Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Friday the 13th part 5 - e, ovo je bilo predobro. Koji ludi obrat.
No, usprkos prejebenoj ideji za tim obratom, priča baš i nema smisla. Ako je riječ o ocu koji vidi smrt svoga sina, valjda bi osvetio tako da ubije ubojicu, a on pobije skoro cijelo mjesto i to likove koji nemaju veze (kao onaj što dođe kod čudakinje, traži posao za hranu, pa promatra seks i dobije mačetu u trbuh, skoro minuta filma). Killovi su i više nego loši, počeli su se ponavljati, a neki se čak niti ne vide. U triviji piše da je izbačeno 16 scena seksualnih i nasilnih scena, pa je vjerojatno to razlog što su loše ispali. makar ima predobra scena za remenom oko glave i onda pribijanje na drvo dok mu glava ne pukne.
A baš sam se sjetio svog razmišljanja i utjecaja filmskog serijala kada sam prvi put pratio. Mislim, nakon što su ubili Jasona (nisam znao da ga ožive u šestom nastavku) i za ovaj tu obrat, pa kada se to dogodilo, pretpostavio sam da će Tommy nastaviti ubijati u idućem nastavku.
Da više nema jasona, nego samo njegovi imitatori. Pa hvala bogu da nije tako.
P.S.
Još samo 6 nastavaka.

A baš sam se sjetio svog razmišljanja i utjecaja filmskog serijala kada sam prvi put pratio. Mislim, nakon što su ubili Jasona (nisam znao da ga ožive u šestom nastavku) i za ovaj tu obrat, pa kada se to dogodilo, pretpostavio sam da će Tommy nastaviti ubijati u idućem nastavku.

P.S.
Još samo 6 nastavaka.

Last edited by john_constantine on 22 May 2007, 21:36, edited 3 times in total.
Michel puši karu.
- horkolerbus
- Aryx
Event Horizon . predobar film i to jos uncut verzija Very Happy , inace pod special features ima jos deleted scena pakla koja se definitivno isplati pogledati Very Happy
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
Friday the 13th part 6 - e ovo je baš stvarno zabavan nastavak. Početak kao frankstein, munjom ožive jasona koji se konačno pretvori u zombija s nadljudskom snagom, a prvi kill u stilu Terminatora.
A tek ostali killovi kao ona krvlju obojana prostorija (hm, nisam siguran, ali je li bila to zdjela za iščupanim zubima?
) Čak je i zabavnije izvedeno, tučnjave s jasonom, pa pucnjava po njemu. Nema pretjerano radnje oko mladih, nego jason konačno ima veću ulogu nego inače. I još više humora nego inače.
Sve u svemu, zabavan nastavak.

Michel puši karu.
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR
- Site Admin
zato postoje filmovi za ekipu i oni za gledati u solo izvedbi. Desilo mi se par puta da sam isto tako neke očekivane filmove gledao sa drugim ljudima, a onda mi se radi razgovora, puš šauza, ispijanja pive i ostalo totalno uništi doživljaj...elrania wrote:jedino sto mi je susjedova dnevna mogla pruziti je bilo gledanje BB-a pred par mjeseci... ali elegantno preskocih to
mada imaju lijepu plazmu :-/
ovdje je bio problem u neprestalnom razgovoru dvoje ljudi tokom gledanja filma...
- elrania
ma da je i bio neki razgovor bilo bi ok...
al vise je licilo na nizanje pitanja zasto kad freddy zagrebe ostanu 4 ogrebotine a covjek ima 5 prstiju, zasto nancy ima sijed pramen kose, komentiranje toga tko sto nosi, kakav stiil frizura imaju i par minuta je proslo na objasnjavanje jednoj osobi da to likovi u filmu zapravo sanjaju
*twinch*
>8(
al vise je licilo na nizanje pitanja zasto kad freddy zagrebe ostanu 4 ogrebotine a covjek ima 5 prstiju, zasto nancy ima sijed pramen kose, komentiranje toga tko sto nosi, kakav stiil frizura imaju i par minuta je proslo na objasnjavanje jednoj osobi da to likovi u filmu zapravo sanjaju
*twinch*
>8(
- john_constantine
Boogeyman - odličan dokumentarac o horor filmovima.
candyman, hellraiser, jason, psiho... Samo se ne slažem s izborom scena u nekim filmovima, kuda baš jason 9 među tolikim najboljim u serijalu... A i spominje se jack frost 2 na kraju špice, a te scene s njim nema?
A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove.

A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove.

Michel puši karu.