Srbija do helsinkija !

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Srbija do helsinkija !

Post by Mairosu » 13 May 2007, 00:47

Vi ar d vinrz of jurovizn !

Hvala svima, hvala...:D

(pristojno pijan)

A$H

Re: Srbija do helsinkija !

Post by A$H » 13 May 2007, 00:48

nisam baš u toku kaj je srbija pobijedila??
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2007, 00:50

Čestitke....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mairosu

Re: Srbija do helsinkija !

Post by Mairosu » 13 May 2007, 00:53

Ja sam da se zahvalim hrvatskim glasacima koji su nam dobrodusno dali 12 bodova. Samo sam ocekivao da slovencima uvalite krompir, a dobili su 5-6 od vas. :D

Jebote, Eurovizija u Beogradu...pa ima vazduh da oporezuju u Srbiji da bi to organizovali, eeeeeeej...:D

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2007, 01:00

Ma, mene razočaralo to što ovi naši nikako da pošalju nešto što valja i onda se čude kad ne prođu polufinale (nabijem ih sve od Maje Šuput do I Bee i Severine...)...a tek sada kada su otišli Runjić i Novković, a ostali Tutić i Huljić smo zasigurno propali...

A di su ona vrimena Popadića i Tome Bebića 8) 8) (kojemu Huljić nije niti ono crno ispod nokta).....

E, pa ću se ja morati dati u stihoklepce....

opet čestitke na pobjedi još jednom.....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mairosu

Post by Mairosu » 13 May 2007, 01:06

dr_gonzo wrote:Ma, mene razočaralo to što ovi naši nikako da pošalju nešto što valja i onda se čude kad ne prođu polufinale (nabijem ih sve od Maje Šuput do I Bee i Severine...)...a tek sada kada su otišli Runjić i Novković, a ostali Tutić i Huljić smo zasigurno propali...

A di su ona vrimena Popadića i Tome Bebića 8) 8) (kojemu Huljić nije niti ono crno ispod nokta).....

E, pa ću se ja morati dati u stihoklepce....

opet čestitke na pobjedi još jednom.....
Hrvatska je za SFRJ slala najbolje predstavnike ! Novi Fosili, dobitna Riva, Tajchi...sve vrhunski.

Inace, cini mi se da vi hrvati malo kaskate za eurovision trendovima. Prosle godine bio rock, vi poslali etno da emulirate Ruslanu. Ove godine power ballad, vi poslali rock da emulirate Lordija...:D Nesretni Adolf nije ni polufinale izgurao.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2007, 01:10

Neka njih.... Evo ja upravo imam svoju Evroviziju (uz neko crno pivce) gdje je viner:

TuTu Auto vrag ti piz odnija - autor i pijevač Toma Bebić

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 May 2007, 02:54

nažalost nisam gledao, makar volim ovakav tip trash TV priredbi... eh, ostaje mi to da sam gledao par pjesmica iz polufinala i da sam se gromoglasno smijao ;)

dal su i u finalu bili najpopularnije kostimografije sa perjem? ;)

john_constantine

Post by john_constantine » 13 May 2007, 08:59

Michel puši karu.

Gosp.

Post by Gosp. » 13 May 2007, 12:53

Čestitam, iako moram priznati da nisam vidio izvedbu niti čuo pjesmu.
Možda vam zabrane organiziranje sljedeće godine zbog Nikolića! :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 13 May 2007, 13:22

Nikolic je najpametniji politicar u srbiji,to amerikanci i evropska unija znaju i zato neceju pametnog na vlasti nego ove sabane koji ce odmah da prodaju kosovo i dusu i sve ostalo sto vredi ,, za njega su glasali 30% ,kad odvojis kosovo to je preko 50% ,,znaci 50% gradjana male srbije je odjebano u stranu i ne pita se za nista,zar to nije malo bolesno i sebicno :twisted: :twisted: ,,,svi sa strane misle da je boris tadic i kostunica demokratija,ali oni imaju samo taj naziv stranke a nema ni mojeg od te demokratije,,,ma ne vredi ni komentarisati ,videcete kako ce prodati kosovo i kako ce prodati sve fabrike i ostalo,vec ima ameri kenjaca u srbiji pun kurac koji su kupili sve velike fabrike

metallicat

Post by metallicat » 13 May 2007, 13:33

bila je apocalyptica i ja nisam vidjela :cry: :cry: , 8 minuta sviranja :cry: :cry:
Image

Evil Xander

Post by Evil Xander » 13 May 2007, 13:37

horkolerbus wrote:Nikolic je najpametniji politicar u srbiji,to amerikanci i evropska unija znaju i zato neceju pametnog na vlasti nego ove sabane koji ce odmah da prodaju kosovo i dusu i sve ostalo sto vredi ,, za njega su glasali 30% ,kad odvojis kosovo to je preko 50% ,,znaci 50% gradjana male srbije je odjebano u stranu i ne pita se za nista,zar to nije malo bolesno i sebicno :twisted: :twisted: ,,,svi sa strane misle da je boris tadic i kostunica demokratija,ali oni imaju samo taj naziv stranke a nema ni mojeg od te demokratije,,,ma ne vredi ni komentarisati ,videcete kako ce prodati kosovo i kako ce prodati sve fabrike i ostalo,vec ima ameri kenjaca u srbiji pun kurac koji su kupili sve velike fabrike
Sasvim normalna pojava, zove se kapitalizam. Kad odrastes, shvatiti ces da je to tako oduvijek bilo, otkako se trgovalo skoljkama i kamencicima, samo sto je potrebno napaliti vecinu populacije na nacionalni ponos i slicno, cisto da se lakse instrumentalizira za ciljeve visih interesnih skupina. Pogledaj samo sva dogadjanja u regiji u proteklih 17 godina i sto se poslije dogadjalo s nacionalnim ekonomijama. Mislis da je do raspada bivse drzave kroz rat doslo zato jer su svi ti narodi ratoborni?

Nadam se da ce Nikolica marginalizirati cim prije, posto su vam se burzovni indeksi srokali de luxe otkako je isplivao na povrsinu, a samim tim je doslo do pada dionica, udjela i drugih vrijednosnih papira u regiji. Moj novac kod vas gubi na vrijednosti, a to onda vec postaje osobno. :D
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Mairosu

Post by Mairosu » 13 May 2007, 14:05

horkolerbus wrote:Nikolic je najpametniji politicar u srbiji,to amerikanci i evropska unija znaju i zato neceju pametnog na vlasti nego ove sabane koji ce odmah da prodaju kosovo i dusu i sve ostalo sto vredi ,, za njega su glasali 30% ,kad odvojis kosovo to je preko 50% ,,znaci 50% gradjana male srbije je odjebano u stranu i ne pita se za nista,zar to nije malo bolesno i sebicno :twisted: :twisted: ,,,svi sa strane misle da je boris tadic i kostunica demokratija,ali oni imaju samo taj naziv stranke a nema ni mojeg od te demokratije,,,ma ne vredi ni komentarisati ,videcete kako ce prodati kosovo i kako ce prodati sve fabrike i ostalo,vec ima ameri kenjaca u srbiji pun kurac koji su kupili sve velike fabrike
Goni tomu grobara u tri picke materine, samo nam jos jedan takav fali. Kostunjavi i tadolf nisu nista bolji, ali bi nas Toma efektno vratio u 16. vek (sa trenutnog 18.). A sto se prodaje kosova tice, nemamo mi tu vise sta da "prodamo", buduci da je tamo ostalo 5% Srba. Mozemo samo da se nasmesimo kad nam ga preuzmu. Ionako je to vec drzava za sebe svugde sem u UN.

Nikolic ce biti marginaliziran cim uzme bilo koji stepen vlasti, i narod se uveri da je to kreten na kvadrat.

Mairosu

Post by Mairosu » 13 May 2007, 14:06

Evil Xander wrote:Nadam se da ce Nikolica marginalizirati cim prije, posto su vam se burzovni indeksi srokali de luxe otkako je isplivao na povrsinu, a samim tim je doslo do pada dionica, udjela i drugih vrijednosnih papira u regiji. Moj novac kod vas gubi na vrijednosti, a to onda vec postaje osobno. :D
Berza je bila na ivici kolapsa, i sigurno bi otisla u vrazju mater da nisu brze-bolje formirali vladu.

Post Reply