drone doom za umrt. Idem gledat nostradamusa.

prestao sam sa Cro danceom i tranceom 1994Ašow wrote:oho, nisam znao da vlasnik sajta voli takav glazbeni izricaj.
Za svaku pohvalu.
također i ja do pred kojih 3-4 mjeseca,dok sam slučajno naišel na njih.a album su izdali 2008.za razliku od Serj Tankiana za kojeg se odma znalo.HorrorHR wrote:prestao sam sa Cro danceom i tranceom 1994Ašow wrote:oho, nisam znao da vlasnik sajta voli takav glazbeni izricaj.
Za svaku pohvalu.
@boyko: thanks for the tip, bas me zanima taj scars on broadway, nisam čuo za to do sada

Evoke i Body Census imaju svojih trenutaka, ali generalno nisu ni do koljena njegovim poznatijim radovima.Wendigo wrote:malkice noviji :W: zvuk/stil.
dok napokon ne poslušam najnoviji "fuckit" ovo mi je nažalost jedini dobar album od "wreath of barbs" iz 2001.
al i dalje ostajem pri konstataciji da mi je g. rudy ratzinger najbolji EBM/dark electro/industrial izvođač ikad!

Ja sam bila samo jednom (fizički, ne i psihičkiDrugsBunny wrote:To to to! Kultur shock je super! Bio sam na njihovom koncertu pred jedno 2 godine i supač je bilo. Šteta što sam ovaj koncert od nedavno moro propustit zbog financija