Teretane
- sandi
pa ja isto napravim 30....30 ujutro,30 poslije podne,30 predvecer......cilj je da kroz cijeli dan 1.mjesec napravis 100....sad ako ti mozes dignut samo npr.10 komada onda radis 10 serija tijekom cijelog dana....bitno ti je da ispunis quotu od 100 dnevnoWendigo wrote:ja napravim 30 komada (sa perfect pushup spravom) i ruke mi se počnu tresti i popuštati - treba podić jebenih 90kg...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
tak i radim, po 10 u seriji. kad sjedne neka lova, uplatit ću si još mj. dana u gym-u. to mi je ipak najbolje i obožavam doć doma a da me svi mišiči bole i peku..sandi wrote:pa ja isto napravim 30....30 ujutro,30 poslije podne,30 predvecer......cilj je da kroz cijeli dan 1.mjesec napravis 100....sad ako ti mozes dignut samo npr.10 komada onda radis 10 serija tijekom cijelog dana....bitno ti je da ispunis quotu od 100 dnevnoWendigo wrote:ja napravim 30 komada (sa perfect pushup spravom) i ruke mi se počnu tresti i popuštati - treba podić jebenih 90kg...
- dr_gonzo
Eh meni nije trebala teretana, jer sam prije na poslu dizao na ruke svaki dan u prosjeku između 4,8 i 5,6 tona svaki dan aluminijske trupce i to 5 godina bez prestanka. Danas to više ne radim jer sam u kancelariji, no fizonomija je i dalje tu kod mene jako dobra.... 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- boyko
ja sam sobom zadovljan,bavim se nogometom od kad znam za sebe tak da su mi noge i više nego dovoljno razvijene.isto tak i podlaktice,jedino moram malo poradit na tricepsima i prsima.
bum probal ovo sa sklekovima pa bum videl kak bu to išlo
bum probal ovo sa sklekovima pa bum videl kak bu to išlo
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
i ja puno hodam i vozim bicikl otkad znam za sebe, al su mi noge i dalje tanke (potkoljenice). to je sve zbog gentike. a sklekovi su ti super za cijelo gornji torzo i za tricepse, ima više načina na koje možeš raditi (široki, uski hvat..). ja sam ih radio cijelo ljeto i moram priznat da se jebeno vide rezultati.
- Scarface
Wendigo wrote:i ja puno hodam i vozim bicikl otkad znam za sebe, al su mi noge i dalje tanke (potkoljenice). to je sve zbog gentike. a sklekovi su ti super za cijelo gornji torzo i za tricepse, ima više načina na koje možeš raditi (široki, uski hvat..). ja sam ih radio cijelo ljeto i moram priznat da se jebeno vide rezultati.
Da, to je to, tako je i meni, i nema tu previše pomoći, pa se ne triba ni previše time zamarat. Inače, vježba se već par tjedana naveliko i napredak je i više nego očit, al najvažnije je da san u jebačkoj kondiciji u zadnje vrime. Uglavnom radin raznolike vježbe, od benča, zgibova do sklekova, a kako radin s par prijatelja sve prođe za tren, pa je više zabavno nego zamarajuće, a još ne plaćan ni teretanu, jer ovaj u kojeg radimo ima sve sprave koje su potrebne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
ne zamaram se previše time jer su to stvari koje se nemogu riješiti. tako je kako je i bok..Ghostface wrote:Wendigo wrote:i ja puno hodam i vozim bicikl otkad znam za sebe, al su mi noge i dalje tanke (potkoljenice). to je sve zbog gentike. a sklekovi su ti super za cijelo gornji torzo i za tricepse, ima više načina na koje možeš raditi (široki, uski hvat..). ja sam ih radio cijelo ljeto i moram priznat da se jebeno vide rezultati.
Da, to je to, tako je i meni, i nema tu previše pomoći, pa se ne triba ni previše time zamarat. Inače, vježba se već par tjedana naveliko i napredak je i više nego očit, al najvažnije je da san u jebačkoj kondiciji u zadnje vrime. Uglavnom radin raznolike vježbe, od benča, zgibova do sklekova, a kako radin s par prijatelja sve prođe za tren, pa je više zabavno nego zamarajuće, a još ne plaćan ni teretanu, jer ovaj u kojeg radimo ima sve sprave koje su potrebne.
- sandi
picim danas po gradu i sretnem lika koji mi je prije bio ooogroman...i sad mi uopce vise nije tako velik. imam osjecaj da bi ga dobio sam' tak'
ili sam ja veci ili psihicki se on meni smanjio jer sam se utegao kao budala i svaki misic mi se vidi na rukama...to danas mi je dalo jos vecu motivaciju da nastavim s onim programom....eto skoro 3 mjeseca svakodnevnog rada vec proslo ...jos 3!!! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...