Dylan Dog
- maddjuro
Re: Dylan Dog
pročitah upravo najnoviji broj dylan doga po imenu "cjena smrti", i moram reći da mi je broj odličan, interesantna priča jako dobar twist na kraju (iako imam odjećaj da sam se s nečim sličnim već susreo).
jedina zamjerka je što su korice nekako prekrute, prošli je broj imao fleksibilnije korice, na ovima se svaki malo jači pregib bude vidio.
jedina zamjerka je što su korice nekako prekrute, prošli je broj imao fleksibilnije korice, na ovima se svaki malo jači pregib bude vidio.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
fortinbras
Da li mi itko može reći gdje mogu kupiti u ZG-u stare DD-e koje je izdala Slobodna Dalmacija?Da li ih ima u Libellusu i More Comicsu?Da li im je cijena normalna tj kao kad su bili izdani?
Hvala
Hvala
- maddjuro
imaš ih i u libellusu, i u mc, a i u onom comic shopu kod šeratona "tino", samo ne sve brojeve, a cjena im je, koliko se sjećam 20 +/- koja knfortinbras wrote:Da li mi itko može reći gdje mogu kupiti u ZG-u stare DD-e koje je izdala Slobodna Dalmacija?Da li ih ima u Libellusu i More Comicsu?Da li im je cijena normalna tj kao kad su bili izdani?
Hvala
na stripovi.com-ovim aukcijama moreš naći sve brojeve
I may be an idiot, but i am no fool.
- dagzVOMITOR
ma oni sve dalje idu od horror price ovi zadnji svaki drugi je u pitanju serijski uboicamaddjuro wrote:pročitah upravo najnoviji broj dylan doga po imenu "cjena smrti", i moram reći da mi je broj odličan, interesantna priča jako dobar twist na kraju (iako imam odjećaj da sam se s nečim sličnim već susreo).
odovih novijih da najdrazi su mi zlo i sunceve pjege trewbaju se vise takvih prica drza
Kick down the door in barbaric rage
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
- HorrorHR
- Site Admin

Nja, zanimljivo počinje ali ćorak na kraju...
- Wendigo
baš zbog takvih stvari sam prestao kupovati i čitati DD.HorrorHR wrote:
Nja, zanimljivo počinje ali ćorak na kraju...
i dalje ostajem pro svojoj tvrdnji da je prvih 60 + brojeva te prvih 20tak koji su izašli od slobodne dalmacije više manje super i nakon toga serijal kreće nizbrdo, nažalost...
- kraykulla
cijena smrti mi se nije nimalo svidjela.lame epizoda s glupim twistom na kraju.
izašao je i misterij ramblyna koji je okej ali problem je u tome što se nastavlja i treba čekati dva mjeseca na idući.inače uvijek su mi okej dd epizode koje se događaju u walesu jer mi je wales baš nekako mistično mjesto ko stvoreno za horore.
izašao je i misterij ramblyna koji je okej ali problem je u tome što se nastavlja i treba čekati dva mjeseca na idući.inače uvijek su mi okej dd epizode koje se događaju u walesu jer mi je wales baš nekako mistično mjesto ko stvoreno za horore.
-
nexus1
Može li mi netko reći gdje se nalazi morecomics?Znam da je negdje na Trgu ali je nemogu naći pa može li mi netko reći blizu čega je?Puno hvala
- A$H
sad su Stripovi na kvadrat, a ne more comics..te vise nisu na trgu, nego Preradoviceva 34..nexus1 wrote:Može li mi netko reći gdje se nalazi morecomics?Znam da je negdje na Trgu ali je nemogu naći pa može li mi netko reći blizu čega je?Puno hvala
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
Evo ti info gdje je to točno:nexus1 wrote:Može li mi netko reći gdje se nalazi morecomics?Znam da je negdje na Trgu ali je nemogu naći pa može li mi netko reći blizu čega je?Puno hvala
http://stripovi.hr/Onama.aspx
- HorrorHR
- Site Admin
Jebaga taj hvaljeni "Preko Praga" pročitah i osim genijalnog crteža skoro sam zaspao
Očito nisam na tom levelu sa Dylan Dogom da me zabavljaju te metafore kojih je ova epizoda prepuna.
- john_constantine
e ona epizoda "Tama" ili kako su već naši preveli u novom izdanju, na završetku kada otac kažnjava sina pričom o Babarogi... i sada, se začuje glas "To je samo jedno od mnogih mojih imena, ali više volim da me zovu..."
E sjeća li se tko koje ime? već nabrajam hrpu imena, ali ne mogu se sjetiti...
Michel puši karu.
- Wendigo
u starom ex yu izdanju je bila "petulija" koliko se sjećam. kelly-in duh i ženska verzija phillipa crane-a aka "groze strašnog" kako ga nazivaju u izdanju slobodne dalmacije.john_constantine wrote:e ona epizoda "Tama" ili kako su već naši preveli u novom izdanju, na završetku kada otac kažnjava sina pričom o Babarogi... i sada, se začuje glas "To je samo jedno od mnogih mojih imena, ali više volim da me zovu..."