Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Koji je to film?

Post by HorrorHR » 17 Feb 2010, 02:08

Ninja wrote:Da opet okusam srecu ovdje posto sam dobio ime filma koje nisam nigdje drugdje mogao naci. :)

Radi se o (francuskom?) crticu o praljudima. Imao sam ga na VHS-u kao klinac i mislim da je na kazeti pisalo HOMO. Mislim da nema govora.

Prva scena je kako kameleon preko cijele mocvare pojede nekog insekta, onako se prati njegov jezik.

Znam da glavni lik, pracovjek za kojeg pretpostavljam da je Homo iz naslova, dobije klinca sa nekom zenskom. Jos jedan detalj kojeg se sjecam je da je izumiranje dinosaura prikazano tako da dinosauri u paru skacu u neku veliku rupu i tako se samoubijaju.

To je otprilike to. Nije Gogs, to mi prvo ljudi kazu kad spomenem praljude.
E sada si me vratio u djetinjstvo... Vjerujem da misliš na The Missing Link iz 1980 8)

gogoCK

Post by gogoCK » 17 Feb 2010, 08:35

Tražiš film koji se zove ''Homo''....mislim da si na krivom forumu :lol:

Ninja

Post by Ninja » 17 Feb 2010, 13:25

HorrorHR wrote:E sada si me vratio u djetinjstvo... Vjerujem da misliš na The Missing Link iz 1980 8)
Aaaa, to je to, hvala puno. :-D
gogoCK wrote:Tražiš film koji se zove ''Homo''....mislim da si na krivom forumu :lol:
:lol: Nemam pojma zakaj je i jeli uopce to pisalo na kazeti, a i kaj sam ja znao kao klinac kaj znaci homo, onda su postojali samo pederi. :P

Metalcamp

Post by Metalcamp » 19 Feb 2010, 19:15

Uh, uh, ako ce netko ovo znati skidam kapu. 95. ili 96. god. na satelitskoj gledao sam neki njemacki regionalni program (ndr, mdr ili tko zna koji, ne sjecam se) i bio je jedan film njemacke proizvodnje, radnja je govorila o jednoj curi koja je prijavila oca da je siluje, zapravo imala je nekih psiholoskih problema, ali su utvrdili da je zapravo rijec o prošlom životu, odnosno u kuci u kojoj oni zive zivila je neka druga cura koju je njen otac silovao. Nasli su neki stari dnevnik u koji je zapisivala, uglavnom prolazan film, znam da je tesko jer se radi o manje poznatom filmu, ali ako se netko kuzi u njemacke filmove i ako slucajno zna, skidam kapu.
"Good night boils and ghouls."

chatterer

Post by chatterer » 20 Feb 2010, 02:32

mene također duže vrijeme kopka neki njemački horor film a možebitno i neka epizoda serije.

Mislim da je prijevod bio nešto Vatreni Skakač a radnja se odvijalo u nekom mjesto blizu mora i vulkana i ticala se nekih demona koji su preuzeli ljude, imali nadljudsku snagu i vatrene oči. Pri kraju filma se skupila ta skupina tih "ljudi" i započela nekakav ritual unutar vulkana, stali su u krug i prizivali vraga ili tako nekoga... Završilo se na način da je junak skočio unutar tog kruga i tako prekinuo cijeli koncept rituala. Eto ukratko pa ako netko zna, bio bih zahvalan

GreenHornet

Post by GreenHornet » 21 Feb 2010, 17:59

chatterer wrote:
Mislim da je prijevod bio nešto Vatreni Skakač a radnja se odvijalo u nekom mjesto blizu mora i vulkana i ticala se nekih demona koji su preuzeli ljude, imali nadljudsku snagu i vatrene oči. Pri kraju filma se skupila ta skupina tih "ljudi" i započela nekakav ritual unutar vulkana, stali su u krug i prizivali vraga ili tako nekoga... Završilo se na način da je junak skočio unutar tog kruga i tako prekinuo cijeli koncept rituala. Eto ukratko pa ako netko zna, bio bih zahvalan
I mene zanima kako se taj film zove,mislim da se radnja odvija na Mallorci.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

dagzVOMITOR

Post by dagzVOMITOR » 21 Feb 2010, 19:33

evo prekopavam recenzije...nikako naletit na nes slicno...gledo sam ga full davno na tv-u neka hrpica ljudi se prijavi na neki kao grupni eksperiment ....neznam smjeste ih u nekoj kuci koja je kao puna zamki koje se aktiviraju preko lasera i izbacuju bruseve i sranja i non stop se pojavljiva na tv-u njima neki lik sto se skida kozu s face....znam da ima scena gdje taj jednoga zalije kiselinom u kadi i smrska mu facu iiii e nekoj zeni nabija glavu na rogove od jelena na zidu...e i kao na kraju ta kuca nepostoji....eto :D jel zna neko ime znam kad sam ga bio gledo da nisam mogo spava zato sam te neke scene i zapamtio
Kick down the door in barbaric rage
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Feb 2010, 20:38

dagzVOMITOR wrote:evo prekopavam recenzije...nikako naletit na nes slicno...gledo sam ga full davno na tv-u neka hrpica ljudi se prijavi na neki kao grupni eksperiment ....neznam smjeste ih u nekoj kuci koja je kao puna zamki koje se aktiviraju preko lasera i izbacuju bruseve i sranja i non stop se pojavljiva na tv-u njima neki lik sto se skida kozu s face....znam da ima scena gdje taj jednoga zalije kiselinom u kadi i smrska mu facu iiii e nekoj zeni nabija glavu na rogove od jelena na zidu...e i kao na kraju ta kuca nepostoji....eto :D jel zna neko ime znam kad sam ga bio gledo da nisam mogo spava zato sam te neke scene i zapamtio
Kolobos

http://www.imdb.com/title/tt0151239/
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 22 Feb 2010, 23:25

O da,sjecam se tog crapa..bas sam imo los dan kad je bio na tv-u.
I like to eat things.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 27 Feb 2010, 21:29

Koji je ono film kad neki doktor ukloni zenskama koljena i zasije im usta na guzice,pa puzu ko stonoga? Bilo ga je tu al ga ne mogu nac.
I like to eat things.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Feb 2010, 21:31

Eat Your Brains wrote:Koji je ono film kad neki doktor ukloni zenskama koljena i zasije im usta na guzice,pa puzu ko stonoga? Bilo ga je tu al ga ne mogu nac.

The Human Centipede ? nemam pojma o čemu se radi, ali znam da je neko brijanje na ljudkse gusjenice ili šta već :D

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 27 Feb 2010, 21:34

Eee.to je to. :D

Jel itko gledao?
I like to eat things.

Jandra

Post by Jandra » 27 Feb 2010, 21:45

Glumi Chevy Chase nekog doktora u ratu. Sijecam se scene kad su se upoznavali pa je bilo: Doctor, doctor, doctor... hahahaha Siguran sam da ce neko znat

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2010, 21:51

Jandra wrote:Glumi Chevy Chase nekog doktora u ratu. Sijecam se scene kad su se upoznavali pa je bilo: Doctor, doctor, doctor... hahahaha Siguran sam da ce neko znat
Spies Like Us

Dr. Imhaus: Doctor.
Austin Millbarge: Doctor.
Dr. Imhaus: Doctor.
Emmett Fitz-Hume: Doctor.
[Imhaus exits]
Dr. Marston: Doctor.
Dr. Marston: Doctor.
[Marston exits]
Karen Boyer: Doctor.
Karen Boyer: Doctor.
Emmett Fitz-Hume: [amorously] Doctor!
[Boyer exits]
Jerry Hadley: Doctor.
Jerry Hadley: Doctor.
[Hadley exits]
Austin Millbarge: We're not doctors!

:lol: :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Jandra

Post by Jandra » 27 Feb 2010, 22:40

:lol: :lol: Hvala :wink:

Post Reply