Razgovori ugodni o horor temama
-
HorrorHR
- Site Admin
Ajde vi meni recite:
Što mislite o legendarnoj sceni zombie vs morski pas u Fulcievom filmu "Zombie"?
Meni svaki put kad naletim na to djeluje kao iz nekog filma sa boljim budžetom. Vjerujem da je morski pas bio tipa izbijenih zuba (ne sjećam se detalja), ali scena djeluje odlično - realno, bolesno i na kraju genijalno

Znam da ima ljudi kojima je ova scena bullshit, ali meni je jedna od najboljih scena iz zombie ere.
-
dr_gonzo
-
HorrorHR wrote:Ajde vi meni recite:
Što mislite o legendarnoj sceni zombie vs morski pas u Fulcievom filmu "Zombie"?
Meni svaki put kad naletim na to djeluje kao iz nekog filma sa boljim budžetom. Vjerujem da je morski pas bio tipa izbijenih zuba (ne sjećam se detalja), ali scena djeluje odlično - realno, bolesno i na kraju genijalno

Znam da ima ljudi kojima je ova scena bullshit, ali meni
je jedna od najboljih scena iz zombie ere.
Slažem se...
Što se tiće scene snimana je sa iskusnim kaskaderom roniocem koji zna morske pse...inače onaj morski pas je bio dobro nahranjen i lijen, alis e to slabo vidi u filmu....kaskader je sam želio da se scena snimi u komadu bez obzira što će biti u doticaju sa morskim psom iliti ajkulom...
Zombi kao film je sranje, ali ima tu scenu, pa onu sa scenu sa izbijanjem oka, i zombije koji su vrlo dojmljivi (bar većina njih)... Fulci možda nije znao snimiti film, ali je bogme imao u svojoj karijeri velik broj kultnih scena u svakom svom filmu, a uz to bio je Europski kralj gore scene...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
HorrorHR
- Site Admin
dr_gonzo wrote:Zombi kao film je sranje, ali ima tu scenu, pa onu sa scenu sa izbijanjem oka, i zombije koji su vrlo dojmljivi (bar većina njih)... Fulci možda nije znao snimiti film, ali je bogme imao u svojoj karijeri velik broj kultnih scena u svakom svom filmu, a uz to bio je Europski kralj gore scene...
E ovo u potpunosti potpisujem. Iz njegovih filmova samo pamtim scene, filmovi u globalu su... hm...

-
Evil Xander
-

Znam da ima ljudi kojima je ova scena bullshit, ali meni je jedna od najboljih scena iz zombie ere.
Poceo sam roniti samo radi toga, komadi koji rone u toplessu i tangama, te hrvanje morskih pasa i zombija, tko bi to htio propustiti, zivot je prekratak!
Ta scena i kadar s okom su jedino vrijedno gledanja u tom filmu, a posto me DVD dosao 5,00 Eur, uzeo sam ga anyway.
A tek glazba... Glazba...

Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Nazalost nemam glazbu iz Zombi 2, ali bih ti mozda mogao dati nesto muzike iz tog filma. :p
Zombie Destruction !
Elem, da, Fulci je tesko gledljiv ovako u celosti, ali ima scena za medalju. Siljak u oko i ajkula u Zombi 2, povracanje utrobe u City of the Living Dead, veliko finale The Beyond...ako bih morao izdvojiti neka njegova ostvarenja koja su ovako sveukupno gledljiva, to su sigurno matoriji filmovi tipa Seven Notes in Black, Don't Torture a Duckling, Lizard in Woman's Skin itd. Cujem da je Beatrice Cenci dobar, evo bas ga nabavih skoro pa mozda i pogledam.
-
john_constantine

Više mi se dopalo ono kada zombi zubima grize morskog psa.

A sam film, hm, ne bi ga baš smatrao sranjem. Istina je da je spor film, ali ima odličnih prizora kao na početku filma, za čamcem i zombijem. A tek dio kada leš zamotan u vreću polako podiže, a ovaj ga upuca u glavu.

Zombiji su čak i dosta napravljeni, ali se primjećuje spori ritam filma.
Michel puši karu.
-
Rodman
The Mad
http://www.imdb.com/title/tt0848552/
A horror-thriller in which a doctor and his teenage daughter are terrorized by flesh-eating zombies at a truck stop.
Juce izasao DVDRip, upravo ga skidam i film m izgleda dobro ovako na prvi pogled.
-
Mairosu
-
Jos malo trivie za vas puchane...
Svi extrasi koji glume zombije su pijanice i beskucnici koje je Fulci skupio okolo. Jedina sminka je bila da im majstor nalepi malo gline na glavu, i oblikuje u nekoj formi, kako budzeta nije bilo. Fulci je svoje zombije tokom snimanja zbog toga zvao "hodajuce saksije"
Glavni sminker je rekao i ovo za Fulcija : "Cudan covek, Lucio. Sa jedne strane, veliki umetnik i poznavalac filma, sa druge perverzna bitanga i dripac."

-
HorrorHR
- Site Admin
Mairosu wrote:Glavni sminker je rekao i ovo za Fulcija : "Cudan covek, Lucio. Sa jedne strane, veliki umetnik i poznavalac filma, sa druge perverzna bitanga i dripac."

prejako. daj još trivije vezane za zombije. jel ima kakvih dobrih informacija iz one Book of the Dead ili kako već se zove?
-
dragon

U svakom slucaju je daleko bolja scena od scene gde Lara Croft sakom nakautira morskog psa...
Al sam popizdio kada sam to video. uzas. I onda kazu da su Horrori puni budalastina.........
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432
-
Mairosu
-
@ Horror, bas ponovo citam Book of the Dead, pa tako kad naletim na nesto zabavno ja cu dobaciti.
-
bakero
jel ima koji noviji zombi film da je izaša(znam za 28 weeks later)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.