Iskreno, bio si na ignore pa sam te maknuo kada sam uvidio koliko je blesavo napraviti tako šta.
Nisam jedan od onih koji rješavaju probleme ignoriranjem/bježanjem od njih.
I ček ti tako od svakog očekuješ da ide po tvom kada mu izneseš neke "činjenice" ili samo od mene?
Jesi li ikada bio u nekoj raspravi? Ljudi međusobno različitih razmišljanja se nadmeću argumentima dok im to ne dopizdi, a kad dođe do tog, amen.
Nijedan ni drugi ovog drugog nismo uspjeli uvjeriti u vlastito mišljenje i ja tu ne vidim nikakav problem.
Doduše popizdio sam na tebe kada si počeo pisati blesave konstrukcije, a dotad sam te gledao ravnopravno i nisam te mislio uvrijediti.
Objasnio sam ti svoj argument sa glupim amerima i rekao što točno mislim pritom te nisam mislio uvrijedit.
Ja se prilikom rasprava uvijek držim nekih osnovnih demokratksih načela (tipa možemo mi imati različita razmišljanja, svađat se, klat se oko njih, ali i dalje ću poštivati, ako treba i braniti, pravo na tvoje mišljenje i to očekujem od sugovornika isto).
Problem je nastao kada si ti za moje mišljenje reko da je smijurija, to je stvarno bilo bahato i nepotrebno.
Ovaj topic nije prvenstveno bio namijenjen za nikakve svađe i svi su se toga pridržavali, ali ti si već u 3. postu pokušao uvrijediti moje mišljenje o Shawshank Redemptionu, to u najpristojnijoj maniri, nije bilo baš lijepo
Još jednom, baš me boli kurac za tebe i tvoje mišljenje (u pozitivnom smislu), ono boli me što ti doma ispred svog kompjutera razmišljaš dok postaš ovdje jer ja imam vlastitih stvari koje radim ili bi trebao raditi i nemam vremena opterećivati se tobom. Želiš rapravljati sa mnom o nečemu? Uredu slobodno, sve dok se pridržavamo nekih nepisanih normi i pravila raspravljanja
Još jednom ću napomenuti da je sukob prvenstveno nastao tvojim postom da je sve moje "smijurija" dotad je bilo ok. I onaj tvoj post o "ultra raspravama" je bio stvarno nepotreban jer si pokušao nekakvom lažnom superiornošću (za koju ne možeš uopće znati imaš li pošto me nisi upoznao, vidiš jedino slova koja ostavljam na papiru) dobiti ishod rasprave, ali kao što si vidio ja sam spremno odgovorio na to.
Eventualno je ta lažna superiornost popustila pa si i sam bio primoran izvući argumente i "činjenice" koje bi me uvjerile u nešto, no bojim se da to stvarno nije toliko lagano kao što izgleda.
I iskreno da ti kažem, sada na kraju, neda mi se uopće raspravljat i vrijeđat s tobom, a bogme ni sa drugima.
Ovaj moj post u cjelosti protumači kako želiš, tak je svejedno.