HororFilm Playground predstavlja...

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Dec 2009, 21:13

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Dec 2009, 13:08

Image

Velika nagradna igra (23 DVD filma za pobjednika) i proslava preko 100 000 posjeta...

Nadam se da će i HorrorHR vidjeti ovo i objaviti na svom siteu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Dec 2009, 13:21

bat of kors ;) čim se posla riješim stavim na sajt

congrats na 100k i vrlo zaimljivoj nagradnoj igri!

Scarface

Post by Scarface » 14 Dec 2009, 13:28

Odlična ideja, gonzo, ali triba si napravit malo drukčije cilu stvar. Ovako, rok je misec dana, i ne samo da se svi filmovi mogu pogledat i doznat pitanje, nego se u roku pola sata sva pitanja mogu saznat vještijim pretraživanjem po google-u. Moj ti je savjet da napraviš nešto tipa da sudionici zatraže pitanja na tvoj mail i ti im ih pošalješ i imaju rok od recimo 10 minuta da pošalju mail s odgovorima. Tako je varanje spriječeno, a ovako ćeš imat puno "znalaca" koji će uć u lutriju.

Inače, pitanja su jako dobra, neka malo blesava (a i ono za Scream je trik pitanje i pomalo nejasno, onome ko dobro poznaje priču), ali u svakom slučaju zanimljiva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Dec 2009, 13:35

Istina, ali ja sam baš zbog toga i to radio sad će onaj tko ne zna morati ili pogledati film ili tražiti po netu, ali na neka pitanja neće baš tako lako biti odgovoriti jer samo onaj tko zna će znati odgovor ako je gledao film. Par pitanja se ne mogu naći na recimo imbd-u to je sigurno.

Ali neka ovo je tek prvi put i ovako je dobro, pa ako ništa drugo bit će loto izvlačenje.... 8)

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 14 Dec 2009, 13:38

Ma sve se može nać ako dovoljno detaljno tražiš. :lol: Al ok, to je bija samo moj prijedlog da stvari budu malo više fer, ovako mi je glupo sudjelovat jer će sigurno 90 % sudionika znat sva 23 pitanja, a ja ih ovako na prvi pogled ne znan 5-6, i bez ponovnog gledanja nema šanse da bi zapamtija detalje, niko normalan ni ne bi. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Dec 2009, 13:39

Teško će svi znati svih 25 pitanja a vjerujem da će ih dosta pasti na trik pitanjima... :wink:

- Charles Bukowski -

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Dec 2009, 14:35

Gonzo čestitke na obljetnici i nagradnoj igri 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 14 Dec 2009, 16:20

fora..lagana pitanja..i par trik pitanja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 15 Dec 2009, 11:19

odgovorih na sve..tokom dana ti posaljem na mail..odlicna pitanja.. 8)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 15 Dec 2009, 14:13

Ajde, da vidimo A$H-a starog mačka... 8)

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Dec 2009, 02:12

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Dec 2009, 11:34

dr_gonzo wrote:Mislio sam da sam jedini HororFilm Playgorund :shock: :lol:
Automatski spam sajtovi, blog.hr ij he uvijek bio prepun.

A$H

Post by A$H » 16 Dec 2009, 19:53

sad me znaimakaj ce gonzo rec..koliki je postotak tocnih..lol..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Dec 2009, 00:17

A$H nisi mi poslao svoju adresu.

A za postotak ćeš morati pričekati jer imam pravilo da ne gledam odmah tko je kako odgovorio već kad se sve lijepo skupi onda će se sve natanane pregledati....za sada imam hrpu mailova sa odgovorima tako da sam to sve lijepo stavio na comp u posebni folder... Idem onom izborničkom politikom najprije glasanje, pa onda prebiranje litića i glasova te na kraju proglašenje pobjednika... 8)

- Charles Bukowski -

Post Reply