Srečkoviću. Evo mojih pitanja koje bih postavio legendi Leeju:
1) Glumili ste u više od 250 filmova od 1948 godine do danas. Što smatrate ključnim trenutkom svoje prebogate glumačke karijere i kojeg redatelja ističete kao najboljeg sa kojim ste surađivali?
2) Jedan od najboljih glumaca u filmskoj povijesti i zasigurno jedna od najvećih ikona horor žanra Peter Cushing, je bio vaš odličan prijatelj. Možete li nam reči koja je po vama njegova najbolja uloga i na kojem ste filmu obojica najviše uživali dok ste ga snimali?
3) Igrali ste negativca u 85% svojih filmova. Kada biste stavili na stranu Drakulu, koja vam je druga najdraža uloga negativca koju ste odglumili i imate li od onih malobrojnih uloga pozitivaca onu koja vam je također ostala u dobrom i ugodnom pamćenju?
4) Pošto sam kao i vi veliki fan Gene Hackmana i Tima Burtona, možete li mi reći koji su vam njihovi najdraži filmovi?
5) Posjedujete bogatu knjižnicu u kojoj prevladavaju knjige okultne tematike što je koliko sam čuo vaša strast možete li mi preporučiti vaš najdraži naslov? A film na tu temu?
6) Znam da ste jednom izjavili da vam je najveća glumačka pogreška bila što ste odbili ulogu Dr. Samuela Loomisa u filmu Noć vještica. Žalite li još možda za kojom ulogom koju ste također morali odbiti?
Eto, znam da je HorrorHR rekao 2-3 ali nisam ogao odoliti da ne stavim ovih 6..

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -