Lockerz
- Jandra
Lockerz
www.lockerz.com je stranica na kojoj skupljate bodove gledanjem videa, odgovaranjem na dnevna pitanja a uskoro i slušanjem glazbe. Bodove zamijenjujete za razne nagrade npr. iPhone, PSP, iPod shuffle, razne igre za konzole... Evo ja trenutno imam 480 bodova. Vjerojatno mislite da je prijevara ali uvjerite se.
http://hubpages.com/hub/Is-Lockerz-a-Scam
Sve se ono čini savršeno, ono dobiješ nagradu a samo skupljaš bodove. Ali ima i jedna caka. Ne možete preuzet nagrade kad hoćete (redeemat) nego jednom mjesečno cijeli svijet u isto vrijeme, koje najave ovi sa stranice, pokušavaju redeemat. I sam sam se uvjerio kako je to nemoguće. U samo nekoliko sekundi sve traženije nagrade su nestale.
Na stranicu možete uć samo ako ste pozvani od strane nekog člana pa ako kog zanima neka mi pošalje e-mail na PM.
Ako još ne vjerujete
http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU
http://hubpages.com/hub/Is-Lockerz-a-Scam
Sve se ono čini savršeno, ono dobiješ nagradu a samo skupljaš bodove. Ali ima i jedna caka. Ne možete preuzet nagrade kad hoćete (redeemat) nego jednom mjesečno cijeli svijet u isto vrijeme, koje najave ovi sa stranice, pokušavaju redeemat. I sam sam se uvjerio kako je to nemoguće. U samo nekoliko sekundi sve traženije nagrade su nestale.
Na stranicu možete uć samo ako ste pozvani od strane nekog člana pa ako kog zanima neka mi pošalje e-mail na PM.
Ako još ne vjerujete
http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU
- maddjuro
Re: Lockerz
već imamo lockerz topic, i poznato je da je lockerz jedan scam, i da se osvajaju samo majce i slične gluposti
I may be an idiot, but i am no fool.
- Jandra
Tražio sam po searchu i nisam nasao, a pogledaj malo po stranicama pa ces vidit da su ljudi dobivali nagrade.maddjuro wrote:već imamo lockerz topic, i poznato je da je lockerz jedan scam, i da se osvajaju samo majce i slične gluposti
- john_constantine
da, preko njih sam dobio playstation 3.Jandra wrote:Tražio sam po searchu i nisam nasao, a pogledaj malo po stranicama pa ces vidit da su ljudi dobivali nagrade.maddjuro wrote:već imamo lockerz topic, i poznato je da je lockerz jedan scam, i da se osvajaju samo majce i slične gluposti
Michel puši karu.
- Decadentor
- boyko
ja sam od prošlog tjedna gore.fora stvar
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
olio
da, zamisli otprilike 3 miljuna ljudi (ima ih i više, siguran sam) koji u isto vrijeme hoće nagradeDecadentor wrote:jel to moras bodove mjenjat u djelicu sekunde ili ce ti nagrada isparit pres nosom?
stotinke sekunde možda (još ako imaš ping, a svi ga imaju jer su serveri u americi, nema šanse)
ja imam acc sa oko 1000 i nešto bodova i jedanput sam uspio uhvatit Nintendo Wii i onda su govorili tjedan dana da ću ga dobiti
da bi na kraju poslali email da nemaju dovoljno Wii-a i da ništa ne dobijam.
Nemojte gubiti vrijeme (bez obzira što se vrlo malo vremena troši na to)!!!
I da ne govorim samo iz svog iskustva nego i iz iskustva nekoliko mojih prijatelja
EDIT:
Mogu pisat još puno loših stvari o lockerzu ali ne da mi se više pisat.
Sva to izgleda lijepo i odlično, ali kad se uđe sistem bude sve gore i gore.
- DrugsBunny
Mene samo zanima koji je profit Lockerza? Od reklama ili što?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
olio
Da reklame, reklamiraju proizvode koje djele jer je to sve neka vrsta promotivnog materijala, ali svejedno, ne podjele oni toliko puno nagrada, samo imaju puno članova.
Dnevno se odgovara na neka banalna pitanja da bi se dobili bodovi, a oni navodno zarađuju od odgovora na ta pitanja (valjda ih koriste kao ankete i slično).
Dnevno se odgovara na neka banalna pitanja da bi se dobili bodovi, a oni navodno zarađuju od odgovora na ta pitanja (valjda ih koriste kao ankete i slično).
- john_constantine
he, to me podsjeća na naš MaxTvolio wrote:da, zamisli otprilike 3 miljuna ljudi (ima ih i više, siguran sam) koji u isto vrijeme hoće nagradeDecadentor wrote:jel to moras bodove mjenjat u djelicu sekunde ili ce ti nagrada isparit pres nosom?
stotinke sekunde možda (još ako imaš ping, a svi ga imaju jer su serveri u americi, nema šanse)
ja imam acc sa oko 1000 i nešto bodova i jedanput sam uspio uhvatit Nintendo Wii i onda su govorili tjedan dana da ću ga dobiti
da bi na kraju poslali email da nemaju dovoljno Wii-a i da ništa ne dobijam.
Nemojte gubiti vrijeme (bez obzira što se vrlo malo vremena troši na to)!!!
I da ne govorim samo iz svog iskustva nego i iz iskustva nekoliko mojih prijatelja
EDIT:
Mogu pisat još puno loših stvari o lockerzu ali ne da mi se više pisat.
Sva to izgleda lijepo i odlično, ali kad se uđe sistem bude sve gore i gore.
Michel puši karu.
-
Hec
to je ko ona stranica ulovi.hr
likovi ubace auto licitaciju, is sebi cuvaju predmet dok ne dodju s posla i tek onda krenu krenu rucno licitirat i to bas kad vec svi odustanu, i toliko su pohlepni da svaki user licitira svaki predmet
likovi ubace auto licitaciju, is sebi cuvaju predmet dok ne dodju s posla i tek onda krenu krenu rucno licitirat i to bas kad vec svi odustanu, i toliko su pohlepni da svaki user licitira svaki predmet
"Six strings to cover fear..."
- majstoro
dobio sam majicu
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]