Rob Zombie's Halloween

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 16 May 2007, 19:47

Aryx wrote:
Unreal wrote:Izgleda da je netko iz aintitcool dobi neku verziju skripta za film.
proćitajte:
http://www.aintitcool.com/node/31221
Ja jako volim orginal i ova prerada mi se ne ćini nešt osobitom.
Meni izgleda da će Rob zajebat no vidjet ću.
rade ne bi citao da si ne spojlam :D
ma nije ti napisan cjeli scenar samo je jedna osoba ocjenila i rekla kaj misli o scenariju koj je proćito . Mislim da ti neće uništiti film puno.

Unreal

Post by Unreal » 22 May 2007, 22:05

Image
Michael izgleda kao da je u žurbi

Image
Pa nadam se da će Loomis ići vamo tamo i prićati kako je Michael ćisto zlo jer to sam zbilja volio u Halloween filmovima

Image
Pa nadam se da zna glumit

Image
Michael izgleda kao da se fura na jasona prvo razvaljuje vrata u traileru i sada je viši i prljaviji još samo da zna napravit killing ko on . Svakako mi se sviđa nova maska. Al koj to drek drži u ljevoj ruci.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 May 2007, 22:09

Dobre slike, za vizualni dio filma se baš ne bojim...

Rodman

Post by Rodman » 22 May 2007, 22:11

Na prvoj slici Michael izgleda ko Leatherface...

Unreal

Post by Unreal » 22 May 2007, 22:26

Rodman wrote:Na prvoj slici Michael izgleda ko Leatherface...
Pa lik se izgleda i fura na njega kolko sam vidio izgleda da će biti neki razbijać ubojca tipa Leatherface i Jasona . Novi michael bi trebao bit mal više ljudskiji . Rob je rekao da želi Michaela ućinit strašnijim no to mu izgleda baš ne funkcijonira. Ja ga se ne plašim no vidjeću dali ću se bojat kad gledam film.
Što se tiće da Michael bude više ljudskiji to ću vidjet nekak su mi nastavci dok su otkrili više o njemu i uveli par sranja oko njegovog života pretvorili ga u manje strašnog i bezveznog lika. U orginalu me plašilo kako je hladnokrvno birao žrtve no dok sam otkrio da on želi doć do svoje setre nekak je sve otišlo kvragu sa strahom(mislio sam da je psihopat koj bira žrtve tako iz razloga). Neki filmovi po mrni ne bi trebali imati nastavke npr: TCM, Howeling.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 May 2007, 09:09

Rodman wrote:Na prvoj slici Michael izgleda ko Leatherface...
je, stvarno. :shock: Pljunuti on.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 May 2007, 20:55

U Americi su zabrijali kolektivno da svi na dan premijere dolaze u Michaelovim maskama:
http://www.dreadcentral.com/index.php?n ... e&sid=2009

Smiješno je čitati disclaimer o stvarima koje se ne smiju činiti, tipično američki :D

Please keep in mind this promotion is meant to be in good fun so there are some rules you'll have to abide by because we don't want anyone getting into any trouble and assume no responsibility for those that do:

Contestants should not enter stores, disrupting business or destroying property, unless it is cleared beforehand by the store owner.

Contestants are not to directly approach anyone, much less chase them. If a person shies away, move along.

Contestants should not block traffic or disrupt their surroundings. A location should be exactly the way it was when you arrived after you leave it.

If you're asked to remove the mask, do so without incident or protest.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Jun 2007, 11:48

Preskočili smo ovu novost, izašao je poster za Halloween:

Image

Urednica Rue Morgue magazina kaže da nam je baš to trebalo, Michael sa afro frizurom ;)

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 11:49

Good looking...

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 11:52

makar nisam baš pozitivan u vezi remejka poster je nekak ok jedino je glup ovaj tagline:Evil has a destiny

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 11:54

Unreal wrote:makar nisam baš pozitivan u vezi remejka poster je nekak ok jedino je glup ovaj tagline:Evil has a destiny
Kakav god da bio rimejk ja ću ga rado pogledati jer obožavam Myersa...

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 11:58

jigsaw wrote: Kakav god da bio rimejk ja ću ga rado pogledati jer obožavam Myersa...
E ne baš da obožavam michaela ali kao što sam rekao.
Rob će dati Mayersu emocije što je po meni glupost. John Carpenter je htio da Michaelova ne pokazuje emocije zato mu je stavio masku bez lica . A sad Zombie će dati michaelu emocije i uveo je glupost u priću da se on zapravo vraća jer voli svoju malu sestru i pokušava doć do nje a njene frendice mu stoje na putu pa ih se on rješi kako jedino zna ubijanjem e i onda na kraju odlući ubit nju mislim :twisted: . A budući da će dati michaelu emocije ,dati mu da prića i ćak uvest neke tužne trenutke u njegovom životu znaći michael će postati pićkica u ovom filmu i više neće biti strašan i misterjozan.

No sigurno je jedno ne može gore od Fog remejka

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 12:01

Unreal wrote:
No sigurno je jedno ne može gore od Fog remejka
To da... :)

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 12:13

Ma pogledaću remejk jer mi se Halloween serijal uvuko u kožu kao i Friday the 13th ,Nightmare on elm street i Saw serijal pa moram gledat sve filmove.
Ali film će vjerojatno imat i problema s vemenom događanja. Jer u polovici filma se tek pojavljuje njegova sestra i ima puno veći body count zakljućujem pa će eventualno sve morat biti ubrzano ili će film biti prenategnut 3 sata. Orginal me plašio sa svojom atmosferom ,glazbom i sjenama i strašnim ubojcom o kojem nismo puno znali (sve dok nastavci nisu morali po meni uvest glupost da ubija ćlanove iz svoje obitelji). A ovaj remejk kao da ne shvaća bit Halloween filma umjesto dobre atmosferom ,glazbom i sjenama i strašnim ubojcom dobit ćemu neku robovu drekastu verziju halloweena s puno više krvi ,ubojstva i dati će michaelu emocije i film uopće neće biti strašan . A to da je fan orginalnog halloween film me baš briga jedno je biti fan a drugo raditi filmove. A on je fan TCM ćak je odbio dok su mu ponudili da ima neke veze s remejkom filmom a stavlja brdo elementa iz tog filma. Možda bude zabavan i ok za pgledat ,no sigurno je jedno film će biti sranje usuprot orginalu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2007, 12:28

Eh, kao i Peter jackson. On je isto bio fan King konga i snimio je onaj glupi dosadni čuspajz koji je zanimljiv samo njemu. :roll:
Michel puši karu.

Post Reply