Igre, konzole i slično
- john_constantine
- minacula
hehe, sounds like real lifejohn_constantine wrote:može se, makar je malo problematično jer se ne pojavljuju baš svaku noć.A da li mogu imati djecu, ne znam... nisam još niti uspio doći do opcije love.
A sims sam igrao samo jedinicu, ostale ekspanzije nisam (problemi s crackom i slično, pa sam odustao odavno).
hmm, ako budes htio prvi dio samo reci, nadjoh gdje ga se moze nabaviti sa svim ekspanzijama, meni savrseno radi
- minacula
- john_constantine
- john_constantine
- Wendigo
Re:
ja sam igrao jednicu do 3 staze mislim (do plinske komore) i nije mi se više dalo, dosadno i ne sviđa mi se.john_constantine wrote:ja sam igrao samo jedinicu, ali nisam niti došao do kraja...
trenutno se igra "legend of zelda: spirit tracks", prejebeno inovativan sistem igranja.
ovih dana planiram nabaviti PS2 i onda se baciti na god of war 1 i 2 i castlevaniu LOI.
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
gledam kako u jednoj prodavaonici u vž za 2500 kn prodaju ps3 slime s 120 gigabajta memorije + jedna igra što mi je i više nego povoljno. A koliko su bitni gigabajti na ps3? Mislim, sada se svaka igra mora instalirati na ps3? nema više ono kao za ps2, staviš igru i igraš
Michel puši karu.
-
olio
samo neke se instaliraju (da bude manji loading i učitavanja razna, nije to full install) i to je nešto sitno
a više GB treba onima koji kupuju igre preko PSstore-a pa ih downloadaju
ja imam 40gb pa mi nije zatrebalo više
- john_constantine
hm, pa s obzirom da nemam baš namjeru kupovati preko PS storea, mogao bi pogledati ako ima za 100 kn jeftinija s manje gigabajta. A jbt, u algoritmu assassin creed skoro 500 kn, a u toj prodavaonici 250 kn igra.olio wrote:samo neke se instaliraju (da bude manji loading i učitavanja razna, nije to full install) i to je nešto sitno
Michel puši karu.
- Wendigo
mislim da ti se više isplati uzeti xbox360 i skidati igre s neta, da nemoraš bacati 500kn na originale.john_constantine wrote:hm, pa s obzirom da nemam baš namjeru kupovati preko PS storea, mogao bi pogledati ako ima za 100 kn jeftinija s manje gigabajta. A jbt, u algoritmu assassin creed skoro 500 kn, a u toj prodavaonici 250 kn igra.olio wrote:samo neke se instaliraju (da bude manji loading i učitavanja razna, nije to full install) i to je nešto sitno
ionako ti skoro sve što dođe za PS3 izađe i za box.
- Scarface
Je, ali ne i God of war 3, a to mi je prodalo ps3. A vi suckeri sad uzimate slim, ja san u zadnju uvatija origigi tenk od 80 GB.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ne baš... većina igara koja dođe za xbox 360 ima i na PC, a i tko kaže da je 500 kn... Kao što rekoh, ima par trgovina gdje prodaju ps3 igre po razumnim cijenama, po 250 kn ili uvijek ima ebay. Nije algoritam jedina multimedijalna knjižara...Wendigo wrote:mislim da ti se više isplati uzeti xbox360 i skidati igre s neta, da nemoraš bacati 500kn na originale.john_constantine wrote:hm, pa s obzirom da nemam baš namjeru kupovati preko PS storea, mogao bi pogledati ako ima za 100 kn jeftinija s manje gigabajta. A jbt, u algoritmu assassin creed skoro 500 kn, a u toj prodavaonici 250 kn igra.olio wrote:samo neke se instaliraju (da bude manji loading i učitavanja razna, nije to full install) i to je nešto sitno
ionako ti skoro sve što dođe za PS3 izađe i za box.
Michel puši karu.