Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Decadentor

Re: Igre, konzole i slično

Post by Decadentor » 18 Jan 2010, 18:35

A$H wrote:ako nadjem vremena ove dane probam Manhunt 2..
JOS 3% :mrgreen:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Jan 2010, 19:25

"krstio" sam novi ps2 s god of war, super igra odlično se igra, super su mi egzekucije, samo me zanima što da lvlam, neke magije ili oružje (zasad sam oružje lvlam)
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Jan 2010, 19:36

maddjuro wrote:"krstio" sam novi ps2 s god of war, super igra odlično se igra, super su mi egzekucije, samo me zanima što da lvlam, neke magije ili oružje (zasad sam oružje lvlam)
prvo diži blades of chaos dok ne dobiješ power od poseidona, to digni na max, zatim nastavi sa blades of chaos do maxa i nakon toga maxaj army of hades (jaaako korisno u zadnjem fightu). medusina glava je isto fora ali troši previše mane...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jan 2010, 21:14

maddjuro wrote:"krstio" sam novi ps2 s god of war, super igra odlično se igra, super su mi egzekucije, samo me zanima što da lvlam, neke magije ili oružje (zasad sam oružje lvlam)
propade ti faks :lol:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Jan 2010, 00:04

Wendigo wrote:
prvo diži blades of chaos dok ne dobiješ power od poseidona, to digni na max, zatim nastavi sa blades of chaos do maxa i nakon toga maxaj army of hades (jaaako korisno u zadnjem fightu). medusina glava je isto fora ali troši previše mane...
thanx

koje sam ja sreće skinem jednu super verziju god of wara i zamrzne mi kod onog titana za pandorinu kutiju, i onda krenem malo čitat komentare za torrent, i neka 2 lika vele da je to neka verzija napravljena da se tam namjerno zamrzne, a netko treći veli da njemu radi ok...

btw, ako b i ja sada skinuo neku drugu verziju, bi li mi se onaj save na mem, kartici mogao iskoristiti ili njet?

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jan 2010, 12:23

hmm.. čudno. nikad čuo za to.
ali i ako ti nebude radio stari save nije bad, jer fakat nisi daleko došao.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Jan 2010, 13:09

Wendigo wrote:hmm.. čudno. nikad čuo za to.
ali i ako ti nebude radio stari save nije bad, jer fakat nisi daleko došao.
počeo sam sad s shadow of colossus-om, dok ne nabavim ispravni god of war 1 i 2

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2010, 17:23

maddjuro wrote:
Wendigo wrote:
thanx

koje sam ja sreće skinem jednu super verziju god of wara i zamrzne mi kod onog titana za pandorinu kutiju, i onda krenem malo čitat komentare za torrent, i neka 2 lika vele da je to neka verzija napravljena da se tam namjerno zamrzne, a netko treći veli da njemu radi ok...

btw, ako b i ja sada skinuo neku drugu verziju, bi li mi se onaj save na mem, kartici mogao iskoristiti ili njet?
ja sam čuo za te bugove. A i dvojka ima nešto slično kada se smrzne tijekom borbe na nebu ili ono s Ikarom...

Igram lagano Mass effect kao Shepard, opet kao pozitivac (kada igram kao negativac, onda napravim crvenokosu kučku)... ah, ne mogu dočekati drugi dio, priča već stvarno obećava koliko je početak brutalan...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 19 Jan 2010, 17:37

Decadentor wrote:
svi su ga popljuvali..pa da probam..prvi je bio odlican..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2010, 18:02

A$H wrote:
Decadentor wrote:
svi su ga popljuvali..pa da probam..prvi je bio odlican..
ma kada je riječ o konverziji igre s ps2 na PC... nitko nije spomenuo nove egzekucije, bolju iako bizarnu radnju i bizarne lokacije..
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jan 2010, 08:34

Prjeđoh "shadow of colssus", super igra, epic bitke, zamjerka je što je kratka, 16 borbi koje sam prešao ni za 10 sati, nema nikakve pozadinske priče, ali izuzev toga super, dobro mi je što nakon sto se prjeđe prvi put igra, može se kad se krene iz početka odmah boriti s svakim colossusom i to se do njih dojde odmah iz onog glavnoga hrama, bez potrebe putovanja

jesam li ja jedini koga je onaj zadnji boss u ovoj igri dosta asocirao na onog vraga s kraja fantasie (one orginalne). Nekako cjeli izgled i pozadinska glazba jako asociraju na to
Last edited by maddjuro on 20 Jan 2010, 12:17, edited 1 time in total.

boyko

Post by boyko » 20 Jan 2010, 11:44

prešel World of Goo. jako zabavna igra od samo 70MB!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2010, 16:34

maddjuro wrote:Prjeđoh "shadow of colssus", super igra, epic bitke, zamjerka je što je kratka, 16 borbi koje sam prešao ni za 10 sati, nema nikakve pozadinske priče, ali izuzev toga super, dobro mi je što nakon sto se prjeđe prvi put igra, može se kad se krene iz početka odmah boriti s svakim colossusom i to se do njih dojde odmah iz onog glavnoga hrama, bez potrebe putovanja

jesam li ja jedini koga je onaj zadnji boss u ovoj igri dosta asocirao na onog vraga s kraja fantasie (one orginalne). Nekako cjeli izgled i pozadinska glazba jako asociraju na to
već prešao igru za 10 sati? :shock: He... kod mene to sporije ide, ja sam stao kod one kornjače i onda posve zaboravio na tu igru... ali nije mi djelovala da je tako kratka.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jan 2010, 16:44

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:Prjeđoh "shadow of colssus", super igra, epic bitke, zamjerka je što je kratka, 16 borbi koje sam prešao ni za 10 sati, nema nikakve pozadinske priče, ali izuzev toga super, dobro mi je što nakon sto se prjeđe prvi put igra, može se kad se krene iz početka odmah boriti s svakim colossusom i to se do njih dojde odmah iz onog glavnoga hrama, bez potrebe putovanja

već prešao igru za 10 sati? :shock: He... kod mene to sporije ide, ja sam stao kod one kornjače i onda posve zaboravio na tu igru... ali nije mi djelovala da je tako kratka.
Maddjuro je još i spor, ova se igra komotno prijeđe za 5 sati, evo ja san je u jednom danu dvaput priša, jednom na normal, jednom na hard, i oba puta mi nije tribalo više od 4-5 sati (i to ja još nisan neki pro gamer ka neki moji prijatelji).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jan 2010, 17:06

nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.

ima li smisla igrati god of war 2, ako nisam igrao jedinicu? tj hoće li u tome slučaju biti rupa u priči isl.?

Post Reply