Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Friday the 13th part 8 - najgluplji nastavak u serijalu, od likova, ideje, glupih scena, obrata, završetka - odnosno, sve je stupidno. Jason prepliva cijelo jezero samo da bi došao do jahte, prepliva cijelo more ili rijeku da bi došao do posljednjih žrtava, glupi završetak da jasona ubiju jer ne zna plivati, a tek efekti, jadni i stupidni. a i predugo trajanje ubojstava, cure stignu izvrištati se dok ih konačno ne ubije. A tek dijalozi ili činjenica da mladi skupe oružja i odluče srediti jasona umjesto da pobjegnu sa jahte. Jason vs Titanic. 

Michel puši karu.
-
Pa odlućio si cjeli serijal recenzirat i tako ti je to ima nažalost skoro svaki serijal ima loše djelove. Ja nisam jedino gledao 7 i 8 no po ovom što kažeš to su sigurno najlošiji djelovi no pogledat ću i zakljućiti sam. No najgore je valjda prošlo. 9 dio je meni bar bio zabavan makar mi je teško bilo prihvatiti par gluposti kao naprimjer kako je Jason parazit pa se prebacuje na drugo tjelo i pokušava doći do drugog ćlana obitelji da bi vratio tjelo. Na kraju mi je bilo glupo da samu uđe u pićku od svoje sestre i odjednom je u svojem nepobjedivom tjelu i ćak da ga samo ćlan obitelji može ubiti ako ga zabode nožem u srce. A ne znam uopće odakle onom crncu informacija da je Jason parazit ili tako nešto. No film je bar bio meni zabavan .Ćak se pojavljuje u filmu knjiga iz Evil Deada(što znaći valjda da je majka Jasona oživila preko Necronomikomjohn_constantine wrote:Friday the 13th part 8 - najgluplji nastavak u serijalu, od likova, ideje, glupih scena, obrata, završetka - odnosno, sve je stupidno. Jason prepliva cijelo jezero samo da bi došao do jahte, prepliva cijelo more ili rijeku da bi došao do posljednjih žrtava, glupi završetak da jasona ubiju jer ne zna plivati, a tek efekti, jadni i stupidni. a i predugo trajanje ubojstava, cure stignu izvrištati se dok ih konačno ne ubije. A tek dijalozi ili činjenica da mladi skupe oružja i odluče srediti jasona umjesto da pobjegnu sa jahte. Jason vs Titanic.

A ćuo sam da remejkaju film ili tako nešto.
http://www.imdb.com/title/tt0758746/
- john_constantine
Pa je, poslije šestog nastavka, sve je počelo ići u krivom smjeru. 7 nastavak je ispao mlak, a ovaj 8 baš stupidan.
A jason 9 mi je baš bio blesav koliko je bio zabavan.
Jedino mi se nije dopala ona njegova nova frizura.
A sada ću još pogledati 9, 10 i freddy vs jason, pa sam gotov. 

Michel puši karu.
- Aryx
- john_constantine
- Aryx
to sam gledao cim je izasao mislim , ono ok mi je bio :djohn_constantine wrote:to je riječ o petom nastavku gdje je otac htio osvetiti svog sina i umjesto da osveti, on pobije cijelo mjesto.Aryx wrote:ja sam jedino pogledao prvi dio te neki dio di nije jason nego neki lik ubija umjseto jasona ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
Friday the 13th part 9 - lol, koji prejebeni (klišejizirani) nastavak. Malo nezanimljiv početak, ali pri pola filma se pretvara u pravu akcijsku razbribrigu s puno akcije, ubijanja i zabavnih scena. Plaćanje informacija lomljenjem prstiju, rastapanje tijela, ulazak u sestrinu picu i rađanje Jasona, finalni završetak s golemim ručetinama. A smrti su ovaj put brutalnije i krvavije izveđene nego inače, i još su prezabavne kao kada razbije glave dvojici policajaca. No, ideja filma baš i nije pretjerano originalna. Parazit je sto puta korištena, a ovaj podsjeća na film The hidden. Scena u policijskoj stanici i neuništivosti na Terminatora. A kada parazit izlazi iz vrata, na The thing.
Ali baš zabavan nastavak bez obzira što je jason crnac ili suludu ideju o parazitu.

Michel puši karu.
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
- horkolerbus
- horkolerbus