- chatterer
Re: Avatar (2009)
ma i taj Oscar je propao
prvo S. Bullock nominirana, sad i Avatar, što je sljedeće?
prvo S. Bullock nominirana, sad i Avatar, što je sljedeće?
- DrugsBunny
A i to što kažeš.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- DrugsBunny
Hahaha avatar "razočarao" na oscarima.
...I wrapped our love in all this foil,
-
Metalcamp
Gledao do 6, osvojio Hurt Locker i jebeno mi je drago jer je zena napokon osvojila. Najveci propust mi je Haneke i nejgova bijela vrpca koje je remek dijelo i zasluzio je Oscara za najbolji strani film.
Vrhunac veceri mi je bio Jeff Bridges, napokon majstore, napokon. I ovo http://www.net.hr/film-glazba/page/2010 ... tml?pos=n1

Vrhunac veceri mi je bio Jeff Bridges, napokon majstore, napokon. I ovo http://www.net.hr/film-glazba/page/2010 ... tml?pos=n1
"Good night boils and ghouls."
- A$H
meni bas drago..film nije nista posebno za razliku od the hurt lockera..bivsa mu je napravila puno bolji film za puuuuno manje love i totalno zasluzila sve oskare da pobere..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Slažem se s A$H - om. Zadovoljan sam rezultatima, na kraju se ipak izbjegla blamaža. Samo mi je žao što nisam mogao vidjeti facu od Camerona kada je doznao rezultate 
Michel puši karu.
- elrania
e, zbog oboga je i meni jako dragoMetalcamp wrote:
Vrhunac veceri mi je bio Jeff Bridges, napokon majstore, napokon.
a presmiješno mi je što je sandra pobrala zlatnu malinu pred 2-3 dana i sad oscara
- john_constantine
ma to neću komentirati dok ne pogledam oba dva njezina filma i sam se uvjerim u to...
a ona debela crnkinja nije dobila nikakvog oscara?
a ona debela crnkinja nije dobila nikakvog oscara?
Michel puši karu.
- chatterer
Avatar razočarao ali je zato Bullock dobila Oscara, koja sprdačina
vidim konkurencija opet Mirren i Streep. Ima boljih i mlađih glumica a opet ove vječito u konkurenciji, sramota
vidim konkurencija opet Mirren i Streep. Ima boljih i mlađih glumica a opet ove vječito u konkurenciji, sramota
- john_constantine
a si uopće pogledao taj njezin film za koji je dobila oscara?chatterer wrote:Avatar razočarao ali je zato Bullock dobila Oscara, koja sprdačina
Michel puši karu.
- Asfodel
Lol... baš.
Ono što sam vidjela od trailera, izgledala je jebeno u ulozi žene zmaja (još s onim naglaskom)... Svatko od njih odgovara nekom tipu uloge, neki, pak, svima.
Sorry na off-u, trebali bismo dolje u last post komentirat Oscare
Ono što sam vidjela od trailera, izgledala je jebeno u ulozi žene zmaja (još s onim naglaskom)... Svatko od njih odgovara nekom tipu uloge, neki, pak, svima.
Sorry na off-u, trebali bismo dolje u last post komentirat Oscare
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- chatterer
ma gledao sam, nit je film nešto posebno a niti je ona nešto posebno odglumila, dosta takvih filmova sa svakakvim izgovorima sam gledaojohn_constantine wrote:a si uopće pogledao taj njezin film za koji je dobila oscara?chatterer wrote:Avatar razočarao ali je zato Bullock dobila Oscara, koja sprdačina
Ali opet ponavljam kada vidim konkurenciju, ne znam što bih rekao... Ona mala iz Orphana koja je definitivno trebala dobiti Oscara a ni nema je, ili iz manje poznatog filma The Lost, Lacey Chabert fantastično odglumila... Kao što rekoh sprdačina
- Asfodel
A onda sori ako si gledao 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- chatterer
ma sve ok, možda sam malo preburno reagirao ali poludim kada vidim ovakve nominacije, pa onaj Clooney, Gere i takvi ljudi... Pitam se što oni tako vrhunski odglume pa da su stalno u nekim nominacijama, meni su to sve iritanti glumci i rijetko kad se odlučim pogledati neki "njihov" film.
-
Metalcamp
Drago mi je da jos netko postuje Jeffa.elrania wrote:e, zbog oboga je i meni jako dragoMetalcamp wrote:
Vrhunac veceri mi je bio Jeff Bridges, napokon majstore, napokon.
a presmiješno mi je što je sandra pobrala zlatnu malinu pred 2-3 dana i sad oscara
Ma Sandra je jedna prosjecna glumica i dobra je bila u Blind Side, ali da je za Oscara, to nije i smatam da zbilja nije zavrijedila tu nagradu. Prije bih dao onoj iz Precious makar kada vidim da iza svega toga stoji Oprah, smraci mi se.
I ne znam zasto nisu nominirali iz Basterdsa Mélanie Laurent za sporednu ulogu.
"Good night boils and ghouls."