Nova DVD izdanja na kioscima
- Freddy
- metallicat
- Vorador
Pogle ovo:Djuro19 wrote:da bar počnu izdavat NIGht on elm streetove na kioscima il haloweene.
http://www.amazon.co.uk/Nightmare-Stree ... 794&sr=1-1
solidan komplet; OK cjena
- HorrorHR
- Site Admin
Je dobar je, ja imam ovaj:
http://www.amazon.co.uk/Nightmare-Elm-S ... 00023JHMM/
ovom mom fali ovaj modernizirani nightmare i recimo nema stvar (koju nema ni ovaj "voradorov" set) koju R1 boxset izdanje ima sa cijelim extra diskom sa specijalnim dodacima.
http://www.amazon.co.uk/Nightmare-Elm-S ... 00023JHMM/
ovom mom fali ovaj modernizirani nightmare i recimo nema stvar (koju nema ni ovaj "voradorov" set) koju R1 boxset izdanje ima sa cijelim extra diskom sa specijalnim dodacima.
- Dragonrage
Pa jebo te...odeš i MC, i naruči preko njih...nemaš problema...odmah ti lik izračuna koliko će te kompletno doći i sa carinom i sa poštarinom + još 100 kn njemu za uslugu što se podrazumjeva...ja naručio tako "Total Recall" i Box "24" 1-5...čekam da stigne to...Djuro19 wrote:da imam kreditnu karticu uzeo bi nešto od tog; ali....
- Vorador
uuuu. pa to onda izađe mnogo skuplje...Dragonrage wrote:Pa jebo te...odeš i MC, i naruči preko njih...nemaš problema...odmah ti lik izračuna koliko će te kompletno doći i sa carinom i sa poštarinom + još 100 kn njemu za uslugu što se podrazumjeva...ja naručio tako "Total Recall" i Box "24" 1-5...čekam da stigne to...Djuro19 wrote:da imam kreditnu karticu uzeo bi nešto od tog; ali....
- Dragonrage
Pa i ne baš nešto pretjerano...jedino ovih 100 kn za uslugu...ali to se podrazumijeva. A Poštarinu i carinu i ovak i onak moraš platiti.Vorador wrote:uuuu. pa to onda izađe mnogo skuplje...Dragonrage wrote:Pa jebo te...odeš i MC, i naruči preko njih...nemaš problema...odmah ti lik izračuna koliko će te kompletno doći i sa carinom i sa poštarinom + još 100 kn njemu za uslugu što se podrazumjeva...ja naručio tako "Total Recall" i Box "24" 1-5...čekam da stigne to...Djuro19 wrote:da imam kreditnu karticu uzeo bi nešto od tog; ali....
Recimo taj box šta sam ja naručio košta £109.98, što je nekih 1176 Kn, pošto je funta sada 10,7....ali zaokružimo to na 1200, a ja ću dati 1500, jer poštarina i možda carina bi me svakako izašle plus još 200-injak kn, i još naravno ovih 100 kn za uslugu...
Možda se čini skupo, ali opet sam jeftinije prošao nego što bi to bilo kod nas...naime, ti su 34 diska, a James Bond, gdje je bilo 40 diskova je koštao 2500 kod nas...dakle ovo bi bilo nekih 2000...najjeftinije 1800, možda 1700...
- Dragonrage
- Dragonrage
E pa ak te nekaj zanima za naručiti, pitaj Raula...to ti onaj punašniji simpatični lik...onaj mršavi mene živcira, stalno djeluje nadrkano...pa će ti on reći koliko bi te to koštalo i naručit će ti kaj želiš...Djuro19 wrote:znam za to, kupujem tamo neke stripove. al nisam se mogao sjetit što ti mc znači
- dr_gonzo
Upravo sam vidio reklamu za Jeepers Creepers DVD i doći će 29 kuna.
Problem je da nisam vidio nego samo sekundu reklame..
, pa ako netko zna više neka javi
(da ne opsjedam kiosk ovu sedmicu
)
Problem je da nisam vidio nego samo sekundu reklame..
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Izašao Jeepers Creepers...vidjeh na jednom kiosku onako u prolazudr_gonzo wrote:Upravo sam vidio reklamu za Jeepers Creepers DVD i doći će 29 kuna.
Problem je da nisam vidio nego samo sekundu reklame.., pa ako netko zna više neka javi
(da ne opsjedam kiosk ovu sedmicu
)
E da ljudi...saznao sam kaj će se Conti izbaciti na kioske...ovako...
Prvo idu "Friends", tak da niš od Hichocka...on još uopće nije na listi
Pa ona je na redu navodno "24", pa "X-Files", "M.A.S.H.", TE "Die Hard 1-3".- S tim da će ovaj Die hard serijal na kioske izlaziti pojedinačno, a u dućanu će se moći kupiti u boxu sa još bonus četvrtim diskom...