2.5/4 od mene.
Van Dammeova uloga = fantazija, ali znao sam da on to ima u sebi. U nekoliko filmova ranije je bilo tu tragova dobrog glumca, ako ste gledali.
Rezija = izuzetna. One-takeovi, brzi panovi, odlican frejming, sjajan rad.
Samo je film malo supalj, i na kraju nisu znali kako da ga zavrse. I za to citava zvezdica nize, inace bi bilo 3.5/4 da su se bolje ispleli iz onoga sto napravise.
J.C.V.D.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Mistrija
- Dragonrage
SPOILERMairosu wrote:2.5/4 od mene.
Van Dammeova uloga = fantazija, ali znao sam da on to ima u sebi. U nekoliko filmova ranije je bilo tu tragova dobrog glumca, ako ste gledali.
Rezija = izuzetna. One-takeovi, brzi panovi, odlican frejming, sjajan rad.
Samo je film malo supalj, i na kraju nisu znali kako da ga zavrse. I za to citava zvezdica nize, inace bi bilo 3.5/4 da su se bolje ispleli iz onoga sto napravise.
Milsiš na kraj u zatvoru, kad trenira zatvorenike ili ono kad mu kćer dođe u posjetu...ne znam, prvo je meni bilo presmiješno, a ovo drugo, još kad se onako blesavo opalio slušalicom po glavi, bilo mi je ful tužno i simpatično u isto vrijeme...ne znam, premalo zamjerki/mana sam mu našao...ali "čuvam se" za Director´s cut verziju...
- Dragonrage
JCVD dolazi kod nas u kina....
http://www.movieplex.hr/filmovi/jcvd/
Nakon Univerzalnmog Vojnika 2 iz 1999. bit će ovo prvi Van Dammeov film u domaćim kinima...i to sasvim zasluženo je dobio taj tretman...
http://www.movieplex.hr/filmovi/jcvd/
Nakon Univerzalnmog Vojnika 2 iz 1999. bit će ovo prvi Van Dammeov film u domaćim kinima...i to sasvim zasluženo je dobio taj tretman...
- Dragonrage
Htjeli bi ste pogledati ovaj film u kinu ali ne da vam se kupovati kartu...e pa, okušajte sreću jer...
Van Damme vas nagrađuje

Van Damme vas nagrađuje
- HorrorHR
- Site Admin
http://www.joblo.com/dvdclinic/dvd_review.php?id=2413
4/5
4/5
I never thought I’d see the day when I could give a new Van Damme movie four stars, but JCVD is a great vehicle for the man to showcase his muscles and his acting skills.
-
filmofil
Re: J.C.V.D.
odličan! baš sam se ugodno iznenadio...jebene su mi bile reference na neke njegove starije filmove...ocjena 4/5, što je jako subjektivno pošto sam odrastao uz njegov opus
a monolog usred filma premoćan! sada mi se još više sviđa kao glumac, i kao čovjek...
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
Re: J.C.V.D.
bio u Rijeci u kinu prije mjesec dana, nažalost nisam stigao pogledati