Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 19 Nov 2009, 14:06

znam da sam već pitao za taj film, al nikak da se sjetim opet imaena.
Dakle mislim da neki bivši policajac dojde u grad koji je, na njegovo čudo skroz bez ljdi, kasnije se susretne s nekim vojnicima i znanstvenikom u mobile laboratoriju, a monster je neko čudovište koje ima istu strukturu kao nafta, a koje za sebe misli da je vrag, jer što god to čudovište apsorbira ima njegova sjećanja. Na kraju to čudovište primi taj neki virus u ruku i poprimi oblik djeteta jer taj policajac ima traume jer je ili upucao djete ili svog sina, i na kraju upuca tu epruvetu i uništi tog monstera.
I may be an idiot, but i am no fool.

gogoCK

Post by gogoCK » 19 Nov 2009, 17:21

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Nov 2009, 18:20

thanx
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 19 Nov 2009, 18:43

hehe film je vec tjednima na hardu za ponovno gledanje i nikako da dodje na rec..meni bio super film..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 23 Nov 2009, 13:49

http://www.youtube.com/watch?v=8JlbDgCC20U&feature=fvw

5:11 - 5:17

Koji je to film? Znam da sam ga gledao kao klinac, ali ne mogu se sjetiti naziva...
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Ghrall

Post by Ghrall » 23 Nov 2009, 14:18

Filmoznalac wrote:http://www.youtube.com/watch?v=8JlbDgCC20U&feature=fvw

Koji je to film? Znam da sam ga gledao kao klinac, ali ne mogu se sjetiti naziva...
Ovo mislim. http://www.imdb.com/title/tt0088323/

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 23 Nov 2009, 14:50

Ghrall wrote:
Filmoznalac wrote:http://www.youtube.com/watch?v=8JlbDgCC20U&feature=fvw

Ovo mislim. http://www.imdb.com/title/tt0088323/
E to je to :wink:
Film mog djetinjstva
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 24 Nov 2009, 21:25

Trazim koje su to epizoda X-files?
1. Radi se o nekim crvima ili sl. koji ulaze u necije telo i napadaju nzn tacno kako..Zman scenu kada taj crv ulazi nekoj devojci u telo a da bi je spasili moraju da ubace jos jednog crva jer ne mogu biti dva crva u istom telu ili nesto tako.

2.Secam se pocetne scene gde su dva decaka iznad neke rupe i jedan ulazi i tamo ga nesto napada izjeda mu telo.. daljese ne secam gledala sam doosta davno samo mi je ovo u secanju.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2009, 21:33

Damned_Thing wrote:Trazim koje su to epizoda X-files?
1. Radi se o nekim crvima ili sl. koji ulaze u necije telo i napadaju nzn tacno kako..Zman scenu kada taj crv ulazi nekoj devojci u telo a da bi je spasili moraju da ubace jos jednog crva jer ne mogu biti dva crva u istom telu ili nesto tako.

2.Secam se pocetne scene gde su dva decaka iznad neke rupe i jedan ulazi i tamo ga nesto napada izjeda mu telo.. daljese ne secam gledala sam doosta davno samo mi je ovo u secanju.. :)
ova prva epizoda se zove Ice.... Mislim da je bila u prvoj sezoni. A ova druga, to je bila ona obitelj divljaka koja je ostala u šumi, ne znam više kako se zvala ta epizoda... ali otiđeš na imbd i potražiš, sve ti već piše u sinopsisu.
Michel puši karu.

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 24 Nov 2009, 21:39

john_constantine wrote:

ova prva epizoda se zove Ice.... Mislim da je bila u prvoj sezoni. A ova druga, to je bila ona obitelj divljaka koja je ostala u šumi, ne znam više kako se zvala ta epizoda... ali otiđeš na imbd i potražiš, sve ti već piše u sinopsisu.
Tnx to je to.. :) Sad trazim drugu na imbd

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2009, 21:45

moguće da sam već pitao za ovo al jbga, neda mi se kopati po topicu.. :lol:
dakle, 80´s ili early 90´s film ako se ne varam. nešto tipa poltergeist - obitelj useli u kuću koja je sagrađena na crnačkom groblju (mislim da je neka plantaža bila tamo u prošlosti...) i naravno, krenu pizdarije. sjećam se meni tada uber spooky scene sa nekakvim sjenama što plaze niz zidove. zna netko kaj je to :?:
Last edited by Wendigo on 24 Nov 2009, 21:48, edited 1 time in total.

olio

Post by olio » 24 Nov 2009, 21:48

http://www.imdb.com/title/tt0751141/

meni jedna od najdražih epizoda, odlièna atmosfera (ista kao u thing)
Last edited by olio on 24 Nov 2009, 21:49, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Nov 2009, 21:48

Wendigo wrote:moguće da sam već pitao za ovo al jbga, neda mi se kopati po topicu.. :lol:
dakle, 80´s ili early 90´s film ako se ne varam. nešto tipa poltergeist - obitelj useli u kuću koja je sagrađena na crnačkom groblju i naravno, krenu pizdarije. sjećam se meni tada uber spooky scene sa nekakvim sjenama što plaze niz zidove. zna netko kaj je to :?:
To i ja tražim cio život
Ako mislimo na isto..., + moje ima zaklanog kanarinca i puštanje vode na wc-u koje se nije moglo objasniti

Moj najspookiji film
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2009, 21:50

Asfodel wrote:
Wendigo wrote:moguće da sam već pitao za ovo al jbga, neda mi se kopati po topicu.. :lol:
dakle, 80´s ili early 90´s film ako se ne varam. nešto tipa poltergeist - obitelj useli u kuću koja je sagrađena na crnačkom groblju i naravno, krenu pizdarije. sjećam se meni tada uber spooky scene sa nekakvim sjenama što plaze niz zidove. zna netko kaj je to :?:
To i ja tražim cio život
Ako mislimo na isto..., + moje ima zaklanog kanarinca i puštanje vode na wc-u koje se nije moglo objasniti

Moj najspookiji film
ne sjećam se kanarinca, ali ovo puštanje vode mi je poznato.. damn, baš mi se gleda to. :lol:

olio

Post by olio » 24 Nov 2009, 21:51

sjeæam se toga filma, davno sam ga gledao, zaboravih ime
odlièan film

Post Reply