Clash of the Titans (2010)
- boyko
Re: Clash of the Titans (2010)
tu možete pogledat 10 clipova iz filma - http://teaser-trailer.com/2010/03/clash ... #more-6987
pogledal sam prva 3.treći rastura
pogledal sam prva 3.treći rastura
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
sada sam izgubio volju s filmom... Kraken izgleda odlično, ali ovo ostalo... divlja kamera koja se stalno trese, nikako ne mogu smisliti tog glavnog lika, i svi likovi samo skaču, trče i luduju kao da su na drogama, i ono, nedostatak krvi i nasilja još od Conana...
Michel puši karu.
- boyko
Director Louis Leterrier said he’s got a trilogy in mind for Clash of the Titans. So if the first is a success, he’s likely to work on Clash of the Titans 2:
“I wrote two other Clash of the Titans movies. It was three movies. Warners came to me and said ‘we’ll greenlight your movie if you promise us two more.’ You can tell that the story doesn’t end after the first movie. I promise you that I’ve got more. And I’ve got good more. It’s not like I’ve got more of the same, I’ve got more of different. It goes beyond any heroes that you’ve heard of. We’ve opened the door to Greek mythology.”
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Super, šta više grčke mitologije, to bolje, pogotovo sad kad je Kratosov path završen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
- Wendigo
eto.. ipak su se ostvarili moji strahovi da će soundtrack u filmu bit električna gitara...
nevjerojatno kako amerikanci i hollywood useru sve kaj valja...
nevjerojatno kako amerikanci i hollywood useru sve kaj valja...
-
GreenHornet
nakon 1600 glasova ocjena 7,6/10...nece na dobro...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
A teško da je i moglo bolje.GreenHornet wrote:nakon 1600 glasova ocjena 7,6/10...nece na dobro...
- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
Pa šta fali toj ocjeni za jedan popcorn blockbuster ka šta je ovaj? Čak je i prilično visoka, i sumnjan da će znatnije opadat. Baš ono šta san i očekiva.Boby wrote:A teško da je i moglo bolje.GreenHornet wrote:nakon 1600 glasova ocjena 7,6/10...nece na dobro...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Rekoh, teško da je moglo bolje. Ne vidim kontradikciju s tvojim postom.Ghostface wrote:Pa šta fali toj ocjeni za jedan popcorn blockbuster ka šta je ovaj? Čak je i prilično visoka, i sumnjan da će znatnije opadat. Baš ono šta san i očekiva.Boby wrote:A teško da je i moglo bolje.GreenHornet wrote:nakon 1600 glasova ocjena 7,6/10...nece na dobro...
- Scarface
Da, ali je iznesena s negativnim prizvukom, dok je ovo meni sjajan rezultat.Boby wrote:
Rekoh, teško da je moglo bolje. Ne vidim kontradikciju s tvojim postom.
-
Metalcamp
Kako u 90min staviti sve moguce likove grcke mitologije u film? Ovaj film je odgovor. Gledao sam ga u 3D i osim odjavne spice nisam skuzio da se provlaci kroz film nesto puno 3D. Film je jako glup. To je jednostavna recenica koja moze opisati ovaj film. Dijalozi su smjesni i imaju prizvuk u prijevodu "uzeo ju je na hladnom podu" ili "olaksaj svoju oluju". Jedan od losijih filmova spektakla koje sam gledao. Uz 2012 mozda i najgori.
A toliko ocekivanja, i na kraju sve propadne.
A toliko ocekivanja, i na kraju sve propadne.
"Good night boils and ghouls."
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:Dread Central 2/5 http://www.dreadcentral.com/reviews/clash-titans-2010
BD 2.5/5 http://www.bloody-disgusting.com/film/1183/review
Ovo mi daje nadu da bi film ipak mogao biti barem dobar, jer DC i BD većinom odlične ocjene daju govnastim filmovima...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
par puta sam čula iz dvorane neku dobru mjuzu i kad bi uletila, trailer bi već završio
ipak, saznala sam da je od ovog filma, tako da će bar nešto zasigurno biti dobro