Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003)
- dr_gonzo
Serija nije loša, ali je sigurno bolja od patetične JAG, no isto tako lošija od recimo svih CSI
Ali ja ju najviše znam pogledati tu i tamo kad je koja epizoda dobro snimljena, ali iz zbog jako zgodne

što ću kad padam baš na takav tip curke
Ne samo da je lijepa nego je enovisna i pametna (mislim na lik)
Ali ja ju najviše znam pogledati tu i tamo kad je koja epizoda dobro snimljena, ali iz zbog jako zgodne

što ću kad padam baš na takav tip curke
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- hitman_4
ona mi je skroz fora, najzanimljiviji lik sigurnodr_gonzo wrote:Serija nije loša, ali je sigurno bolja od patetične JAG, no isto tako lošija od recimo svih CSI
što ću kad padam baš na takav tip curkeNe samo da je lijepa nego je enovisna i pametna (mislim na lik)

- dr_gonzo
Činjenica je i ta da ona uvijek profesionalno obavi svoj posao...to mi je također kod nje naj, ali zadržava ono svoje ja odijevanjem
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- callac
- A$H
- A$H
ja ih sve pogledahcallac wrote:naah, screw you, ja ipak volim ovu seriju, baš ću prije spavanja bacit oko na jednu novu epizodicu![]()
a opet nema veze volim li ili ne seriju ako mi je jedan lik u njoj naporan..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
Da, u pravu si. Sad ću malo offtopic, al u nedostatku boljeg pogledala sam (skoro) sve sezone one gluposti zvane Weeds i tamo su mi svi iritantni iz više razloga ali jednog ponajviše (glupo, al šta mogu) jer u svakoj epizodi netko srče na slamčicu ili kavu, ili sok ili štatijaznam a taj me zvuk taaaako iritira, joj!!! Uh! Eto 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.