Ja sam uzela maxTV na onu probnu akciju od tri mjeseca i požalila, oh kako sam požalila. Ne samo da mi je internet veza pucala tristo puta u jednom danu, pokušaj da se riješim te glupe naprave iz svog stana bio je noćna mora. Kada su konačno došli, ispotpisivali smo ugovor, rekli zašto nismo zadovoljni (da se razumijemo, mi smo bili voljni ostaviti maxTV da je sve šljakalo kako treba) i onda je nastala veća noćna mora. Tup, samo jedan dan nestane internet veze.....zovi, šta se događa, ženska kaže vi ste poslali zahtjev za prekidanjem interneta. ????????????????????????dva mjeseca smo ih zvali u službu za korisnike, strpljivo, ljubazno dok meni jedan dan nije prekipjelo pa smo si počeli malo majku spominjati...Nagore od svega je što su me prespajali kome god su mogli, sistem "brigo moja prijeđi na drugoga" i svaki put je moralo sve ispočetka da se izreferira, da ne pričam kako je svaki operater imao svoju teoriju i svaka je bila različita kao nebo i zemlja. tri mjeseca je trajala naša borba-ukratko, oni su nam umjesto maxTV-a isključili internet i redovito nam slali račune za maxTV uslugu (nismo ju plaćali jer su nam rekli da ne moramo) al greška je ispravljena znači tek nakon tri mj.. Mamicu im njihovu... Sad u novom stanu čekam Iskon, vidjet ćemo šta će od toga ispasti!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.