Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jun 2007, 20:57

Aryx wrote:
john_constantine wrote:ma niti se ne obaziri na te ocjene na imdb - u, dentist serijal ima ocjenu trojku, ali sudeći po A$H - u i kratkim clipovima, film mi izgleda prezabavno. :D

The return of the living dead 2 - istina, dosta slabije od originala, ali isto zabavno. Michael jackson. :supz: Malo nerviraju oni screamersi, naročito stari, ali baš su dobri, naročito kada glava grize prst. No, glazba nije tako odlična kao u originalu, ali je dobra pri završnoj špici. :wink: Glumci su solidni, a ta spomenuta scena s mozgom je baš predobro. :lol:
ja nisam to mogao odgledati do kraja, prelose
je, niti nisi u krivu. Moram priznati da mi se spavalo dok sam gledao film. :lol: A to mi se stvarno rijetko događa...
Michel puši karu.

Black Stena

Post by Black Stena » 04 Jun 2007, 04:29

Silent Hill - premalo kul neprijatelja ko igri iako ovi koji su u filmu izgledaju super, previše blablabla, mala liči na onu iz kruga, wtf. Da se film ne zove Silent Hill nebi zna da je to to nema veze s igrom, skoro. Neznam zašto muški nije bia u glavnoj ulozi ko u igri.
Ima nekoliko dobrih scena, kratko traju al eto. Hebiga igra mi je toliko draga pa mi je žaj šta film nije čista kopija igre. Jer igra nudi toliko stvari koji nedostaju u filmu a koje bi ga učinile boljim. Jedva san čeka kad će opbit one zatupljene vjernike u crkvi i dočeka san i to. :lol: sve u svemu isplati se pogledat.
Vidit ćemo šta će bit od Silent Hill-a 2 (2008).

Prije ovoga san gleda Final Destination 2, daleko bolji i zabavniji film. Prva liga. :prayer:
Final D... je teen horror ako se nevaram, postoji li još koji dobar teen horror a da nije star. 2000+ godina.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...

Freddy

Post by Freddy » 04 Jun 2007, 21:57

chucky je postao tata-7-10....dobar film,dobar završetak,premalo ubijanja....sve u svemu ok film za pogledat
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 04 Jun 2007, 22:03

Black Stena wrote:Silent Hill -
Prije ovoga san gleda Final Destination 2, daleko bolji i zabavniji film. Prva liga. :prayer:
Final D... je teen horror ako se nevaram, postoji li još koji dobar teen horror a da nije star. 2000+ godina.
Pa od novijih bi trebao biti dobar Disturbia no to još nisam gledao i nije došlo kod nas u kina .
A ja ne gledam previše teen horrora ali najpoznatiji ti je Scream serijal i nije loš po sjećanju no ubojca u scream filmovima je sranje.
A ova da treba biti više od 2000 je po meni glupost filmovi nisu zastarili za gledat u 60tima,70tima ,80tima pa zakaj bi bili i u 90tima a ovi noviji preko 2000 uopće nisu nikaj bolji od starijih filmova.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jun 2007, 22:10

Freddy wrote:chucky je postao tata-7-10....dobar film,dobar završetak,premalo ubijanja....sve u svemu ok film za pogledat
Ali su malo pretjerali za završetkom, prebizarno. :lol: :lol:
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 05 Jun 2007, 01:03

Noć vještica 4
fenomenalan nastavak

veoma zanimljivo i napeto za razliku od trojke
8)
odoh peticu gledati odmah
www.lasetta.net :axe:

elrania

Post by elrania » 05 Jun 2007, 14:21

nightmare on elm street 3: dream warriors

prekomicna prikaza kostura i wizarda
i premalo spellova ispaljenih :mrgreen:

Black Stena

Post by Black Stena » 05 Jun 2007, 15:02

Unreal wrote:
Black Stena wrote:Silent Hill -
Pa od novijih bi trebao biti dobar Disturbia no to još nisam gledao i nije došlo kod nas u kina .
A ja ne gledam previše teen horrora ali najpoznatiji ti je Scream serijal i nije loš po sjećanju no ubojca u scream filmovima je sranje.
A ova da treba biti više od 2000 je po meni glupost filmovi nisu zastarili za gledat u 60tima,70tima ,80tima pa zakaj bi bili i u 90tima a ovi noviji preko 2000 uopće nisu nikaj bolji od starijih filmova.
Ženske su zgodnije! 8)

Maloprije san pogleda The Hitcher re-make, nisam gleda original ali ovaj mi se totalno svidia, ima di koju nerealnu situaciju mogli su ubit Sean Beana masu puta, ali kad su pi... njen momak i ona. Nose pištolje za šminku nisu ispalili metka a ona pleše sa onim topom (.45) vamo tamo samo san čeka kako će opalit u sebe :D . Da, da Sean Bean izgleda prebolesno.
Tako da dajem sva četri palca gore za film :lol:

When A Stranger Calls re-make, jako napet film, cura se našla u stvarno hebenoj situaciji. Valja pogledat.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...

Boby

Post by Boby » 06 Jun 2007, 16:08

Truba wrote:Noć vještica 4
fenomenalan nastavak

8)
Si to uspio/la pogledat negdje kod nas? Ja sam posvuda tražio četvorku i peticu ali one su jedini nastavci koji kao da kod nas nisu nikada ni postojali. Po meni su jedino Carpenterov orginal i H2O vrijedni pažnje, al četvrti i pet dio su nekak najprigodniji za gledat na Noć vještica

bakero

Post by bakero » 06 Jun 2007, 18:43

Jeepers Creepers
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Truba

Post by Truba » 06 Jun 2007, 19:26

Boby wrote:
Truba wrote:Noć vještica 4
fenomenalan nastavak

8)
Si to uspio/la pogledat negdje kod nas? Ja sam posvuda tražio četvorku i peticu ali one su jedini nastavci koji kao da kod nas nisu nikada ni postojali. Po meni su jedino Carpenterov orginal i H2O vrijedni pažnje, al četvrti i pet dio su nekak najprigodniji za gledat na Noć vještica
pa nabavio sam divx nekada davno

ne vidim problem za nabaviti divx :lol:

petica je pri kraju i lagani je smor
pogotovo djevojčica

Tina tina tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina Tiiiiiiiiiina pola sata samo viče i plače :evil:
www.lasetta.net :axe:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jun 2007, 21:20

Hills have eyes original - hm, malo mi je bilo dosadno gledati taj film - taj štih 70 - tih, smiješni brkovi, neuvjerljivi glumci, mlaki film, nemaštoviti divljaci koji izgledaju kao neki indijanci, i dosta naivnih filmskih scena. Ipak je puno bolji remake...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 07 Jun 2007, 00:57

jos uvijek mi taj film stoji sa strane i ceka da ga napokon pogledam u jednom komadu...
ako je remake toliko bolji, ko sto cujem, nacekat ce se jos... jer mi ni verzija iz 2006. nije bas...

zadnje pogledano, a nightmare on elm street: the dream child
zamorno...

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2007, 13:26

2001 maniacs - koja zabavna horor komedija. Robert englund se baš dobro zabavio, puno krvi, nasilja i crnog humora. A tek prezgodne cure, naročito ona kratko ošišana. :wink: Killovi su čak i više nego zabavni, npr. nabijanje na kolac. :lol: A tek rednecki iz originala, samo u drukčijoj ulozi, npr. onaj koji jebe ovcu. :lol: Jedino je završetak pomalo naporan... Ali baš zabavna horor komedija. :wink:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 07 Jun 2007, 18:07

kuga-4-10....vrlo dosadan film
darkwolf-6-10....mogao je biti bolje...pokvario mi se kada se josie pretvarala u vukodlaka,preobrazba je bila užasno loša
sirotište strave.....zaspo nakon pola sata,ali pogledat ču za koji dan
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Post Reply