Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Scarface

Post by Scarface » 03 Nov 2009, 19:00

Trailer je nabrijan do jaja i totalno vuče na Pirate, te nije čudo šta imaju zajedničkog producenta. Moran priznat da san jako ugodno iznenađen jer je film vjeran atmosferi igrice i čeka nas prava akcijska zabava taman za kino. Ovo je sad pri vrhu liste najočekivanijih! 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

boyko

Post by boyko » 03 Nov 2009, 19:11

trailer super izgleda
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2009, 19:54

Dragonrage wrote:Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...

Da li je netko ovdje igrao igru...ako je, može mišljenje?

TRAILER
kao film, izgleda dobra zabava u stilu pirates of the carribean.

kao igra, vidi se mješavina sva tri nastavka, taj ugođaj u mraku kada se penje po zidu,(podsjeća na trojku), početak, a čini mi se da spominje i Dahaku, kako već, e da, i oružje iz trećeg dijela... I likovi iz igre, makar nisu svi vjerno preneseni. Ali princ je odlično napravljen. Samo najveći FAIL. Nema plješćanih ratnika... :( Ali fora to kako skače po zidovima i onaj ugođaj... ima ugođaj igre, a da li će biti dobar, vidjeti ćemo...
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Nov 2009, 20:04

Mogao bi ovo biti naj film rađen prema nekoj video igri. Dobro izgleda.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Josef K

Post by Josef K » 03 Nov 2009, 20:11

Genijalno izgleda!!! :D Jedva čekam!
Sad mi se igrica opet igra :lol:

Unreal

Post by Unreal » 03 Nov 2009, 21:36

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...

TRAILER

kao igra, vidi se mješavina sva tri nastavka, taj ugođaj u mraku kada se penje po zidu,(podsjeća na trojku), početak, a čini mi se da spominje i Dahaku, kako već, e da, i oružje iz trećeg dijela... I likovi iz igre, makar nisu svi vjerno preneseni. Ali princ je odlično napravljen. Samo najveći FAIL. Nema plješćanih ratnika... :( Ali fora to kako skače po zidovima i onaj ugođaj... ima ugođaj igre, a da li će biti dobar, vidjeti ćemo...
da ovo bas izgleda ko mix sve 3 igre iz sand of time trilogije. imas bodez iz prve igre,princa s odjelom iz trece igre,ovo putovanje do druge zemlje me cak podsjeca na dvojku,a ovo skakutanje po kucama babilona na trojku. dosta su promjenili pricu,no to mi bas i ne smeta jer su totalno pogodili atmosferu igre i jake je bas pljunut princ iz igre. ovo bi jos mogla bit najbolja ekranizacija igre do sad 8)
cons ne kuzim di si ti primjetio Dahaku? :?

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2009, 21:44

Unreal wrote:
john_constantine wrote:

TRAILER

da ovo bas izgleda ko mix sve 3 igre iz sand of time trilogije. imas bodez iz prve igre,princa s odjelom iz trece igre,ovo putovanje do druge zemlje me cak podsjeca na dvojku,a ovo skakutanje po kucama babilona na trojku. dosta su promjenili pricu,no to mi bas i ne smeta jer su totalno pogodili atmosferu igre i jake je bas pljunut princ iz igre. ovo bi jos mogla bit najbolja ekranizacija igre do sad 8)
cons ne kuzim di si ti primjetio Dahaku? :?
hm, možda sam krivo razumio. Mislio sam da se negdje spominje njegovo ime, ipak je on Bog vremena, valjda mi je samo zazvučao slično...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 03 Nov 2009, 21:56

can't wait

jedna od najboljih igara ikada (cijela trilogija)

Sammy

Post by Sammy » 03 Nov 2009, 22:08

ceka nas vrhunski spektakl 8)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 03 Nov 2009, 23:10

izgleda ok..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

ShadowZ

Post by ShadowZ » 04 Nov 2009, 10:27

Meni izgleda odlicno...jos jedan film napravljen po istoimenoj igri...Jedva cekam
[color=red]U našem selu više nema ljudoždera, jučer smo pojeli posljednjega [/color]
.

[img]http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/signshadowz.jpg[/img]

boyko

Re:

Post by boyko » 08 Feb 2010, 16:38

john_constantine

Re: Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)

Post by john_constantine » 08 Feb 2010, 20:25

u svakom slučaju obećava...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 09 Feb 2010, 01:51

ma samo zbog gemme arterton ću gledat, to mi je jedino kaj valja u traileru
This is the Zodiac speaking.

boyko

Post by boyko » 03 Mar 2010, 12:40

Post Reply