Koju ste knjigu zadnju čitali?
- DrugsBunny
Re: Koju ste knjigu zadnju čitali?
Burgessovu Paklenu Naranču.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Gospodar prstenova: povratak kralja. Odlična vrhunska knjiga, baš se uživiš u sve to. A tek zadnji dio knjige, povratka u Shire... A i sudbine ostalih članova gospodara prstenova, ili dio o jezicima i slično. Sve će se opet čitati za par mjeseci.
Michel puši karu.
-
filmofil
jedina knjiga koju sam pročitao više od jedanput...cijelu sagu sam tri puta prešao od prve do zadnje stranice, a hobita barem pet putajohn_constantine wrote:Gospodar prstenova: povratak kralja. Odlična vrhunska knjiga, baš se uživiš u sve to. A tek zadnji dio knjige, povratka u Shire... A i sudbine ostalih članova gospodara prstenova, ili dio o jezicima i slično. Sve će se opet čitati za par mjeseci.
hobita ti preporučam ako već nisi i njega riješio, puno jači od gospodara prstenova, bar meni
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
čitao sam ga samo jedanput, i pamtim ga kao odličnu knjigu, ali ga nisu prodavali na kiosku tako da ću ga morati potražiti ili posuditi u knjižnici...filmophil wrote:jedina knjiga koju sam pročitao više od jedanput...cijelu sagu sam tri puta prešao od prve do zadnje stranice, a hobita barem pet putajohn_constantine wrote:Gospodar prstenova: povratak kralja. Odlična vrhunska knjiga, baš se uživiš u sve to. A tek zadnji dio knjige, povratka u Shire... A i sudbine ostalih članova gospodara prstenova, ili dio o jezicima i slično. Sve će se opet čitati za par mjeseci.
hobita ti preporučam ako već nisi i njega riješio, puno jači od gospodara prstenova, bar meni
Michel puši karu.
- Jandra
Dan Brown - da Vincijev kod
Jedna od najzanimljivijih knjiga koje sam ikad pročitao. Najnapetija radnja, a tema... Obožavam knjige na ovu temu a Brown stvarno zna napisat knjigu koju ne možeš ispustit iz ruku. Znam, vjerojatno ima onih koji misle da je knjiga smeće i to al šta. Svako ima svoje mišljenje. Imam doma i Anđele i demone (nastavak na da vincijev kod) al ne želim započet još dok ne riješim ostalo. Kažu da su anđeli i demoni bolji od da vincijevog koda, pa me jako zanima sto ce bit tamo. Nije to sad neka super kvalitetna literatura ali definitivno za pročitat.
Jedna od najzanimljivijih knjiga koje sam ikad pročitao. Najnapetija radnja, a tema... Obožavam knjige na ovu temu a Brown stvarno zna napisat knjigu koju ne možeš ispustit iz ruku. Znam, vjerojatno ima onih koji misle da je knjiga smeće i to al šta. Svako ima svoje mišljenje. Imam doma i Anđele i demone (nastavak na da vincijev kod) al ne želim započet još dok ne riješim ostalo. Kažu da su anđeli i demoni bolji od da vincijevog koda, pa me jako zanima sto ce bit tamo. Nije to sad neka super kvalitetna literatura ali definitivno za pročitat.
- john_constantine
je, meni je bilo dosadno štivo s prožvakanom temom... Jedina novost su oni opus dei. Ali istini za volju, kad bi se maknula ta kontroverzna tematika, dobio bi samo loš šund roman.Jandra wrote:Dan Brown - da Vincijev kod
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
Fear and Loathing in Las Vegas: A Savage Journey to the Heart of the American Dream

Što reći, superb, genijalno - masterpiece

Što reći, superb, genijalno - masterpiece
- HorrorHR
- Site Admin
Does Anything Eat Wasps?: And 101 Other Question

Za cca 30-40 pitanja je iznimno zanimljivo pročitati razne verzije odgovora, za preostalih 35-40 je ok, a 25 je nevjerojatno perverzno da nemozes vjerovati da je netko pitao, a kamoli da razmišljaš o detaljima iz smislenih odgovora bazirana na znanstvenim činjenicama.

Za cca 30-40 pitanja je iznimno zanimljivo pročitati razne verzije odgovora, za preostalih 35-40 je ok, a 25 je nevjerojatno perverzno da nemozes vjerovati da je netko pitao, a kamoli da razmišljaš o detaljima iz smislenih odgovora bazirana na znanstvenim činjenicama.
-
Hec
Tajne svemira - Crne rupe
nepoznat pisac
nepoznat pisac
"Six strings to cover fear..."
- Jandra
Počeo čitat Brownove Anđele i demone. Nekako mi se čini da su na isti kalup kao i Da Vincijev kod ali vidit ćemo.
Najjača rečenica: "Gospodin Kohler, ne znam kako se ovaj znak pojavio na prsima vašeg kolege... niti zašto... ali vi gledate u davno izgubljeni simbol najstarijeg i najmoćnijeg sotonističkog kulta na svijetu."
Najjača rečenica: "Gospodin Kohler, ne znam kako se ovaj znak pojavio na prsima vašeg kolege... niti zašto... ali vi gledate u davno izgubljeni simbol najstarijeg i najmoćnijeg sotonističkog kulta na svijetu."
-
filmofil
gotov sa pričom Truplo iz Kingovih Godišnjih doba...odlična priča i sad tek vidim kolko je stand by me dobra ekranizacija
This is the Zodiac speaking.
-
Metalcamp
Potpis, meni najdraza njegova ekranizacijafilmophil wrote:gotov sa pričom Truplo iz Kingovih Godišnjih doba...odlična priča i sad tek vidim kolko je stand by me dobra ekranizacija
"Good night boils and ghouls."
- Wendigo
od svih ekranizacija koje sam gledao je definitivno najdosljednija.Metalcamp wrote:Potpis, meni najdraza njegova ekranizacijafilmophil wrote:gotov sa pričom Truplo iz Kingovih Godišnjih doba...odlična priča i sad tek vidim kolko je stand by me dobra ekranizacija
- gandalf
Louis de Wohl - Posljednji Križar
Specifičan način pričanja, malo neobičan. Knjiga je jako dobra, drži te do kraja i ne pušta!
Specifičan način pričanja, malo neobičan. Knjiga je jako dobra, drži te do kraja i ne pušta!
- DrugsBunny
Mensonovu biografiju naziva Long Hard Road Out Of Hell. Ne može se nabaviti lako u Hrvatskoj pa je cura nabavila iz Bostona.
Kako god, to želim pročitat već neko vrijeme,a upravo uživam čitajući.
Kako god, to želim pročitat već neko vrijeme,a upravo uživam čitajući.
...I wrapped our love in all this foil,