The Dark Knight Rises (2012)
- Boby
Re: Dark Knight Sequel (20??)
Christopher Nolan nije potvrdio kako se vraća kao redatelj iako je to od danas čista formalnost jer je upravo potvrdio:
a) kako njegov brat Jonathan, David Goyer i on sam rade na scenariju te da su smisli dosta dobru priču
b) kako je ovo zadnji Batman koji će ujedno će zaokružiti priču koja je započela s Beginsom što mene osobno navodi na zaključak da će Nolan napraviti ono što bih ja da sam na njegovom mjestu a to je: ubiti Batmana. Nadam se da će imati muda za to jer je to gotovo pa jedina stvar koja može nadmašiti Ledgera i upisati ovaj film u povijest.
c) kako negativac u filmu 100% neće biti Mr. Freeze
Inače je članak posvećen većinski Supermanu te je i ovdje Nolan potvrdi kako on i Goyer imaju odlične ideje za novu sagu o Supermanu a kojoj će se pristupiti na do sada neviđen način odajući i dalje počast Supermanu iz 40-tih i 70-tih.
link:
http://latimesblogs.latimes.com/herocom ... ory-1.html
a) kako njegov brat Jonathan, David Goyer i on sam rade na scenariju te da su smisli dosta dobru priču
b) kako je ovo zadnji Batman koji će ujedno će zaokružiti priču koja je započela s Beginsom što mene osobno navodi na zaključak da će Nolan napraviti ono što bih ja da sam na njegovom mjestu a to je: ubiti Batmana. Nadam se da će imati muda za to jer je to gotovo pa jedina stvar koja može nadmašiti Ledgera i upisati ovaj film u povijest.
c) kako negativac u filmu 100% neće biti Mr. Freeze
Inače je članak posvećen većinski Supermanu te je i ovdje Nolan potvrdi kako on i Goyer imaju odlične ideje za novu sagu o Supermanu a kojoj će se pristupiti na do sada neviđen način odajući i dalje počast Supermanu iz 40-tih i 70-tih.
link:
http://latimesblogs.latimes.com/herocom ... ory-1.html
-
filmofil
ubiti batmana? to se u hollywoodu neće još dugo dogoditi
This is the Zodiac speaking.
- DrugsBunny
Nažalost.filmophil wrote:ubiti batmana? to se u hollywoodu neće još dugo dogoditi
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
filmofil
zapravo, ne sjećam se kad su ubili bilo kojeg superjunaka...nije to baš popularna stvar tamo, valjda netko treba probiti led
ajde nolan, ubi batmana!
This is the Zodiac speaking.
- Boby
Ja kraj filma vidim kao sprovod na koji dolazi čitavi Gotham odajući počast čovjeku kojeg za života nisu cijenili i u svrhu vlastitog iskupljenja odlučuju održavati ideje kojima je Bruce Wayne težio; boljitak za društvo i aktivnost dobrih ljudi kako bi ovaj svijet učinili boljim. Batman je mrtav ali ono za što je živio i za što se borio i dalje živi; to je za mene primjereni kraj s obzirom na dosadašnji realističan pristup.
A Nolan je već i s Dark Knightom pokazao da ga boli jedna stvar za tradiciju i konformizam. Svi znamo kaj je učinio s Jokerom, kako je tretirao Two-Facea i kak je u potpunosti nolanizirao nešto tako ikonsko kao što je Batman i učinio svojim.
Warner Bros. će mu vjerojatno dati potpunu kreativnu slobodu s obzirom da je ovo zadnji njegov Batman a ne zaboravimo da ja Cameron jedan jedini čovjek na svijetu ispred Nolana kada ju u pitanju profitabilnost. Nije ovo redatelj kojeg ćeju producenti zasipati s uvjetovanjima jer do sada je nadmašio njihova nadočekivanja a to je učinio isključivo vlastitim mozgom i vlastitom kreativnošću.
Kasnije mogu drugi autori poput Snydera krenuti na novu re-interpretaciju franšize a Nolan neka zaključi ovu triologiju vjerodostojno i po tradiciji svih velikih triologija poput LOTR ili "dolar triologije". Batman ne zaslužuje ništa manje.
A Nolan je već i s Dark Knightom pokazao da ga boli jedna stvar za tradiciju i konformizam. Svi znamo kaj je učinio s Jokerom, kako je tretirao Two-Facea i kak je u potpunosti nolanizirao nešto tako ikonsko kao što je Batman i učinio svojim.
Warner Bros. će mu vjerojatno dati potpunu kreativnu slobodu s obzirom da je ovo zadnji njegov Batman a ne zaboravimo da ja Cameron jedan jedini čovjek na svijetu ispred Nolana kada ju u pitanju profitabilnost. Nije ovo redatelj kojeg ćeju producenti zasipati s uvjetovanjima jer do sada je nadmašio njihova nadočekivanja a to je učinio isključivo vlastitim mozgom i vlastitom kreativnošću.
Kasnije mogu drugi autori poput Snydera krenuti na novu re-interpretaciju franšize a Nolan neka zaključi ovu triologiju vjerodostojno i po tradiciji svih velikih triologija poput LOTR ili "dolar triologije". Batman ne zaslužuje ništa manje.
- Scarface
Slažen se s Bobyjem! Zapravo, usuđujen se reć da se taj kraj nameće već pri samom završetku Dark Knight-a, koji najavljuje depresivnu odiseju u trećem nastavku, i sama smrt bi dala lipu točku na i onom naoko patetičnom glorificiranju zatvorenika u brodu. Ljudi bi odali počast Batmanu posthumno slijedeći njegov san, a time se stvara i lagana analogija sa stvarnošću i Ledgerovom smrću.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Film gdje ubiju Batmana će mi bit vjerojatno najdraži Batman film. Treba imat muda za tak šta.
- A$H
u X Men ih ima mrtvih koliko hoces xDfilmophil wrote:zapravo, ne sjećam se kad su ubili bilo kojeg superjunaka...nije to baš popularna stvar tamo, valjda netko treba probiti ledajde nolan, ubi batmana!
ali da bilo bi fora da zavrsi "trilogija" smrcu Batmana..ali je tezak posao napravit postenu scenu i sa neprijateljem dostojnim da ga ubije..sam da ne bude neki klise di se on zrtvuje za nekog/neke..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Metalcamp
Ma ja bih zelio da ubace Anarkya ako vec planiraju ubiti Batmana. On bi bio pun pogodak i meni osobno je bolji od svih negativaca s kojima se Batman borio.A$H wrote:u X Men ih ima mrtvih koliko hoces xDfilmophil wrote:zapravo, ne sjećam se kad su ubili bilo kojeg superjunaka...nije to baš popularna stvar tamo, valjda netko treba probiti ledajde nolan, ubi batmana!
ali da bilo bi fora da zavrsi "trilogija" smrcu Batmana..ali je tezak posao napravit postenu scenu i sa neprijateljem dostojnim da ga ubije..sam da ne bude neki klise di se on zrtvuje za nekog/neke..
"Good night boils and ghouls."
- Scarface
Metalcamp wrote:Ma ja bih zelio da ubace Anarkya ako vec planiraju ubiti Batmana. On bi bio pun pogodak i meni osobno je bolji od svih negativaca s kojima se Batman borio.A$H wrote:u X Men ih ima mrtvih koliko hoces xDfilmophil wrote:zapravo, ne sjećam se kad su ubili bilo kojeg superjunaka...nije to baš popularna stvar tamo, valjda netko treba probiti ledajde nolan, ubi batmana!
Ne mislin da je on toliko zanimljiv, zapravo previše podsjeća na Jokera, pa nije ni čudo da su ga tili razotkrit ka Jokerovog sina (šta je srećom zaustavljeno). Propali lik u Batman svitu, definitivno nepotreban deja vu za Nolanovu viziju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
to mi je totalno usralo film.Ghostface wrote:Slažen se s Bobyjem! Zapravo, usuđujen se reć da se taj kraj nameće već pri samom završetku Dark Knight-a, koji najavljuje depresivnu odiseju u trećem nastavku, i sama smrt bi dala lipu točku na i onom naoko patetičnom glorificiranju zatvorenika u brodu. Ljudi bi odali počast Batmanu posthumno slijedeći njegov san, a time se stvara i lagana analogija sa stvarnošću i Ledgerovom smrću.
- Boby
Nemam novih vijesti ali upravo sam skužil nekaj kaj bih volio podjeliti s vama.
Priča se o naslovu novog Batmana i meni osobno je do sada najsuvisliji prijedlog bio da se film zove jednostavno "Batman". I onda sam nekaj skužio.
Godine 1943. je snimljen prvi "Batman"
23 godine kasnije snimljen je "Batman" iz 1966.
23 godine kasnije snimljen je "Batman" iz 1989.
23 godine kasnije mogao bi biti snimljen još jedan "Batman". Naravno, ako odaberu taj naslov a film bude snimljen 2012 što je izgledanije nego 2011.
Priča se o naslovu novog Batmana i meni osobno je do sada najsuvisliji prijedlog bio da se film zove jednostavno "Batman". I onda sam nekaj skužio.
23 godine kasnije mogao bi biti snimljen još jedan "Batman". Naravno, ako odaberu taj naslov a film bude snimljen 2012 što je izgledanije nego 2011.
- Scarface
Ne.
- DrugsBunny
Ghostface wrote:Ne.
- Samhain
Zanimljiv info Boby, ali sumnjam da će to Nolan uzeti u obzir, ``prejednostavno`` je za njegov štih.Boby wrote:Nemam novih vijesti ali upravo sam skužil nekaj kaj bih volio podjeliti s vama.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned