The Wolfman (2010)
- Scarface
Re: The Wolfman (2010)
Odličan film, sve do zadnjih 15 minuta, kad nastupa kraj koji je blago očajan i previše predvidljiv, te smanjuje ocjenu filmu za dvije, i kad dodamo još pad za jednu ocjenu zbog slabe karakterizacije Lawrencova oca, dobijemo presudu od 7/10.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
jeba
Očekivao sam više, a film je ispao prosjek. 
- HorrorHR
- Site Admin
-
jeba
- DrugsBunny
Upravo to.
Bio sam juče u kinu i ne znam, 5/10 ocjena valjda.
Izuzetno loš scenarij, twist je preočekivan i nekako prerano dođe, ništa se ne događa neko vrijeme, prespor je, generalno predvidljiv.
Karakterizacija likova je čista 0. Šteta što ovako dobra glumačka postava nije ga mogla spasit.
Dobre strane filma su te što je vizualno prekrasan i to bi bilo to. Napišem i ja recenziju danas.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Dragonrage
hehe..a meni baš tih zadjnih 15-ak minuta podiže cijeli film...donekle...Ghostface wrote:Odličan film, sve do zadnjih 15 minuta, kad nastupa kraj koji je blago očajan i previše predvidljiv, te smanjuje ocjenu filmu za dvije, i kad dodamo još pad za jednu ocjenu zbog slabe karakterizacije Lawrencova oca, dobijemo presudu od 7/10.
- Scarface
Dragonrage wrote:hehe..a meni baš tih zadjnih 15-ak minuta podiže cijeli film...donekle...Ghostface wrote:Odličan film, sve do zadnjih 15 minuta, kad nastupa kraj koji je blago očajan i previše predvidljiv, te smanjuje ocjenu filmu za dvije, i kad dodamo još pad za jednu ocjenu zbog slabe karakterizacije Lawrencova oca, dobijemo presudu od 7/10.
Meni je Lawrence čak jako dobro odrađen lik, baš san se uživija u njegovu priču, al brate taj kraj koji je ala
SpoilerShow
Wolf s Nicholsonom je blago rečeno smeće, njegov otac ispada sadist koji je kao takav posta nakon šta ubije ženu, al je i to prilično nejasno, budući je ka lik prazan. I ka šećer na kraju, ljepotica ubije zvijer, a šugavi detektiv ugrižen nastavlja prokletstvo mada se niko od rulje nije sitija da bi i njega tribalo ubit na licu mista. Ko je tu glup na kraju?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Ja sam ciljao isključivo naGhostface wrote:Dragonrage wrote:hehe..a meni baš tih zadjnih 15-ak minuta podiže cijeli film...donekle...Ghostface wrote:Odličan film, sve do zadnjih 15 minuta, kad nastupa kraj koji je blago očajan i previše predvidljiv, te smanjuje ocjenu filmu za dvije, i kad dodamo još pad za jednu ocjenu zbog slabe karakterizacije Lawrencova oca, dobijemo presudu od 7/10.
Meni je Lawrence čak jako dobro odrađen lik, baš san se uživija u njegovu priču, al brate taj kraj koji je alaSpoilerShowWolf s Nicholsonom je blago rečeno smeće, njegov otac ispada sadist koji je kao takav posta nakon šta ubije ženu, al je i to prilično nejasno, budući je ka lik prazan. I ka šećer na kraju, ljepotica ubije zvijer, a šugavi detektiv ugrižen nastavlja prokletstvo mada se niko od rulje nije sitija da bi i njega tribalo ubit na licu mista. Ko je tu glup na kraju?
SpoilerShow
sam fajt na kraju...što se karakterizacije tiče, tada mi je i onako već bilo svejedno tko, koga i zašto...samo sam čekao da vidim kako će se dva vukodlaka pomlatiti, jer ne sjećam se da sam to još vidio na filmu, i nekako sam uživao u tome 
- HorrorHR
- Site Admin
šta je je, horror scene su na razini, tu nemam nikakve zamjerke, ali ostalo je, posebice nakon negdje polovice filma dosadnjikavo
- HorrorHR
- Site Admin
#5 mjesto na box officeu ovaj tjedan sa nepunih 10 milijuna dolara.
- dr_gonzo
- dragonheart
Meni je baš ok film,ša ja znam 8/10 barem je zaslužio..
Ona scena kada se tip utapa u živom blatu i hoće se upucat je već sada kult...
Ona scena kada se tip utapa u živom blatu i hoće se upucat je već sada kult...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:već je preko 50 milijuna... samo ga jebe jedan detaljčić: Production Budget: $150 milliondr_gonzo wrote:Gledajući sve skupa i dobro brodi na kino zaradi... to znači da bi mogao proći čak i 50 milja.
Jest, ali Ameri uvijek gledaju samo na svoje tržište a zarada u Svijetu uvijek i najgorem filmu vrati uloženo pa on bude barem na pozitivnoj nuli...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Hec
bwah koliko je filmova o vukodlacima, tesko je pogodit nesto unikatno a da nije iz amerike 
ja sam i dalje zadovoljan s obzirom na prosle situacije
ja sam i dalje zadovoljan s obzirom na prosle situacije
"Six strings to cover fear..."