Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
Zadnje kaj sam gedal bio je "Bal vampira" na HRT-u, meni najdraži Polanskov film. Atmosfera je vrhunska, gluma odlična iako ponekad previše teatralna (al ipak je riječ o crnoj komediji pa savršeno odgovara). Film uspjeva biti istovremeno komičan i zastrašujuć (zbog odlične atmosferične glazbe). Toplo ga preporučam svi ljubiteljima filma (ne samo horrora i komedija) ako zbog ničeg drugog onda zato da vide kak se može s malim budžetom snimiti film s scenografijom (mislim na krajolike i dvorac) koja uspjeva dočarati atmosferu bolje nego drugi mnogo skuplji filmovi iste kategorije ala Coppolin "Dracula", "Van Helsing"...
- HorrorHR
- Site Admin
U ovom slučaju je velika razlika jer je pol filam promijenjeno
Mislim imam tu šesticu "producentovu", ali nisam još gledao. Davno sam još na VCDu vidio neke razlike jer je neka ekipa skupila svu razliku na nekom butlegu prije nego sto je na DVDi (VHSu) objavljeno.
Razlike:
Link je u kodu jer ga ovaj apostrof sjebava...

Razlike:
Code: Select all
http://en.wikipedia.org/wiki/Halloween_6:_The_Producer's_Cut
-
meni je od nastavka najbolja 2 a ona 7 pa 3 (koju svi mrze)a tek onda 4Truba wrote:konacno zavrsio noc vjestica
sa sestim dijelom
ala me je smorio
od nastavaka najbolja je 4 pa 2 pa 5 i 6
3 je radiokativno losa
a ja ti predalažem da pogledaš još 7 dio a da 8 preskoćiš
8 pogledaj jedino ako želiš glupu zabavu
- bakero
3 nastavak helloweena je najgori od svih nema nikakve veze s myersomUnreal wrote:meni je od nastavka najbolja 2 a ona 7 pa 3 (koju svi mrze)a tek onda 4Truba wrote:konacno zavrsio noc vjestica
sa sestim dijelom
ala me je smorio
od nastavaka najbolja je 4 pa 2 pa 5 i 6
3 je radiokativno losa
a ja ti predalažem da pogledaš još 7 dio a da 8 preskoćiš
8 pogledaj jedino ako želiš glupu zabavu
inače sinoć sam pogleda friday the 13th prvi dio!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
I to je razlog zašto je Halloween 3 loš jer nema veze s michaelom. Ma daj molim te michael uopće meni nije ništ poseban a njegova prića da pokušava ubit ćlanove iz obitelji se stalno ponavlja u nastavcima i već postaje zamorna. Halloween 3 je bar probao nešto drugo za razliku od daljnih nastavak i ko fućka mayersa lik nije uopće poseban nije Jasonu ni di koljena a Freddyu ni do stopala.bakero wrote: 3 nastavak helloweena je najgori od svih nema nikakve veze s myersom
inače sinoć sam pogleda friday the 13th prvi dio!
Friday the 13th prvi dio je meni jako dobar film . Jedan od najboljih slashera bez obzira kaj mi drugi govore. Nastavci mi isto nisu bili loši.
- john_constantine
- bakero
I to je razlog zašto je Halloween 3 loš jer nema veze s michaelom. Ma daj molim te michael uopće meni nije ništ poseban a njegova prića da pokušava ubit ćlanove iz obitelji se stalno ponavlja u nastavcima i već postaje zamorna. Halloween 3 je bar probao nešto drugo za razliku od daljnih nastavak i ko fućka mayersa lik nije uopće poseban nije Jasonu ni di koljena a Freddyu ni do stopala.
ideja mi je debilna!
meni je dobar nastavak od halloweena the curse of micheal myers a to je 5,6 nastavak, a svejedno mi je film dobar!
ideja mi je debilna!
meni je dobar nastavak od halloweena the curse of micheal myers a to je 5,6 nastavak, a svejedno mi je film dobar!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
-
Dobro to je ideja je malo preluda. No film je meni bio zabavan i imao par zakon scena poput kad ženi usta sprži laser i kad klinac umre pod maskom a i zvuka je u filmu dobar.bakero wrote: ideja mi je debilna!
A Halloween 5 i 6 nisam gledao ali ćuo sam da tamo michael ima neko prokletstvo torn koje ga tjera da ubija obitelj a ta ideja se fanovima nije svidjela pa je 7 dio ignorirao 4,5,6 i bio nastavak na dvojku samo 20 godina kasnije od događanja na prvom i drugom djelu.