hmGreenHornet wrote:Upravo ga pogledao...Ideja mi se jako svidila,ubojstva poprilicno krvava i sasvim solidno brutalna,bas ono klaustrofobican ugodaj cijelo vrijeme,radi situacije bas zalis glavnu junakinju ali koliko sam skontaone postoji objasnjenje zasto se to sve događa...e sad,mrtva je cijelo vrijeme?njezin um je sve to umislio jer zivi u nekom svom svijetu?ili sto vec?!
![]()
Triangle (2009)
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
GreenHornet
boyko wrote:hmGreenHornet wrote:Upravo ga pogledao...Ideja mi se jako svidila,ubojstva poprilicno krvava i sasvim solidno brutalna,bas ono klaustrofobican ugodaj cijelo vrijeme,radi situacije bas zalis glavnu junakinju ali koliko sam skontaone postoji objasnjenje zasto se to sve događa...e sad,mrtva je cijelo vrijeme?njezin um je sve to umislio jer zivi u nekom svom svijetu?ili sto vec?!
![]()
to se sve događa jer cijelo vrijeme pokušava spasit sina,al kak god okrene nikak u tom ne uspije.ubiti da,ona je cijelo vrijeme mrtva.njezin duh ne želi napustit ovaj svijet tak dugo dok ne spasi sina...tak nekak
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- boyko
GreenHornet wrote:boyko wrote:hmGreenHornet wrote:Upravo ga pogledao...Ideja mi se jako svidila,ubojstva poprilicno krvava i sasvim solidno brutalna,bas ono klaustrofobican ugodaj cijelo vrijeme,radi situacije bas zalis glavnu junakinju ali koliko sam skontaone postoji objasnjenje zasto se to sve događa...e sad,mrtva je cijelo vrijeme?njezin um je sve to umislio jer zivi u nekom svom svijetu?ili sto vec?!
![]()
to se sve događa jer cijelo vrijeme pokušava spasit sina,al kak god okrene nikak u tom ne uspije.ubiti da,ona je cijelo vrijeme mrtva.njezin duh ne želi napustit ovaj svijet tak dugo dok ne spasi sina...tak nekak
a zasto tocno ubija frendove?
nesto sam bio zamisljen dok sam gledao+ne bas dobar audio tako da mislim da nisam to pohvatao...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
_korky_
Re: Triangle (2009)
pozdrav ljudi, novi sam na forumu (sto se i vidi po broju postova). pogledo sam film i stvarno je dobar. 
SpoilerShow
film bas i nisam shvatio pa sam na imdb-u pronasao zanimljivo objasnjenje filma. evo link jer je tekst dosta dugacak, http://www.imdb.com/title/tt1187064/boa ... /154392833
-
olio
počeo je na jedan način i mislia sam da će skroz se drugačije odvijat (dosadnije), ali otišlo je skroz na drugu stranu (bolju) , treba bi ga još jedanput pogledat da sve povežem
nisam odavno gleda neki mind-fuck tako da je odlično
7/10
nisam odavno gleda neki mind-fuck tako da je odlično
7/10
-
jeba
Film je dobar. U početku malo konfzno, ali što dalj sve bolje.
- darian
Iznenađujuće dobar film, nisam puno očekivao od njega ... vrhunski mindfuck 
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
-
jeba
tako je, dobra zajebancijadarian wrote:Iznenađujuće dobar film, nisam puno očekivao od njega ... vrhunski mindfuck
- The Undertaker
Meni film i nije nešto fascinantan.
Ok je za pogledati ali me u principu smaraju filmovi ovog tipa gde scenarista mrsi toliko da se na kraju svi oduševe, osim mene.
SpoilerShow
Mislim da scenarista suviše rano daje odgovor na pitanje o čemu se radi. Brod se zove "Aeolus" po antičkom grčkom kralju čiji je sin Sizif kažnjen za svoje grehe i o tome govore čim se ukrcaju na onaj veliki brod. Što bi rekao Andre Linoge: "Hell is a repetition." 
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- juriel
Zvuči zanimljivo... prvo mi nije bio na listi prioriteta ali ću ga sad pogledati....
[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
-
jeba
svakako pogledajjuriel wrote:Zvuči zanimljivo... prvo mi nije bio na listi prioriteta ali ću ga sad pogledati....
-
Ninja
Meni ovaj film nikako nije legao i poprilicno me isfrustrirao.
Glavni lik mi je opako isao na zivce, "maska" previse lici na Scarecrow-a iz Batmana, cijelo to konstantno vrcenje u krug mi je bilo zamorno.
Jedini plus ovom filmu bi naveo perky sise glavne glumice koje veselo skakucu tijekom cijelog filma.
Glavni lik mi je opako isao na zivce, "maska" previse lici na Scarecrow-a iz Batmana, cijelo to konstantno vrcenje u krug mi je bilo zamorno.
Jedini plus ovom filmu bi naveo perky sise glavne glumice koje veselo skakucu tijekom cijelog filma.
- Asfodel
Jako dobro. Fali mu malo "nečega" da bi me posve impresionirao. Uglavnom tijekom cijelog filma potpuno usmjerena pozornost na bjesomučno razmišljanje
Lijepo poigravanje s mitologijom i kako ide kraju - sve ima smisla.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- _ esz _
Je dobar je, baš jučer pogledah.
Dobro je netko spomenuo rijeć mind fuck
Dobro je netko spomenuo rijeć mind fuck
... what we are looking for is looking for us ...
- callac
Sad sam pogledala filmić, prvih pola sata bilo je onak, WTF, jer sam pročitala u recenzijama da je film solidan, a tih pola sata ja sam zijevala od dosade. Kasnije kad pokopčam o čemu se radi, film postaje bolji da bi na kraju zaslužio jednu solidnu 7/10 veliki plus je i glavna glumica koja mi je super 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.