u svim pretrazivacima radi i nadju ga, tak da ovaj prvi dio ne kuzim..a oslabljen niti to ne vidim jer jos skidam sve nove filmove i serije sa njega..koje su dnevno update-ne..eto bas jucer nova epka SoA dosla gore..tisuce seedera i skinuto bez frke..nista sto sam trazio zadnje vrijeme nije bio problem nac..tak da nikakvu razliku ne osjetim..Ašow wrote:Da, nije u potpunosti otisao, nego su ga zabranili u pretrazivacima, sve koji su sudjelovali u njemu sada ceka neki zatvor i tak.A$H wrote:nije otisao..Ašow wrote:polako se sve zatvara.
Pirate Bay je ošao, sad ide i mininova.
Uhvatilo se u koštac sa piratskim sadržajem i sad veliki padaju.
Al sajt se jos uvijek drzi, ali vidno oslabljen.
To je ona borba protiv piratstva koja je najavljivana. Sad ce redom svi popadati. Bit ce uvijek privatnih trackera i svega, ali komercijalno velikih sajtova njet.
Sto mi je zapravo i drago kad bolje razmislim.
Odoše i mininova!
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Ašow
Novu epizodu SoA imam vec par dana 
Al, nebitno. Stvar je u tome da su takvi sajtovi nelegalni i da ce polako nestajati. To je realnost.
Znam samo da su ih iz Švedske oterali odakle su jelte. I da je bilo svega, da nisu torrenti radili, da nije sajt radio etc etc.
Sto dalje idu to samo pogorsavaju stvar.
Al, nebitno. Stvar je u tome da su takvi sajtovi nelegalni i da ce polako nestajati. To je realnost.
Znam samo da su ih iz Švedske oterali odakle su jelte. I da je bilo svega, da nisu torrenti radili, da nije sajt radio etc etc.
- A$H
imam je i ja..ali to gore kazem u smislu da imaju nove stvari bez zakasnjenja..nisam tocno dane spominjao..Ašow wrote:Novu epizodu SoA imam vec par dana
mozda ce polako propast..naravno..ali za sad se piratebay jos bez frke drzi..sto nije u skladu sa onom tvojom izjavom da je kao mininova..samo sam to imao za rec..usporedi sad materijal koje nude pa ces vidjet ogromnu razliku..
ali opet ce bit drugih siteova di ce se moc skinut film bez problema..kako se jedan ugasi tako nadjem drugi koji radi bez frke..
a opet na kraju bi moza dobro i dosla koja godina pauze od skidanja..da se pogleda sve sto se nakupilo u zadnje vrijeme..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Decadentor
-
filmofil
- Decadentor
- Scarface
filmophil wrote:aj nek mi netko veli par dobrih torrent stranica...prije sam koristio samo mininovu, a sada lutam po internetu za filmovima
btjunkie, piratebay, monova. U biti, btjunkie je sasvim dobra zamjena za mininovu, znan jer mi je ka i tebi ona bila glavni izvor torrenata, i zasad je moj apetit zadovoljen i btjunkiem.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
-
filmofil
- Scarface
Je, torrentzap prilično obećaje. Nego, jel i vama sjeban search na btjunkie, jer štagod upišen izbacuje mi neke live stvari, bez ikakve veze s traženim pojmom?!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko