Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Aryx
ja sam se ful razocarao filmom ... nekako je hmm nije da je los ali dosta mu toga fali ...john_constantine wrote:ma ja nikako da to pogledam, počnem prvih 15 minuta do scene kada upravlja kao dirigent dok sve eksplodira, sjetim se da film traje dva sata i ako ovako izgleda, odustanem.elrania wrote:sa... :-/
ot:
v for vendetta
odlican film za jedno gledanje... dobar je
ali u globalu, nista posebno bas...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Dragonrage
- Vorador
Aryx wrote:ja sam se ful razocarao filmom ... nekako je hmm nije da je los ali dosta mu toga fali ...john_constantine wrote:ma ja nikako da to pogledam, počnem prvih 15 minuta do scene kada upravlja kao dirigent dok sve eksplodira, sjetim se da film traje dva sata i ako ovako izgleda, odustanem.elrania wrote:sa... :-/
ot:
v for vendetta
odlican film za jedno gledanje... dobar je
ali u globalu, nista posebno bas...
Ma pročitajte strip rađe.
- john_constantine
auu, hot shots 2 - taj film čuvam još na prastarom VHS - u i već sam ga sto puta gledao.Wendigo wrote:Hot Shots 2 i Predator 2

Michel puši karu.
- Wendigo
imi smo ga sinoć na VHS-u pogledalijohn_constantine wrote:auu, hot shots 2 - taj film čuvam još na prastarom VHS - u i već sam ga sto puta gledao.Wendigo wrote:Hot Shots 2 i Predator 2![]()
Ona početna scena s Sadamom, parodija na sirove strasti, dijalozi, parodija na Ramba. Kada zadavi negativca kravatom ili kada bombu ubaci u usta negativca i raznese brod, a tek pri kraj parodija na terminatora 2.
I još to Charlie Sheen.
![]()
A tek prijevod filma - Kakvi frajeri 2.
Ili naslovnica filma.
![]()

- AlabamaSmokeOne
- Dragonrage
Priča je jako dobra s obzirom da se bavi putovanjem u prošlost, a opće je poznata stvar da takvi filmovi uvijek imaju rupu u priči, no ovaj drži vodu...do samog kraja hehe...koji se nikako ne poklapa sa svime ranije viđenim. No nema veze, jako dobar film, odlična muzika, montaža i režija...HorrorHR wrote:Deja-Vu
dobra zabava uz kokice, priča dobra, jedino što je mogao trajati jedno 25 minuta kraće bez beda...
- HorrorHR
- Site Admin
Kako se ne poklapa? Da ne spoilamo previše sjeti se samo onog dijagrama koji je ona treba nacrtala sa prikazima sadašnjost, budućnost i sredina...Dragonrage wrote:Priča je jako dobra s obzirom da se bavi putovanjem u prošlost, a opće je poznata stvar da takvi filmovi uvijek imaju rupu u priči, no ovaj drži vodu...do samog kraja hehe...koji se nikako ne poklapa sa svime ranije viđenim. No nema veze, jako dobar film, odlična muzika, montaža i režija...HorrorHR wrote:Deja-Vu
dobra zabava uz kokice, priča dobra, jedino što je mogao trajati jedno 25 minuta kraće bez beda...