FPS

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Unreal

FPS

Post by Unreal » 08 May 2007, 15:34

Kaj mislite o FPS kao
DooM 3
Quake 4
F.E.A.R
PREY
Call of duty 2
Half-life 2
Far cry
Koj su najbolje
po vama
(koja treba najjaci komp?)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 May 2007, 15:41

Uh...ja obožavam taj žanr...zapravo...pretežno to i igram...u firmi recimo svako malo padne umreženo Call of duty 2

Po meni su legendarne Half Life i naravno Doom....

Red Faction mi je imao dobrih fora, kao što je mogućnost bušenja (raznašanja) zidova, pa puška koja puca kroz zidove i takve fore, pa mi ju je bilo gušt odigrati.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 May 2007, 17:14

DooM 3 - mlako, ali solidna igra za onim dodatkom. Oba dva sam prešao, ali ništa pretjerano impresivno pošto više nema desetak neprijatelja kao u originalu. Film još nisam gledao.

Quake 4 - ovo je bilo puno bolje, za zanimljivim obratom, dozom akcije, i kreativnih neprijatelja + vozila.

F.E.A.R - jednolični neprijatelji i dizajn okoliša, ali sjajna akcija, samo mi se sjebo DVD.

PREY - dobra akcijska igra s zagonetkama, i prejakim bossom, ali moram priznati da ju nisam dovršio (iritira što ne mogu biti na internetu jer traži cd - key)

Call of duty 2 - mlako, mnogo je bolji original

Half-life 2 - imam, ali još nisam probao. A original je baš bio klasik i odlična akcija

Far cry - u, prejebeno dobra, ali i teška igra s par scena kao skok s vodopada.

Blood 2 - he, klasik. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 08 May 2007, 17:53

Mogu dodat još
Alen vs Predator 2
Red Faction 2
Halo: Combat Evolved
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Unreal Tournament 2004
Condemned: Criminal Origins

maddjuro

Post by maddjuro » 08 May 2007, 18:54

half life 1 & 2
suffering 1&2
halo
doom 1&2
duke nukem 3d
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 May 2007, 20:30

Red faction - dobra igra, šugava priča, ali rail gun je bio jebeno cool - ciljanje kroz zidove. :D
Red faction 2 - malo zarazniji, ali mnogo lošiji od originala s glupljom pričom, a i rail gun je bezveze.
Alen vs Predator 2 - original je baš bio jebeno težak, a dvojka je bila prejebena, hrpa fora od kojih je najjači onaj kada kao facehuger izlazite iz trbuha domaćina.
Halo: Combat Evolved - dosadno
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay - e to se zove igra, glasovi poput rona Perlmana, cool lik Riddick, odlična priča, akcija, avantura, stealth... deset puta igranja
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - nisam još probao, a i sumnjam da bi mogao pokrenuti
Unreal Tournament 2004 - za multiplayer, nisam baš za to
Condemned: Criminal Origins - probao, trza u nekim trenucima, ali igrivo, ali nemam cijelu verziju

Dead man hand - dobra akcija, ali mana je što je u nekim trenucima lako izgubiti, pa stalno lutaš okolo da pronađeš žrtvu koju treba ubiti, najgora je ona kuća, a nemaš mape
Gun - brutalno krvava igra, jedina je mana što se nisu previše potrudili i zato neće biti nastavka. :(
Call of juarez - e to bi igrao, ali engine mi je teško pokretljiv, jebi ga...

duke nukem 3d

Boss 1: Who... the... hell... are you?
[Duke shoots the bosses' head and kills him]
Duke Nukem: I'm Duke Nukem. And I'm coming to get the rest of you alien bastards!
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 08 May 2007, 21:54

pa ovde nisu sve igre first person ,ja bih onda dodao
hitman 1,2,3,4
manhunt
el matador
area 51
resident evil biohazard
splinter cell
stolen
evil dead regeneration
chronicles of riddick
comandos strike force
constantine

mada ja bez tomb raidera ne mogu :D

Rodman

Post by Rodman » 09 May 2007, 01:17

DooM 3 - mlako, ali solidna igra za onim dodatkom. Evo Constantinov komentar ostaje... ali strah je cijelo vrijeme tu, pogotove kad se igra po noci :twisted:

Quake 4 - Ovo sam malo igrao i nije mi se svidjelo, rekao bi u rangu Dooma, ako bi morao birati izabrao bi Doom.

F.E.A.R - Meni jedan od najboljih FPS-ova, je jednolicni neprijatelji, ali pri kraju pocinje bas ono pravo, strah, pa duhovi ( kojih do tad ni nema )...

PREY - Nije me bas odusevilo, ovo ja zovem igru sa jednolicnim neprijateljima, a iritira to sto ne mozes umrijeti...

Half-life 2 - Odlicna igra, preporucam obavezno... ima i Episode 1, uskoro ce i Episode 2 izaci...

Far Cry - Moj omiljeni FPS, jos uvijek se moze mjeriti sa svim zivim FPS-ovima, cak je i bolji od vecine...

Halo: Combat Evolved - Dosadno

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay - Mene je Riddick totalno iznenadio, jedna od najboljih igrica, ne zaboravi pored Rona Perlmana i glasove Vina Diesela i Xzibita...

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - Igram upravo, fenomenalno je za sada, i to pogotovo zbog nelinearnosti, igrica je kao Oblivion, ides di oces, radis sta oces, samo sto nije RPG vec je FPS, ali igra je stvarno oblicna, Chernobyl, vojnici stalno pricaju, psuju na ruskom, mutirane zivine kojih se stvarno covjek zna usrati, radioaktivne pare na sve strane... Obavezno igrati. I nije igra zahtevna, na medium se ladno igra bez imalo trzaja...

Unreal Tournament 2004 - :(

Call of juarez - Jedna od naj pucacina, kauboji u najboljem izdanju, za vreme igre se konacno moze skuziti kako Clint Eastwood uspije pobiti 5 ljudi u 2 sekunde... jer ovdje se to takodje radi :D

Rodman

Post by Rodman » 09 May 2007, 01:21

horkolerbus wrote:pa ovde nisu sve igre first person ,ja bih onda dodao
hitman 1,2,3,4
manhunt
el matador
area 51
resident evil biohazard
splinter cell
stolen
evil dead regeneration
comandos strike force
constantine

mada ja bez tomb raidera ne mogu :D
Kakvi crni First Person, vecina ovoga ni nije prvo lice, a ono sto jeste ne valja...

Aryx

Post by Aryx » 09 May 2007, 02:20

Jel se isplati skidati ovaj Condemned: Criminal Origins ??? :lol: 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

horkolerbus

Post by horkolerbus » 09 May 2007, 09:29

isplati se,jeziva u pick... mater... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2007, 09:30

Vrijedi ju igrati zbog odlične grafike, atmosfere, odličnog sustava borbi (većinom se boriš sa raznim oružjima poput palica ili sjekire), forenzika, akcija, horor elementi i dobra priča. :wink:

area 51 - hm, ovo sam probao, nije me baš oduševilo, i još konzolaško sejvanje

comandos strike force - dobra igra, ali razočaran sam, nisu to oni staro komandosi. :(

Hm, a probao tko Call of Chulthu? Nije baš pravi FPS, ali ima tu dosta pucnjave u sredini igre...
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 May 2007, 09:30

Naravno, od pucačina su mi još odlične (iako nisu FPS) Hitman (s tim da mi je dvojka za sada najbolja, a četvorku još nisam igrao) te Max Payne (dvojka jebe kevu totalno) :supz: :supz: :prayer: :prayer:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2007, 09:31

Max payne bi mogao dobiti konkurenciju u obliku Strangeholda (Hard boiled) :rock:

Hm, baš sam nabavio hitman 1 i 2, pa samo čekaju na red poslije ovih igara da dovršim...
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 May 2007, 09:48

john_constantine wrote:Max payne bi mogao dobiti konkurenciju u obliku Strangeholda (Hard boiled) :rock:

Hm, baš sam nabavio hitman 1 i 2, pa samo čekaju na red poslije ovih igara da dovršim...
Da...mogao bi...i vjerojatno hoće...slike izgledaju cool...samo kaj će Strangehold vjerojatno biti čistokrvna pucačina...a Payne (posebice dvojka) je imala predobro atmosferu, noir ljubić, i to mi se iznimno svijdelo
Sa Hitmanom je ista fora...posebice dvojka odlična atmosfera, odličan soundtrack...jedna od najboljih game soundtrackova koji sam ikada slušao...odmah sam si ga išao nabaviti kad sam odigrao igru. Sjećam se kad sam igrao jednu misiju, na nekon Ruskom trgu, gdje moraš izvršizi atentat na nekog lika...i sad, dođeš tamo bez ičega, jer ne smiješ kak ti unositi oružje...uspiješ se približiti kroz kanalizaciju do mjesta odakle moraš pucati, ali još moraš ući u zgradu, a da bi to mogao, ili se moraš šuljati ili se za maskirati pa se prošetati pored stražara, ali fora je da nemaš baš vremena, jer će lik otići, ili tak nekaj, a ak ode, propao zadatak. I niš...ja zadavio jednog od stražara, obukao njegovu uniformu i krenuo preko tre...ali također, fora je i u tome da ako potrčiš...skužit će te...bit ćeš im sumnjiv, pa moraš polako...i krenuo ja a ususret meni ide cjeli jedan vod...njih 20-ak...i sad oni se onako škicaju, a ako si im sumnjiv, pojavi im se upitnik iznad glave...i idem ja i mislim si, dobro je, dobro je...nikom nisam sumnjiv, kad tamo jedan počeo nešto sumnjivo gledati...e znaš koja atmosfera...oznojio sam se totalno...kao da vječnost traje da dođem se jednog kraja trga na drugi...fenomenalna igra....

Pa misiji kad moraš izvršiti atentat na dva lika...nekog generala i još nekog...tražim ja prvo mjesto odakle ću izvršiti atentat, i vidim toranj...rekoh u jebeno mjesto...dođem do crkve...lik se sece ispred...dobro, ode on, provalim ja vrata, uđem u crkvu, i trk na vrh tornja...dođem gore, a gore stražar, ubijem ga sa ganom sa prigušivačem i namjestim se hitac...čekam, čekam...kad eto njih...nasred nekog trga. I sad razmišljam, rekoh moram biti brz jer moram obojicu skinuti, ali dok skinem jednog, drugi će se dati u bijeg, pa će ga biti teže pogoditi. I na ne znam koju foru, tak su mi se namjestili, da sam jednim metkom skinuo obadvojicu hahaha...i niš, bacim pušku i da ću krenuti niz stepenice, prema svom izlazu...kad tamo, na mapi vidim da pun kurac stražara već ušao u crkvu i da se penje stepenicama. Niš, ja čopio kalaš od mrtvog stražara i čekam, onako ciljajući na vrata...e kad su uletili...samo sam, ih kosio...ali meni nestaje municije, a njih još ima...bacim kalaš i vadim ona dva njegova gana...i udri...e znaš koji pokolj je to bio....za popizdit...na kraju dobio nadimak Masovni ubojica hahahaha

Post Reply