Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- Rodman
-
The Boogeyman (2005) cili film mi je bia zakon, nije strašan ali san se ježia dosta, početak mi je odličan baš odličan ma i cili film odličan osim kraja. Zasrali su mi film pokazivanjem Boogeymana. Nekako više bi mi se svidilo da su njegov izgled ostavili mašti gledatelja jer face it nitko nezna kako on izgleda
a ovako bi mi mogli zamišljat svašta,trebali su ga ostavit onako da ima kapuljaču ka na početku filma. A i bezveze su ga napravili pari neki zombi/vještica i ono kad izađe iz kade ma daj molin te.... Ma i bezveze ga je otjera na kraju, razbia je 3-4 stvari u sobi i ovaj otiša Wou. Sveukupna priča je vrlo dobra, film mi nije ni jedan momenat bia dosadan...malo te straše pa ti daju malo priče pa opet tako, baš lijepo
.
Sve 5 osim kraja IMO i prikazivanja Boggeymana (krampusa
)

Sve 5 osim kraja IMO i prikazivanja Boggeymana (krampusa

Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- Aryx
ma odmah ju on neka se zaseru heheRodman wrote:Nagovorio sam drustvo da veceras pogledamo Dawn of the Dead, ovaj remake, a zanimljivo je to zato sto su oni svi zajedno pogledali mozda 2.5 horrora u zivotu... Nisam htio nesto strasno da se ne bi bas ukenjali, ali ovo za pocetak, kasnije cu im zabiberiti Shutter, ili Ju On...

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
ja ne mogu gledati filmove u društvu
jednostavno se kasnije ničega ne sjećam šta sam gledao
gledao sam Art of devil
solidni vudu horror ali malko konfuzan ako se ne pazi
lijepe glumice
ne posjedujem vokabular režijske terminologije ali mi je malko čudno sniman sa čudnim pokretima kamere
jednostavno se kasnije ničega ne sjećam šta sam gledao

gledao sam Art of devil
solidni vudu horror ali malko konfuzan ako se ne pazi

ne posjedujem vokabular režijske terminologije ali mi je malko čudno sniman sa čudnim pokretima kamere

www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
Demons - hm... hm.... hm... A što reći o ovom blesavom i zabavnom trashu s hrpom besmislenosti?
Zgodne krvave scene s puno nasilja. No, najluđi i besmisleni dio je kada ženskoj demon izađe iz leđa.
Metarmofoza je baš prejebena, ali iritira ta glupa zelena slina, kao da im usta izlazi zelena pasta za zube. Ima tu čak i jedna spooky scena u tunelu kada puze unutra.
Najblesavije mi je jedan dio u filmu gdje cura cijelo vrijeme vrišti, a ovaj ubojica vani pokušava napraviti rupu nožem. Ona vrišti, on zapinje, ona vrišti, on reže, ona vrišti, on opet zapinje, ma pobogu, kakva glupača.
A tek dio kada demonu raspore trbuh i riga ili slije krv po curi koja se baš tamo našla, i lije krv po njoj dok nije sva mokra.
A tek najluđi dio filma, kada frajer a la last action hero vozi na motoru po kinodvorani i katanom ubija demone.
Ali opet izvale besmisleni obrat kada padne helikopter.
Ma daj...
I dobar postapokalipstični završetak. Pravi trash, nema što.
+ dobar soundtrack. Sto posto je taj film bio uzor za From dusk till dawn. 

Michel puši karu.
- Dragonrage
Čovječe...koliko smajlića!!!john_constantine wrote:Demons - hm... hm.... hm... A što reći o ovom blesavom i zabavnom trashu s hrpom besmislenosti?Zgodne krvave scene s puno nasilja. No, najluđi i besmisleni dio je kada ženskoj demon izađe iz leđa.
Metarmofoza je baš prejebena, ali iritira ta glupa zelena slina, kao da im usta izlazi zelena pasta za zube. Ima tu čak i jedna spooky scena u tunelu kada puze unutra.
Najblesavije mi je jedan dio u filmu gdje cura cijelo vrijeme vrišti, a ovaj ubojica vani pokušava napraviti rupu nožem. Ona vrišti, on zapinje, ona vrišti, on reže, ona vrišti, on opet zapinje, ma pobogu, kakva glupača.
A tek dio kada demonu raspore trbuh i riga ili slije krv po curi koja se baš tamo našla, i lije krv po njoj dok nije sva mokra.
![]()
A tek najluđi dio filma, kada frajer a la last action hero vozi na motoru po kinodvorani i katanom ubija demone.
Ali opet izvale besmisleni obrat kada padne helikopter.
Ma daj...
I dobar postapokalipstični završetak. Pravi trash, nema što.
+ dobar soundtrack. Sto posto je taj film bio uzor za From dusk till dawn.
BTW evo ti popis filmova koji su bili refernca za From dusk till dawn http://www.imdb.com/title/tt0116367/movieconnections...a Demoni nisu među njima...
- HorrorHR
- Site Admin