Novi Conan film
- A$H
Re: Novi Conan film
opet je jaci i krupniji od bilo kojeg lika gore..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
john_constantine wrote:da, ali svejedno je loš izbor uzeti neiskusnog glumca koji je glumio samo u serijama, za kojega većina na forumu nije niti čula...
Daj ne valjaj gluposti, nema veze dal je glumac nepoznat il poznat, pa svak se mora jednom nečim proslavit, zar ne?
Svejedno, Conan je definitivno zamišljen ka snagator, i to malo više od Zagora, gonzo. Zagor ima atletsku, a Conan je oduvik ima bildersku građu, doduše, samo u Buscemijevoj verziji masivno bildersku, al i dalje je takav triba bit. Ovaj Momoa ne liči ni na šta i ovo će bit jedno veliko sranje!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
ovog Momou nikako nemogu zamisliti kao Conana..lol za Jareda 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Metalcamp
PotpisGhostface wrote:john_constantine wrote:da, ali svejedno je loš izbor uzeti neiskusnog glumca koji je glumio samo u serijama, za kojega većina na forumu nije niti čula...
Daj ne valjaj gluposti, nema veze dal je glumac nepoznat il poznat, pa svak se mora jednom nečim proslavit, zar ne?
Svejedno, Conan je definitivno zamišljen ka snagator, i to malo više od Zagora, gonzo. Zagor ima atletsku, a Conan je oduvik ima bildersku građu, doduše, samo u Buscemijevoj verziji masivno bildersku, al i dalje je takav triba bit. Ovaj Momoa ne liči ni na šta i ovo će bit jedno veliko sranje!
Kada kazem da je Arniu ovo bila uloga zivota, smiju mi se, ali po meni je, savrsen naglasak, bilder i pravi barbarin. Ovaj Momoa izgleda ko neka seljacina
"Good night boils and ghouls."
- Wendigo
ja bih i dalje da the rock glumi conana. on mi baš ima građu, facu i boju kože kako bi conan trebao izgledati. (mooožda da se mrvicu više napuca miškama).

-
GreenHornet
prije bi rekao puno vise...Wendigo wrote:(mooožda da se mrvicu više napuca miškama).
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- shogo
GreenHornet wrote:prije bi rekao puno vise...Wendigo wrote:(mooožda da se mrvicu više napuca miškama).
inače na ovoj slici ima 130 kg...jako je slabašan...na snimanju scorpion kinga....kasnije i više...pa je zbog daljnjih uloga skinuo na 110kg...ma mrva od čovjeka...jeste likovi...a švarc je imao oko 110kg
- Boby
Ma trebali su angažirati Balea; on bi nabacio masu za par dana 
-
filmofil
rock kao conan
ne znam, da ima malo više karizme.....šta se izgleda tiče je okej, od navedenih najbolji izbor, čuj ovog žgoljavog momou, pa rebra mu vire van, i to će mi bit conan...niti nema, niti može dobiti potrebnu masu za tu ulogu
This is the Zodiac speaking.
- sandi
mislim da je tip idealan!!nabildan i ružan!!evo video koji je slao producentima ali mislim da je dobio odjeb...http://www.youtube.com/watch?v=4BeIZPxJ3nI
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- A$H
i engleski mu je za racku..taman..sandi wrote:nabildan i ružan!!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Ne bi Conan trebao biti nabildan poput Hulka jeben mu 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
za mene bi savršeni conan bio mladi burt reynolds s dužom kosom i švarcijevim tijelom iz najboljih dana
naravno, to je nerealno...koji kurac ja to pričam uopće
This is the Zodiac speaking.
- sandi
A u mojoj glavi Conan bas tako i izgleda...a svi glumci koji su u igri mi NE izgledaju bas kao da su 20 godina vrtili žrvanjdr_gonzo wrote:Ne bi Conan trebao biti nabildan poput Hulka jeben mu
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
conan s brkovimafilmophil wrote:za mene bi savršeni conan bio mladi burt reynolds s dužom kosom i švarcijevim tijelom iz najboljih dana
Michel puši karu.