Ghostface wrote:Ne, jednostavno te ne kužin, i mislin da si potpuno u krivu, al ok, tvoje mišljenje.
Ok...
Ghostface wrote:Šta se tiče tog s Paranormal Activity, nije baš da je tolika navala horrora da se stalno događa obaranje jednog gledanošću drugog, ovo je jedan od rijetkih slučajeva, a kad pogledaš opću sliku, vidi se da tvrdnja debelo drži vodu.
Nekad se pobju horrori nekad ne, dakako rjeđe se desi baš zato jer em nema previše horrora u kinima (prema durgim žanrovima), em distributeri ne žele da se kače.
Inače, horror filmovi koji prolaze u kinu su u najvećem broju slučaja - govno. Možeš i sam nabrojati X filmova koji su loše prošli, dok su neki poput The Fog remakea zaradjivali dobru paru na box officeu. Kao horror fana veseli me pogledati horror u kinu - ali kada bi mogao birati manje horrora a više kvalitete, bilo bi komotno 3 puta manje horror kino premijera nego sada...
Ghostface wrote:Tim više šta je Saw kvalitetan čak i kao serijal, ne znan zašto ti je njegov stil toliko odbojan, ali mene i više nego fascinira. Kad i staviš na stranu sukobe mišljenja, sveukupno gledajući, Saw je objektivno jako, jako dobar- definitivno se ne zaslužuje zvat smećem, i niko iole ozbiljan to i neće, ma koliko njemu bija loš.
Mene recimo facinira da netko može ovako pozitivno pričati o Saw serijalu - evo ista stvar, jedan se drugom čudimo, 100 ljudi 100 čudi. A to da je smeće? Pa prva dva dijela su mi bila dobra, ali ima nastavaka (mislim 4) koji kada je završio stvorio u meni nevjerojatnu mržnju i zakunuo sam se da neću pogledati niti jedan slijedeći Saw film. Znao sam i sam da ću preći preko toga, ali film je bio smeće
Još jedna stvar oko serijala je to da nemam vremena pogledati proteklih x filmova samo da se zabavim sat i pol u kinu. Jebote nije riječ o klasicima koje bi trebao zvati napamet...
Ghostface wrote:Poanta je da je ovo trenutno rijetki biser koji dobro zarađuje i probija žanr (jer ironično, upravo zahvaljujući njemu i još par hitova imamo privilegiju gledat filmove poput Quarantine i PA u kinima).
Neznam dali sam te oddbro skužio, ali evo odgovor za obe opcije:
"zahvaljujući njemu i još par hitova imamo privilegiju gledat filmove poput Quarantine i PA u kinima"
a) ako misliš za horror u kinu u generalno, ne samo kod nas, onda si u nevjerojatnom krivu - ali vjerujem da na to ne misliš pa idemo dalje
b) kod nas? niti jedan niti drugi nemaju ama baš apsolutno nikakve veze sa Saw serijalom - horrori kod nas ne prolaze dobro u kinima, neka X količina će se prikazati nevezano za to dali je pred mjesec dana snimljen Saw 13 ili nije...
A baš oko ova dva filma:
Quarantine - film jako dobro prošao, jačina radi originala, distributeri - nema veze sa Saw
Paranormal Activity - još dalje vezano za Saw, vjeruj mi, pričao sam baš danas sa distributerom za YU
Ghostface wrote:Horror je sad popularan, al ako i najveći fanovi navijaju da se nešto poput Sawa sruši, onda je jedina normalna reakcija- WTF? I underground ima itekakve veze, reci mi, da li je horror bliže mainstreamu ili undergroundu, pa će ti bit jasno zašto to spominjem.
Pa volim horror, gledam govna koja nitko drugi ne bi ni prismrdio, pogledao sam sve horrore kod nas u kinu, potrošio sam jebenu količinu para u 10 godina na original horror DVD kolekciju (od koje mi je recimo ako 10% baš jebeni filmovi), tako da uz sve to mogu reći da mi nešto ne paše

Nije sve super jer je horror i nemoram trpiti svakakvo sranje jer je maskirano u horror...