Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Decadentor

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Decadentor » 22 Mar 2010, 13:43

Sorority Row - Neznam zasto ste svi popljuvali ovaj film, cist oke teen slasher
Image

Metalcamp

Post by Metalcamp » 22 Mar 2010, 14:08

Ghrall wrote:
DrugsBunny wrote:Phenomena - 5/10... ufff, ne znam gdje da počnem :? , ali, ukratko, ovaj film mi nije uopće sjeo

EDIT (da nemam multi postove): Cabin Fever - 4/10... počelo dobro, išlo sve gore i gore da bi završilo katastrofalno (pritom ne mislim na onu foru na samom kraju), dosadan je film kao i sam koncept tog virusa
Bome mala ocjena za Phenomenu. Meni je osobno jedan od naj Argentovih uradaka.
Ma on ti tako inace i ocjenjuje klasike i kultne filmove, svatko drugaciji ukus. :)
"Good night boils and ghouls."

chatterer

Post by chatterer » 22 Mar 2010, 14:11

DrugsBunny wrote:
Metalcamp wrote:
DrugsBunny wrote:El Espinazo Del Diablo - 8/10, dobar
Za tebe ocjena 8 je dobar ili vrlo dobar ili mozda odlican, zanima me
Tak svejedno, neću opisivat svaku ocjenu sa 16 dodatnih rečenica. :mrgreen: :mrgreen:
Ali evo nek ti bude: film mi je bio vrlo dobar, jako solidan itd.
Ovaj puta sam stavio samo tako "dobar" jer sam bio u žurbi.
Općenito mi ocjena 8 znači da mi je film bio stvarno izrazito ugodan i gledljiv, ali da, nažalost, ne pronalazim u njemu neke prenajbolje elemente s kojima bi on dosegao nekakav kultniji status. :D

:lol: na ovo vrlo dobar=jako solidan

i ja isto za neke filmove ne mogu odlučiti između 7-8, zato dajem po mom mišljenju odličnim filmovima i neki jako dobrim 8 a vrlo solidnim, dobrim, solidnim 7

tko bi rekao da ocjenjivanje filmova može biti tako mukotrpno :lol:

Metalcamp

Post by Metalcamp » 22 Mar 2010, 14:53

Meni je odlican film od 8.5 do 10, a vrlo dobar od 7.5.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 22 Mar 2010, 15:03

Ghrall wrote:Bome mala ocjena za Phenomenu. Meni je osobno jedan od naj Argentovih uradaka.
A čuj, koliko sam vidio za Phenomenu, razmišljanja su iznimno podijeljenja. Moje iskustvo je da ljudi ili stvarno vole taj film ili im je stvarno bezveze. Pretpostavljam zato što je prespecifičan. Kako god, moja recenzija skoro slijedi.
chatterer wrote:
:lol: na ovo vrlo dobar=jako solidan

i ja isto za neke filmove ne mogu odlučiti između 7-8, zato dajem po mom mišljenju odličnim filmovima i neki jako dobrim 8 a vrlo solidnim, dobrim, solidnim 7

tko bi rekao da ocjenjivanje filmova može biti tako mukotrpno :lol:
A čuj, teško je sad konkretno uspoređivati ocjene te ih objašnjavati tako da sam se vjerojatno krivo izrazio, kako god tak' svejedno oko objašnjenja ocjene. :mrgreen: El spinazo je zaslužio 8 od 10, stvarno je dobar. Različita objašnjenja ocjena variraju od čovjeka do čovjeka. Trebo bih otvorit topic gdje detaljno objašnjavam svaku svoju ocjenu od 1 do 10. :D :lol:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

hitman_4

Post by hitman_4 » 22 Mar 2010, 15:24

Psycho (1960) - odličan.

9/10
Image

Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 22 Mar 2010, 15:27

saw 6. a šta reć na ovo :lol: početak mi je bio extra glup. fora mi je zamka s iglama i HF. 3/10
Image

jeba

Post by jeba » 22 Mar 2010, 16:42

The Bunker - ništa posebno, pomalo konfuzno...

chatterer

Post by chatterer » 22 Mar 2010, 20:35

Metalcamp wrote:Meni je odlican film od 8.5 do 10, a vrlo dobar od 7.5.

ja 10 dajem filmovima koje sam gledao više puta, koji su mi odmalena super, koje jednostavno obožavam i mogu se poistovjetiti sa nekima :wink:

9 bi bilo za filmove koji su zaista nešto posebno, znači ne odlično, nego nekakvo remek-djelo, znači nekakav vrh, često te filmove ako ih češće gledam odlučim nagraditi i desetkom

A čuj, teško je sad konkretno uspoređivati ocjene te ih objašnjavati tako da sam se vjerojatno krivo izrazio, kako god tak' svejedno oko objašnjenja ocjene. :mrgreen: El spinazo je zaslužio 8 od 10, stvarno je dobar. Različita objašnjenja ocjena variraju od čovjeka do čovjeka. Trebo bih otvorit topic gdje detaljno objašnjavam svaku svoju ocjenu od 1 do 10.
ne moraš se gnjaviti :)
meni je taj film dobar i dajem mu 7 a recimo Phenomena koju ti nevoliš, ja smatram odličnim filmom koji me se jako dojmio (čak sam imao avatar jedno vrijeme) i dao sam 8

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 22 Mar 2010, 21:25

chatterer wrote:ne moraš se gnjaviti :)
meni je taj film dobar i dajem mu 7 a recimo Phenomena koju ti nevoliš, ja smatram odličnim filmom koji me se jako dojmio (čak sam imao avatar jedno vrijeme) i dao sam 8
Znam, vidio sam avatar. Moram priznati da sam se uvijek pitao otkud je, a onda sam tek pogledao Phenomenu. :mrgreen:

olio

Post by olio » 22 Mar 2010, 23:38

Psycho
10/10

odličan

boyko

Post by boyko » 23 Mar 2010, 01:05

Scarecrows (1988) - oke ideja al realizacija na nuli.a o glumi da ne pričam..
glupo i neuvjerljivo. 4/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Metalcamp

Post by Metalcamp » 23 Mar 2010, 02:23

chatterer wrote:
Metalcamp wrote:Meni je odlican film od 8.5 do 10, a vrlo dobar od 7.5.

ja 10 dajem filmovima koje sam gledao više puta, koji su mi odmalena super, koje jednostavno obožavam i mogu se poistovjetiti sa nekima :wink:

9 bi bilo za filmove koji su zaista nešto posebno, znači ne odlično, nego nekakvo remek-djelo, znači nekakav vrh, često te filmove ako ih češće gledam odlučim nagraditi i desetkom

A čuj, teško je sad konkretno uspoređivati ocjene te ih objašnjavati tako da sam se vjerojatno krivo izrazio, kako god tak' svejedno oko objašnjenja ocjene. :mrgreen: El spinazo je zaslužio 8 od 10, stvarno je dobar. Različita objašnjenja ocjena variraju od čovjeka do čovjeka. Trebo bih otvorit topic gdje detaljno objašnjavam svaku svoju ocjenu od 1 do 10.
ne moraš se gnjaviti :)
Ja rijetko dajem filmovima 10. Ustavri, imam samo jedan film ocjenjen sa 10. Sto se tice tih filmova iz djetinjstva, ma koliko mi bili zabavni, dragi, ali ja ocjenjujem kvalitetu filma, a ne zabavu kao vecina i zato mnogi daju dosta ocjenu 10, samo radi zabave. Po meni je kvaliteta bitna tako da ako dam nekom ocjenu 8.5, on je za mene remek djelo jer imam visok rang ocjenjivanja filmova, kvaliteta, a ne zabava. Zabavan mi je i American Ninja, ali kao kvaliteta :lol:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 23 Mar 2010, 09:29

Metalcamp wrote:Ja rijetko dajem filmovima 10. Ustavri, imam samo jedan film ocjenjen sa 10. Sto se tice tih filmova iz djetinjstva, ma koliko mi bili zabavni, dragi, ali ja ocjenjujem kvalitetu filma, a ne zabavu kao vecina i zato mnogi daju dosta ocjenu 10, samo radi zabave. Po meni je kvaliteta bitna tako da ako dam nekom ocjenu 8.5, on je za mene remek djelo jer imam visok rang ocjenjivanja filmova, kvaliteta, a ne zabava. Zabavan mi je i American Ninja, ali kao kvaliteta :lol:
Ja baš suprotno. 10% filmova koje sam pogledao sam ocijenio sa 9 ili 10 :)

Boby

Post by Boby » 23 Mar 2010, 15:52

DrugsBunny wrote:
Metalcamp wrote:Ja rijetko dajem filmovima 10. Ustavri, imam samo jedan film ocjenjen sa 10. Sto se tice tih filmova iz djetinjstva, ma koliko mi bili zabavni, dragi, ali ja ocjenjujem kvalitetu filma, a ne zabavu kao vecina i zato mnogi daju dosta ocjenu 10, samo radi zabave. Po meni je kvaliteta bitna tako da ako dam nekom ocjenu 8.5, on je za mene remek djelo jer imam visok rang ocjenjivanja filmova, kvaliteta, a ne zabava. Zabavan mi je i American Ninja, ali kao kvaliteta :lol:
Ja baš suprotno. 10% filmova koje sam pogledao sam ocijenio sa 9 ili 10 :)
Ja sam od nedavno počeo ocjenivati; od kada sam se registrirao na IMDb pa mi se pružila mogućnost da sudjelujem u ocijenjivanju. Do sada sam desetku dao samo slijedećima: Casablanca, Fearless Vampire Killers, Dobrodruzství Robinsona Crusoe, námorníka z Yorku, Doctor Zhivago, Eyes Wide Shut, Halloween, Good Bad and Ugly, Magnolia, Schindler's List, The Dark Knight, The Godfather, Shawshank Redemption, There Will Be Blood te Tko pjeva zlo ne misli.

Post Reply