CRŠ 2009.

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

CRŠ 2009.

Post by Wendigo » 04 Nov 2009, 13:45

ide tko? oćemo neki meeting puknuti povodom toga?

A$H

Post by A$H » 04 Nov 2009, 16:38

ma i prosle godine je bilo lose.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Nov 2009, 17:29

jep, prodaja stripova i samo nekakvi crteži u krug koje čak nisam niti išao gledati... Što bi uopće trebalo biti ove godine?
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Nov 2009, 18:49

john_constantine wrote:jep, prodaja stripova i samo nekakvi crteži u krug koje čak nisam niti išao gledati... Što bi uopće trebalo biti ove godine?
Isti kurac ko i prošle...a bome i svake prethodne godine... 8) :lol:

Scarface

Post by Scarface » 04 Nov 2009, 19:55

Ni ne iden ove godine. Po meni, mi imamo samo jedan strip festival- Mafest.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Nov 2009, 22:42

ja cu se zaletit, pošto sam u blizini, da vidim ima li koji HORROR koji mi još fali
I may be an idiot, but i am no fool.

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 04 Nov 2009, 23:43

Ma neću ići ove godine, sve se nekako pogoršalo
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Nov 2009, 16:26

bijah na CRŠ-u, tj samo na sajmu stripova u ZKM-u, ima stvarno svega, zagora, texova, martin mystera, dylana... i to svakakvih izdanja, i ovih naših i onih iz juge, nažalost nisam uspio nabavit one horror-e koji mi fale ali sam kupio par nathan nevera, tako da što se tiče stripova može se naći stvari za upotpuniti kolekciju, imaju i novi spawn collection koji je preveden na hrvatski, a od stranoga ima samo one best of kompilacije marvela i dc-a, barem koliko sam ja vidio

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Nov 2009, 16:56

maddjuro wrote:bijah na CRŠ-u, tj samo na sajmu stripova u ZKM-u, ima stvarno svega, zagora, texova, martin mystera, dylana... i to svakakvih izdanja, i ovih naših i onih iz juge, nažalost nisam uspio nabavit one horror-e koji mi fale ali sam kupio par nathan nevera, tako da što se tiče stripova može se naći stvari za upotpuniti kolekciju, imaju i novi spawn collection koji je preveden na hrvatski, a od stranoga ima samo one best of kompilacije marvela i dc-a, barem koliko sam ja vidio
kako misliš novi? Drugi dio u tvrdim koricama? Gledam na superknjižari i more comic, nemaju ništa novoga od spawna?
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 06 Nov 2009, 16:58

Cons..zasto ne svratis ponekat na stripovi.com tamo imas topice o svim novim izdanjima..pa tako i o ovome..i sav info u vezi toga..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Nov 2009, 18:16

A$H wrote:Cons..zasto ne svratis ponekat na stripovi.com tamo imas topice o svim novim izdanjima..pa tako i o ovome..i sav info u vezi toga..
ma gledam samo naslovnu stranicu, ali ne pratim topice... odbojan mi je forum, naročito to što ne možeš izdvojiti signature od posta...

našao tekst, pas mater, samo 400 komada će izdati, moram to što prije nabaviti...

he, dogovaram se da mi netko drugi to nabavi, neću riskirati, a i nemam volje opet se zajebavati s stripovima na kvadrat preko pošte. :roll:

:spoiler:
Ipak je tu dio kada Spawn odere kožu Chapelu s lica... :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Nov 2009, 20:39

john_constantine wrote:
A$H wrote:Cons..zasto ne svratis ponekat na stripovi.com tamo imas topice o svim novim izdanjima..pa tako i o ovome..i sav info u vezi toga..
ma gledam samo naslovnu stranicu, ali ne pratim topice... odbojan mi je forum, naročito to što ne možeš izdvojiti signature od posta...

našao tekst, pas mater, samo 400 komada će izdati, moram to što prije nabaviti...

he, dogovaram se da mi netko drugi to nabavi, neću riskirati, a i nemam volje opet se zajebavati s stripovima na kvadrat preko pošte. :roll:

:spoiler:
Ipak je tu dio kada Spawn odere kožu Chapelu s lica... :prayer: :prayer:
CJENA JE 140kn, mislim tvrdi uvez. fora je slika na naslovnici

Post Reply