WOW - zanimljiva činjenica
- john_constantine
WOW - zanimljiva činjenica
Michel puši karu.
- Wendigo
nije problem u igri, problem je u ljudima koji neznaju za granicu između igre i RL.. pa se ševe za gold (wow valuta za ljude koji ne znaju) ili debili daju stvarni novac gold farmerima..Djuro19 wrote:kad pomim da sam čak i igro tu igru. se smijem sam sebi.
ova žena je vjerovatno igra na američkom serveru, baš ću provjerit
- maddjuro
igra je ok, al dosadi, dojdem do maximalnog levela i onda jedina šansa da dobijem neki tier ja da budem u guildu koji radi te instance, što i nije bio problem, al da bi imo viši rank s jednakim pravom rollana za item, moro bi svaku noć od 19-00 igrat, što je nemoguće preko tjedna.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
upravo tako, lvl 70 sam i nemam više šta radit (pvp previše živaca uzima) a što se tiće ovog da idem u instance svaki dan, 0 bodova. probao sam to, sakupio t1 set i odjebao to i postao casual player, bez ikakve "obaveze" i igram kad mi je dosdano i nemam šta drugo radit..Djuro19 wrote:igra je ok, al dosadi, dojdem do maximalnog levela i onda jedina šansa da dobijem neki tier ja da budem u guildu koji radi te instance, što i nije bio problem, al da bi imo viši rank s jednakim pravom rollana za item, moro bi svaku noć od 19-00 igrat, što je nemoguće preko tjedna.