jeba wrote:kod nas stiže navodno 11.03.
stiže,stiže...baš vidio danas najavu dok sam prolazio gradom
jeba wrote:kod nas stiže navodno 11.03.
jeba wrote:Gledao sinoć u kinu - istina da je trailer malo previše otkrio i da su neke stvari bile očite, ali meni je film dobar. Bilo je par neobjašnjenih stvari, ali koji film ih nema...
DiCaprio pita da mu daju da pogleda fajlove pacijenata, a Kingsley kaže da moraju pitat upravu. Nakon toga DiCaprio proba nazvati kopno, ali veze su pukle zbog oluje, a dvije scene kasnije mu kingsley kaže da su se čuki s upravom i da nije dobio odborenje da gleda fajlove pacijenata.Ghostface wrote:jeba wrote:Gledao sinoć u kinu - istina da je trailer malo previše otkrio i da su neke stvari bile očite, ali meni je film dobar. Bilo je par neobjašnjenih stvari, ali koji film ih nema...
kao npr.?
Inače, film je jebeno savršenstvo, čista umjetnost, i meni, koji san čita knjigu i zna cilu radnju i kraj, nije bilo ništa manje napeto nego nekom random liku i to puno govori o kvaliteti filma. Od atmosfere, glume do same poante ovo je savršen film.
jeba wrote:DiCaprio pita da mu daju da pogleda fajlove pacijenata, a Kingsley kaže da moraju pitat upravu. Nakon toga DiCaprio proba nazvati kopno, ali veze su pukle zbog oluje, a dvije scene kasnije mu kingsley kaže da su se čuki s upravom i da nije dobio odborenje da gleda fajlove pacijenata.Ghostface wrote:jeba wrote:Gledao sinoć u kinu - istina da je trailer malo previše otkrio i da su neke stvari bile očite, ali meni je film dobar. Bilo je par neobjašnjenih stvari, ali koji film ih nema...
kao npr.?
Inače, film je jebeno savršenstvo, čista umjetnost, i meni, koji san čita knjigu i zna cilu radnju i kraj, nije bilo ništa manje napeto nego nekom random liku i to puno govori o kvaliteti filma. Od atmosfere, glume do same poante ovo je savršen film.
Znam da se dosta toga može objasniti na način da si je on to umislio.
jeba wrote:Naravno, ali u tom trenutku to još nikome nije jasno zato što se još ne zna poanta filma...