Filet bakalara sa pire krumpirom i mahunama u Velouté umaku

Wendigo wrote:uber. jednino mi se ne sviđaju mahune, to je jedino povrće koje izbjegavam jest.
Gnječilica početak, završetak sa štapnim mikserom. Neznam kako ti radiš palentu, ali ovo ne liči na palentutanja wrote:E sorry al pire krumpir ti izgleda ko palenta...jel ga miješaš s mikserom ili gnječiš s gnječilicom za krumpir?
slažem se za rižu.elrania wrote:ja bih rade rizu ko prilog, pire mi je vise za pile. al dobro, jucer se jela riza pa ajde, kuzim
super izgleda! palac gore za ova laganija jela!
Noup, meni riža nikak ne sjeda uz ribu, ali zato krumpir genijalno, i bilo koje povrće...osobno mi se jako sviđa Horrorova kombinacija!Wendigo wrote:slažem se za rižu.elrania wrote:ja bih rade rizu ko prilog, pire mi je vise za pile. al dobro, jucer se jela riza pa ajde, kuzim
super izgleda! palac gore za ova laganija jela!
ma nekši mi je čudniHorrorHR wrote:Gnječilica početak, završetak sa štapnim mikserom. Neznam kako ti radiš palentu, ali ovo ne liči na palentutanja wrote:E sorry al pire krumpir ti izgleda ko palenta...jel ga miješaš s mikserom ili gnječiš s gnječilicom za krumpir?
Radim nešto slično kako radi i Ugarkovićka, samo ona voli još mekanije - u pire kada miksam obavezno upadne malo otopljenog maslaca u mlijeku , daje mu taj dodatni kremasti touch.tanja wrote:[ma nekši mi je čudnivaljda zbog štapnog miksera...daj probaj sam s gnječilicom pa poslikaj