Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- green man
igram gta 4 koja je odlicna igra, prica i likovi su originalni te ima puno inovacija u odnosu na prijasnje nastavke...
i batman arkham asylum koja je isto vrlo dobra ali je batman previse zgruvan, trebalo bi kao biti dc- evski al su ga previse napuhali, glavno da se provlaci kroz one cijevi sto su vec...no zato je joker odlican..kao i borba i gadgeti
i batman arkham asylum koja je isto vrlo dobra ali je batman previse zgruvan, trebalo bi kao biti dc- evski al su ga previse napuhali, glavno da se provlaci kroz one cijevi sto su vec...no zato je joker odlican..kao i borba i gadgeti
- john_constantine
ma posljedica unreal 3 enginea... svi likovi s tim engineom kao zadnji unreal tournament su tako napuhani, mišićavi...green man wrote:igram gta 4 koja je odlicna igra, prica i likovi su originalni te ima puno inovacija u odnosu na prijasnje nastavke...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
posljednji pokušaj da igram metal gear solid... psx verzija, samo što je prošli put bila na njemačkom, pa sam odustao... Sada sam valjda konačno našao englesku verziju, a čitajući dijelove radnje, bossove na youtube, i akciju, zainteresiran sam...
yes, engleska verzija. Suikoden će ipak čekati, sada ću igrati metal gear solid... pa da probam tih par sati igru, da vidim da li vrijedi skinuti ostale nastavke...
yes, engleska verzija. Suikoden će ipak čekati, sada ću igrati metal gear solid... pa da probam tih par sati igru, da vidim da li vrijedi skinuti ostale nastavke...
Michel puši karu.
- bakero
Ajmo pomagajte ljudi, Naime, skinio sam igru nhl2k10 za ps2 i sad nastaje problem kad je trebam snimiti na dvd, ja sam prije godinu dana zadnji put radio taj proces skidanja igre s neta i prebacivanja na dvd za ps2 tako da sam ili zaboravio ili nešto nije ok sa ovom igrom, dobijem igru spakiranu u win rar, i u njoj neki iso file koji ja snimim sa nerom na dvd al ne radi.... može pomoć?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
- bakero
- john_constantine
- bakero
jel valja snake eater za ps2, ja jedino taj nastavak imam a igra sam prije davno na ps1 oni prvi mgs prejebena igra.... ?john_constantine wrote:odlična igra taj metal gear solidDobra radnja, akcija, stealth, scene, razgovori preko codeca, snake, i prošla radnja iz SNES igara...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
nisam probao, još sam uvijek na msg... Samo su komentirali dosadne animacije, ali igrivost je specifična...bakero wrote:jel valja snake eater za ps2, ja jedino taj nastavak imam a igra sam prije davno na ps1 oni prvi mgs prejebena igra.... ?john_constantine wrote:odlična igra taj metal gear solidDobra radnja, akcija, stealth, scene, razgovori preko codeca, snake, i prošla radnja iz SNES igara...
probao saw game, izgleda dosta dobro, malo nespretno to s tipkovnicom i mišem, ali se da složiti, igrivost dobra, zamke i grafika... Samo je problem što nema zvuka u igri, zasada problem nije riješen...
Michel puši karu.
- Aryx
ako si odigrao 1 i 2 dio , obavezno odigraj i 3bakero wrote:jel valja snake eater za ps2, ja jedino taj nastavak imam a igra sam prije davno na ps1 oni prvi mgs prejebena igra.... ?john_constantine wrote:odlična igra taj metal gear solidDobra radnja, akcija, stealth, scene, razgovori preko codeca, snake, i prošla radnja iz SNES igara...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Aryx
nisam ih igrao tak da neznam ... odigram 1 , 2 , 3 i 4 pa onda probaj snes za more mgsajohn_constantine wrote:e, aryx, vrijedi li odigrati one SNES verzije, za koje čujem da ima obadvije u onom double verziji Snake eater?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.