Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 May 2007, 10:51

john_constantine wrote:Hm, Excalibur mi je i danas odličan film, mračan, krvav, okrutan - jedino mi smeta što je poštedio svoju ženu. Trebao ju je probosti. :evil: 8)
Mračan je, krvav je, okrutan...pa...je, ali bome i naporan, te čudan...barem meni.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2007, 10:58

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:Hm, Excalibur mi je i danas odličan film, mračan, krvav, okrutan - jedino mi smeta što je poštedio svoju ženu. Trebao ju je probosti. :evil: 8)
Mračan je, krvav je, okrutan...pa...je, ali bome i naporan, te čudan...barem meni.
Hm, čudan? Pa nije to dječji film kao ona animirana verzija Kralja Arthura. :lol:

Hm, pa dosta je bizaran kao onaj incest... Ili onaj dio za svetim gralom.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 May 2007, 11:24

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
Hm, čudan? Pa nije to dječji film kao ona animirana verzija Kralja Arthura. :lol:

Hm, pa dosta je bizaran kao onaj incest... Ili onaj dio za svetim gralom.

Da...čudan...kaj se čudiš?? :lol: :lol: 8)
Jednostavno mi nije ponovno sjeo nakon toliko godina i mislim da ga neću pogledati tako brzo...kao da gledam spoj art filma i povijesnog filma...
vidio sam i bizarnijih stvari na filmu...recimo u Old Boyu imaš bizarnijih stvari na svakom ćošku da tako kažem

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 17:59

Doom - solidna i dosadan akcijski horor - uobičajeni horor štosevi za svjetiljkama, šok efektima, neprikazivanje čudovišta na početku i sve to. A i kada se konačno pojavi, onda je premračno da bi se moglo što vidjeti. Jedino je dobro onaj dio kao u stilu FPS - a makar baš nema nekog smisla za taj film. :wink: Ali jebeno cool. No, film je ipak još jedna razočaravajuća ekranizacija igre, u ovom slučaju Doom 3. Lijepo što su uveli taj dio FPS - a koji podsjeća na Doom (baš sam poželio da i ja sudjelujem u tome, bilo bi prejebeno, od grafike do interaktivnosti :D ), no kao i resident evil, ostavlja dojam kao da su pokupili fore iz te igre i prodali franšizu. I za kraj, vrlo loš zadnji dio, samo sam čekao da se konačno završi. A najveće je svetogrđe što je riječ o mutiranim stvorenjima, a ne o demonima. :evil: Ali bar su zombiji bolje napravljeni nego u resident evil.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 May 2007, 14:43

Pink flamingos - "neukusno" bolesno ostvarenje. :lol: Što samo spomenuti? Seks s kokoškom? Govnojedački osmijeh + žderanje pravog psećeg govna? :shock: :lol: Ili najbolji dar koji majka može dati i popuši svom sinu. :lol: :lol: Ili onaj dio s kanibalizmom. Pravi bizarni trash. :wink:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 15 May 2007, 14:44

ZAvrsio maraton Bleacha 125 episoda hehe dobar je anime 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Aryx

Post by Aryx » 15 May 2007, 19:43

Grandmas Boy , lud film , lijepo sam se nasmijao. u filmu se cijlo vrijeme napusava, testira igrice i pricaju sick shit dobar :)

http://www.imdb.com/title/tt0456554/

john_constantine

Post by john_constantine » 15 May 2007, 22:16

Sympathy for Mr. Vengeance - prvi iz trilogije vengeance - okrutna drama s temom osvete, odlična gluma, sjajna priča, "sivi" likovi, tragična priča, obrat na kraju filma. Odličan film. Sada ću opet pogledati Oldboy i onda Lady vengeance. 8)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 May 2007, 22:43

ghost busterse 1&2 - ljepo je bilo podsjetit se na te klasike
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 15 May 2007, 23:11

john_constantine wrote:Sympathy for Mr. Vengeance - prvi iz trilogije vengeance - okrutna drama s temom osvete, odlična gluma, sjajna priča, "sivi" likovi, tragična priča, obrat na kraju filma. Odličan film. Sada ću opet pogledati Oldboy i onda Lady vengeance. 8)
pa pogledaj i ostale njegove filmove , Joint Security Area, i am Cyborg but thats ok ...

maddjuro

Post by maddjuro » 15 May 2007, 23:19

bračne vode sezone 10 i 11, legendarna serija
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 May 2007, 23:27

Aryx wrote:Grandmas Boy , lud film , lijepo sam se nasmijao. u filmu se cijlo vrijeme napusava, testira igrice i pricaju sick shit dobar :)

http://www.imdb.com/title/tt0456554/
da, napokon komedija koja nije romantična i čovjek se može actually nasmijat za vrijeme filma (u ovom slučaju cijeli film :mrgreen: )...

Aryx

Post by Aryx » 16 May 2007, 02:00

Once Upon a Time in China dobar borilacki film s Jet Leejem 7/10 mozda njegov najbolji film + hero 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 16 May 2007, 08:26

Aryx wrote:
john_constantine wrote:Sympathy for Mr. Vengeance - prvi iz trilogije vengeance - okrutna drama s temom osvete, odlična gluma, sjajna priča, "sivi" likovi, tragična priča, obrat na kraju filma. Odličan film. Sada ću opet pogledati Oldboy i onda Lady vengeance. 8)
pa pogledaj i ostale njegove filmove , Joint Security Area, i am Cyborg but thats ok ...
je, samo da ih imam, onda bi isto pogledao. :lol:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 16 May 2007, 14:20

nabavio The Ultimate Versus(2004)''Director's Cut'' dvd pa ga ponovo pogledao :D totalna zabava hehe

Post Reply