Meni je onak, prosjek s navirivanjem prema gorem. Trebate češće ići u videoteke da biste posvjedočili istinskim katastrofama od novotarija.HorrorHR wrote:anfakingbilivbl lošA$H wrote:to je los film..
Koji je to film?
- Aryx
film u kojem neki murjak , detektiv opisuje situaciju , neku pucnjavu te se totalno uzivi i pocne tresti i kao oponasati dogadaj, dok drugi u grmu nadje neciji prst i spremi ga ?
zna netko koji bi to film mogao bit
?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
- A$H
yup..kako elri kaze the boondock saints..Aryx wrote:film u kojem neki murjak , detektiv opisuje situaciju , neku pucnjavu te se totalno uzivi i pocne tresti i kao oponasati dogadaj, dok drugi u grmu nadje neciji prst i spremi ga ?zna netko koji bi to film mogao bit
?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
e iz kojeg je filma ta scena? imam samo sliku koja je davno izgubljena...
ono, otvorena vrata, valjda kolibe ili nešto zbog čega sam mislio da je riječ o filmu evil dead. Lik s puškom ili nečime vrišti od straha za strane, a vani visi s visine pola truplo koje drži u ruci odrezanu glavu koja se smije ili ima oduševljen izraz lica. Nešto je bio i komentar "našao sam ti prijatelja"...
ono, otvorena vrata, valjda kolibe ili nešto zbog čega sam mislio da je riječ o filmu evil dead. Lik s puškom ili nečime vrišti od straha za strane, a vani visi s visine pola truplo koje drži u ruci odrezanu glavu koja se smije ili ima oduševljen izraz lica. Nešto je bio i komentar "našao sam ti prijatelja"...
Michel puši karu.
-
issey
Pozdrav svima, ovo mi je prvi post na forumu, koga inače čitam već duže vreme, kao veliki horor fan. Još kao klinac sam gledao dosta horor filmova, i sve što je ostavilo utisak na mene sam uglavnom našao, sem jednog filma koji mi je ostao u pamćenju. Gledao sam ga u bioskopu sa 6-7 godina i sećam se da me je prestravio, ali nikada nisam uspeo da saznam ime tog filma.
Sećam se samo par detalja. Neka grupica tinejdžera dolazi na neko ostrvo i pronalazi staru kuću na obali, pored koje je stajao neki drveni znak sa natpisom „Keep Out“ ili nešto slično. Tu ih neki zombi ili nešto nalik tome ubija jednog po jednog, i kači u podrumu da vise. Sećam se da je jedna devojka preživela. Završna scena: famozna kuća gori, devojka izlazi iz vode na obalu, a taj zombi (ili šta već) iznenada izlazi iz vode i napada je, a ona ga probada već pomenutim drvenim znakom i konačno ubija.
Malo je konfuzno ali to je sve čega se sećam (ako nisam sanjao). Dugo ga već tražim, i već odavno sam izgubio svaku nadu, dok nisam naleteo na ovaj forum.
Sećam se samo par detalja. Neka grupica tinejdžera dolazi na neko ostrvo i pronalazi staru kuću na obali, pored koje je stajao neki drveni znak sa natpisom „Keep Out“ ili nešto slično. Tu ih neki zombi ili nešto nalik tome ubija jednog po jednog, i kači u podrumu da vise. Sećam se da je jedna devojka preživela. Završna scena: famozna kuća gori, devojka izlazi iz vode na obalu, a taj zombi (ili šta već) iznenada izlazi iz vode i napada je, a ona ga probada već pomenutim drvenim znakom i konačno ubija.
Malo je konfuzno ali to je sve čega se sećam (ako nisam sanjao). Dugo ga već tražim, i već odavno sam izgubio svaku nadu, dok nisam naleteo na ovaj forum.
- HorrorHR
- Site Admin
bio je jedan sličan film, samo mislim da nije bio zombie u igri - http://www.imdb.com/title/tt0126948/issey wrote:Pozdrav svima, ovo mi je prvi post na forumu, koga inače čitam već duže vreme, kao veliki horor fan. Još kao klinac sam gledao dosta horor filmova, i sve što je ostavilo utisak na mene sam uglavnom našao, sem jednog filma koji mi je ostao u pamćenju. Gledao sam ga u bioskopu sa 6-7 godina i sećam se da me je prestravio, ali nikada nisam uspeo da saznam ime tog filma.
- HorrorHR
- Site Admin
a ovo: http://www.imdb.com/title/tt0088454/ ?issey wrote:Hvala na brzom odgovoru. Gledao sam neke klipove na YouTube, i mislim da nije taj. Probacu da nađem film, da bih bio 100% siguran. Hvala puno.
-
issey
Ovaj nije sigurno. Sećam se da na kraju filma kuća gori. Mada počinjem da verujem da sam sanjao film...HorrorHR wrote:
a ovo: http://www.imdb.com/title/tt0088454/ ?
-
slucajni prolaznik
Re: Koji je to film?
Ljudi, treba mi pomoc.... pokusavam da se setim jednog filma koji sam gledala kao klinka i koji me bas uplasio tj. zadnja scena u tom filmu, ostatak filma uopste nje strasan.
u pitanju je, mislim, tv film - drama (mozda cak radjena po istinitim dogadjajima, ali sa ubacenimelementima fikcije).
Plot: jedna devojcica je ubijena ili utopljen au neko m jezeru, vodi se isrtaga, sudjenje, sve regularno....a onda se majci u snovima javlaj devojcica pokusavajuci da kaze ko je ubica. na kraju se ispostavi da je ubica njen ocuh, majcin sadasnji muz.
scena koja me je prepala je kada on(muz,ocuh) tumara u mraku, sav izbezumljen i samo se iz mraka spustaju ruke devojcice koja ga zadavi ogrlicom (ona je valjda zadavljena tom ogrliacom).
Da li ce se neko javiti? nadam se da sam ubola pravi topic. Hvala unapred.
u pitanju je, mislim, tv film - drama (mozda cak radjena po istinitim dogadjajima, ali sa ubacenimelementima fikcije).
Plot: jedna devojcica je ubijena ili utopljen au neko m jezeru, vodi se isrtaga, sudjenje, sve regularno....a onda se majci u snovima javlaj devojcica pokusavajuci da kaze ko je ubica. na kraju se ispostavi da je ubica njen ocuh, majcin sadasnji muz.
scena koja me je prepala je kada on(muz,ocuh) tumara u mraku, sav izbezumljen i samo se iz mraka spustaju ruke devojcice koja ga zadavi ogrlicom (ona je valjda zadavljena tom ogrliacom).
- HorrorHR
- Site Admin
trebao bi biti http://www.imdb.com/title/tt0101691/ sa marg helgenberger i christopher reevomslucajni prolaznik wrote:Ljudi, treba mi pomoc.... pokusavam da se setim jednog filma koji sam gledala kao klinka i koji me bas uplasio tj. zadnja scena u tom filmu, ostatak filma uopste nje strasan.
-
slucajni prolaznik
Jao jeste, to je taj!! Uopste mi nije palo na pamet da je muz Reev! Hvala
Jesi li ga gledao ili si ga pronasao na osnovu mog opisa?