mom slobodnom prijevodu. A da odgovorim horkolerbusu- nikako nemoj bataliti nego nastavi sa gledanjem, tako je i Wendigo imao loše mišljenje kada je počeo gledati pa je u mjesec dana progutao četiri sezone. Definitivna preporuka što se serija tiče općenito!!!!Deimos wrote:daj molim te pojasni ili prevedi. kak se ništa ne dešava? pa dal koka ekipu ili samo priča. a ovo "batalim" WTFhorkolerbus wrote:da li u dexteru svi serijali idu kao prvi, poceo sam da gledam i izgubio volju posle 3,4 epizode gde se gotovo nista ne desava sve se prebacuje dalje i dalje,ako su takvi svi serijali da je batalim dok je vreme >>>>>
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
- A$H
vidjeh jucer taj info..ma bit ce ok..rano su otkrili..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
čitao danas u jutarnjem... kažu da se 90 % osoba uspije izliječiti od te vrste raka tako da nije strašno...
Michel puši karu.
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
na polovici sam prve sezone, za sada super serija...dexter mi je postao jedan od najdražih likova u serijama ikada...najjače mi je kada priča o ljudskim osjećajima, tj nedostatku istih kod njega
također, nema antipatičnih likova koji "kradu" screen time svojom pojavom već je sve što se dešava napeto i zanimljivo...baš me zanima ko je ovaj luđak šta muči dextera
imam neke svoje teorije da se znaju iz prošlosti jer ne bi samo tako njega odabrao za tu igru mačke i miša
ocjena 5/5 za sada
također, nema antipatičnih likova koji "kradu" screen time svojom pojavom već je sve što se dešava napeto i zanimljivo...baš me zanima ko je ovaj luđak šta muči dextera
imam neke svoje teorije da se znaju iz prošlosti jer ne bi samo tako njega odabrao za tu igru mačke i miša
ocjena 5/5 za sada
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
filmophil wrote:na polovici sam prve sezone, za sada super serija...dexter mi je postao jedan od najdražih likova u serijama ikada...najjače mi je kada priča o ljudskim osjećajima, tj nedostatku istih kod njega
ocjena 5/5 za sada
bas i ja poceo gledat ovo, pogledo prve 2 ep i za sad je OK tj prva je bila odlicna, a druga onak...

-
filmofil
this just keeps getting better and better......
dexter je genijalan lik, samo me jedna stvar muči...ako on stvarno nema nikakvih osjećaja i ima toliku želju za ubijanjem kako mu je otac uspio usaditi osjećaj za pravdu?
ako mu je to nekako u prirodi mislim da bi s vremenom postao samo sve gori i gori
znam da njegov slučaj ne postoji u stvarnom životu i da se zamaram bespotrebno, al volio bi napraviti dexterov psihološki profil i poznavat takvu osobu
dexter je genijalan lik, samo me jedna stvar muči...ako on stvarno nema nikakvih osjećaja i ima toliku želju za ubijanjem kako mu je otac uspio usaditi osjećaj za pravdu?
znam da njegov slučaj ne postoji u stvarnom životu i da se zamaram bespotrebno, al volio bi napraviti dexterov psihološki profil i poznavat takvu osobu
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Filmofil, kasniš par godina s uživljenošću, zato sad i pričaš sam sa sobom. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
Truba
kakav osjećaj za pravdu?
to je kodeks za preživljavanje
nema on pravde... ništa ne osjeća kada je ubio nevinog nije ni trepnuo kasnije
www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
Truba wrote:kakav osjećaj za pravdu?
SpoilerShow
jep, ali kada je prekršio kodeks ubivši nevinog čovjeka, onda ga je to mučilo duže vrijeme
Michel puši karu.
-
Truba
ja to nisam primijetio
on samo želi izgledati "normalno" da bi bio ono što jeste
zato se i oženio zato i radi u policiji zato održava prijateljstva...
on samo želi izgledati "normalno" da bi bio ono što jeste
zato se i oženio zato i radi u policiji zato održava prijateljstva...
www.lasetta.net :axe: